Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ca sa stiti....
Soacra a avut nevoie de o interventie medicala de urgenta. Si-a luat o asigurare cam chircita din Ro, dar nu asta e esentialul, ci conversatia care urmeaza.
"V-am trimis acum o luna un e-mail cu toate documentele solicitate pentru deschiderea unui dosar."
Raspuns prin telefon cu fishiit: "Mda, nu stiu, nu am primit nimic. Stiti cumva titlul e-mailului?"
Dupa ce deschid computerul, dau data si titlul.
"A, Da... Am primit.. S-a trimis un rapuns."
Eu:" N-am primit nici un raspuns si e greu de crezut ca un e-mail s-ar fi pierdut. "
El:"Aaa, nu... nu s-a trimis raspuns pentru ca asigurarea dvs. nu apartine de noi. A trimis-o colegu' mai departe. "
Eu: "Bine si cum pot sa urmaresc cazul? Fiind un serviciu de 24 h presupun ca nu o sa dau tot de dvs. cind sun din nou."
El"Mda, asta este cam complicat... nu stiu cum sa facem... Scriu aici o notita pentru colegu'... da' o rezolvam noi.!"

Va tin la curent.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Bic

Si unde avea loc conversatia asta (la telefon, evident)? Cu Ro sau aici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Oana

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DavidAndrei spune:

Fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi. Mi-am cumparat masina de paine, insa reteta din cartea masinii nu a iesit tocmai pe gustul meu. Cele care sunteti "experte" poate imi "vindeti" si mie niste ponturi, sau da-ti-mi va rog o reteta testata. Stiu ca s-a mai discutat dar cautarea de pe forum nu ma ajuta de loc. Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor a luat surioara mea azi viza. Nu stiu detalii ca nu am reusit sa vorbesc cu ea. Am primit doar un mesaj scurt pe messenger de la prietenul ei.
Sunt bucuroasa......

pupici

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by DavidAndrei

Fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi. Mi-am cumparat masina de paine, insa reteta din cartea masinii nu a iesit tocmai pe gustul meu.

Andreea, eu asa fac painea la masina, si totdeauna imi iasa bine(chiar si pe modele diferite de masina):
* 2 cani de apa calduta
* 4 cani de faina (pt succes, f importanta calitatea, nu trebuie sa contina "afanatori" gen bicarbonat, ca cea speciala pt baking - iti recomand daca gasesti canadiana, de la Five Roses)
* 3 lingurite zahar
* 2 lingurite sare
* 1 1/2 - 2 lingurite drojdie (dry yeast).

Ingredientele le adaug in ordinea de mai sus. Reteta este pt 2 lb. De obicei pt paine aleg programul "basic" sau "french", iar daca fac paine integrala (substitui fainia alba total sau partial cu faina integrala + tarate + seminte) aleg "whole wheat". Crusta o setez pe "medium". Succes!
Pt cine e interesat, am si o reteta de cozonac care imi iasa f bine, cu gustul cozonacilor de acasa.

Pupice,

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andreea uite aici subiecte despre piinea facuta la masina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68330
Daca ai rabdare sa citesti subiectul o sa gasesti retete nenumarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by bAly

Fetelor a luat surioara mea azi viza. Nu stiu detalii ca nu am reusit sa vorbesc cu ea. Am primit doar un mesaj scurt pe messenger de la prietenul ei.
Sunt bucuroasa......

pupici

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

felicitari! si sotul meu a luat astazi viza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari fericitilor posesori de viza! E o zi norocoasa azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Felicitari si din partea noastra posesorilor de vize.
Simina, ami ales pentru tine e o zi norocoasa. Nu-i asa?!
Iti doresc sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa va bucurati de America din plin.
La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput