SLABITUL DUPA NASTERE?
Raspunsuri - Pagina 3
eunice78 spune:
Scuze ca nu am timp sa mai scriu.
uite aici http://www.kellymom.com/health/lifestyle/mom-exercise.html
anky spune:
Cum au mai spus si alte mamici si eu iti spun sa ai rabdare pina termini cu alaptatul,in 9 luni ai depus kg. si iti trebuiesc cel putin 9 luni sa le dai jos.Gindeste-te la bb in primul rind.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
marybell spune:
buna intrebare, si eu mi-am pus-o de multe ori fiindca pe 23 martie se fac 3 luni de cand am nascut si la fel ca si tine lavinia am ramas la aceleasi kg de dupa nastere (operatie). la inceput am fost tare increzatoare ca in scurt timp voi scapa de kg in plus daca alaptez exlusiv, insa se pare ca nu prea e asa...si de felul meu nu mananc dulciuri, nu exagerez cu mancarea, in schimb e adevarat ca mai toata ziua stau cu bebe, eventual mai spal un vas sau mai bag niste haine in masina.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
TOMALAVINIA spune:
anky, ai dreptate,cu cele 9 luni! Dar sa stii ca nu tin regim, ma limitez la cioco si la piine, incerc sa le exclud din alimnetatie.Si dupa prima sarcina, acum 2 ani mi-au trebuit vreo 5 luni ca sa observ ca slabesc.Cu toate ca alaptam si imi era foame din 2 in doua ore.
Sa iti traiasca puisorii!
TOMALAVINIA spune:
quote:Sa iti traiasca Erik, sa fiti sanatosi! Ba nuiesc ca dupa cezariana nu ai voie la exercitii de aerobic sau altele. dar important e sa ne mentinem la greutatea de dupa nastere, daca nu putem slabi!
Originally posted by marybell
buna intrebare, si eu mi-am pus-o de multe ori fiindca pe 23 martie se fac 3 luni de cand am nascut si la fel ca si tine lavinia am ramas la aceleasi kg de dupa nastere (operatie). la inceput am fost tare increzatoare ca in scurt timp voi scapa de kg in plus daca alaptez exlusiv, insa se pare ca nu prea e asa...si de felul meu nu mananc dulciuri, nu exagerez cu mancarea, in schimb e adevarat ca mai toata ziua stau cu bebe, eventual mai spal un vas sau mai bag niste haine in masina.
poze bb
poze Botez
varsta Erik
puiut85j spune:
Si eu am nascut de 3 luni,al 2-lea bb.La prima fetita stiu ca imediat dupa nastere imbracam aceleasi haine de inaintea sarcinii.Acum m-am ingrasat mult mai ales dupa ce am nascut.Nu stiu ce sa ma mai fac cu mine.Am facut un prost obicei si nu ma pot abtine sa mananc sau sa rontai tot timpul ceva.Ce anume nu ingrasa: semintele,alunele?sau i-mi trebuie mai multa vointa.Am incercat sa beau cate o cana de apa de fiecare data cand simt nevoia sa mananc ceva sau fructe multe.Dar parca i-mi fac gaura in stomac mai tare.
elena
marybell spune:
tomalavinia multumesc pentru urari. 
poze bb
poze Botez
varsta Erik
TOMALAVINIA spune:
quote:Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, ca si eu consum alune, imi plac la nebunie..... Ar trebui sa stai cuminte daca alaptezi!Azi m-am intilnit cu o prietena care a pus 30 kg in sarcina si dupa 6 luni de la nastere a inceput sa slabeassca vazind cu ochii! Si acum cind are copula 10 luni a dat jos tooot! Cred ca mai avem de asteptat un pic!
Originally posted by puiut85j
Si eu am nascut de 3 luni,al 2-lea bb.La prima fetita stiu ca imediat dupa nastere imbracam aceleasi haine de inaintea sarcinii.Acum m-am ingrasat mult mai ales dupa ce am nascut.Nu stiu ce sa ma mai fac cu mine.Am facut un prost obicei si nu ma pot abtine sa mananc sau sa rontai tot timpul ceva.Ce anume nu ingrasa: semintele,alunele?sau i-mi trebuie mai multa vointa.Am incercat sa beau cate o cana de apa de fiecare data cand simt nevoia sa mananc ceva sau fructe multe.Dar parca i-mi fac gaura in stomac mai tare.
elena

Sa iti traiasca bebeul!
fatima spune:
Lavinia, eu am nascut in noiembrie, bebelusa mea are 4 luni si jum...am luat 20 kg in sarcina, de la 65 kg. dupa nastere si primele saptamani de stres si nopti nedormite, am ramas cu 76. din 15 ianuarie m-am apucat de montignac, dar nu cu foarte mare consecventa, recunosc, am facut multe abateri...cu toate astea, acum am 67 kg. deci, la nici 5 luni de la nastere, mai am doar 2 kg de dat jos, dar eu mi-am prospus mai multe..in paralel am facut si cateva sedinte de electrostimulare, impachetari, vacuum, dar nu prea multe, din lipsa de timp..
a, am uitat sa mentionez..si eu alaptez exclusiv..n-a patit nimic lapticul si nici bebelusa..e un regim foarte sanatos, nu te infometezi deloc..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)