Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Fetelor care v-ati schimbat pasaportul!
Pasaportul meu expira la inceputul anului viitor si acum fiind in Ro as vrea sa mi-l schimb; am inteles ca daca iti schimbi pasaportul trebuie sa renunti la buletin; eu nu vreau sa renunt la buletin, ce sa fac sa nu imi ia buletinul? a-ti trecut careva prin aceasta situatie?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by msl

Fetelor care v-ati schimbat pasaportul!
Pasaportul meu expira la inceputul anului viitor si acum fiind in Ro as vrea sa mi-l schimb; am inteles ca daca iti schimbi pasaportul trebuie sa renunti la buletin; eu nu vreau sa renunt la buletin, ce sa fac sa nu imi ia buletinul? a-ti trecut careva prin aceasta situatie?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!

Ce sa faci, spui si tu ca nu-l mai ai demult, ca l-oi fi pierdut prin numeroasele calatorii lungi. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu am schimbat pasaportul si nu au avut treaba cu buletinul. Cred ca ti l ia doar daca ti faci pasaport cu domiciliu stabil in SUA.

Dar de ce ti mai trebuie?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Conchita, bine ai revenit!!!!!
Si io care cautam biberoane de sticla cand era David mic, pt ca mi se parea ca se spala mai bine si sunt mai curate decat cele de plastic!!!!
Nu stiam ca e exact invers!!!!

Dar care e diferenta intre tetinele de silicon si cele din cauciuc natural???? Care sunt mai bune??? (acum tot ca o curiozitate trecuta, caci io credeam ca cele de cauciuc sunt mai bune!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ps...
Eu de 3 zile ma indop cu ciocolata din romania!!!
Ce miel, ce salata beof???? Ciocolata sa traiasca!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sinziana, dar nu aveti magazine cu marfa importata din Europa si chiar din Ro?!? Ca aici mincam numai ciocolata nemteasca sau elvetiana si uneori mai luam si Poiana (dar e mai bune cealalta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Fetelor, s-a mai discutat dar nu am timp acum sa caut din urma, cum ii faceti copilului nascut aici certificat de nastere romanesc? Vreau sa mergem in Ro, deci pot pur si simplu sa merg la primarie cu certificatul american? Ce acte imimai trebuiesc? Astept sfaturi.

Si as mai avea o intrebare pt cele care si-au sponsorizat parintii pt green card. Ce fel de asigurare medicala le-ati facut odata ajunsi aici. Stiu ca datorita faptului ca e o viza "sponsorizata" nu se califica printre altele pt Medicaid si social security, asa ca ma intreb cum va fi cu mersul la doctori. Multumesc.

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Sanziana, multumesc, bine v-am regasit. uite, de tetine stiu ca alea din silicon sunt mai bune, dar am uitat de ce. si mai era o diferenta intre alea de silicon si alea de latex, dar nici de asta nu-mi amintesc, promit sa caut. parca latexul era recomandat la sugarii din primele luni pentru ca e mai moale...sau invers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri!
Din pacate nu pot spune ca am pierdut buletinul pt ca fara el nu imi pot face pasaportul aici......deci nu stiu cum o sa "scot camasa"... iar daca mi-l fac la consulat trebuie sa il predau si daca spun ca nu il am probabil ma vor pune sa il declar nul...deci...o sa vad...

Pt. cine intreba de certificat rominesc: eu tocmai i-am facut certificat fetei in Ro; este foarte simplu: mergi cu certificatul (care trebuie sa aibe apostila de la secretarul de stat din usa) la sfat( consiliu)plus: actele de identitate a ambilor parinti + copie xerox, copie xerox legalizata dupa certificatul american, traducere legalizata dupa certificatul american, certificatul de casatorie rominesc a parintilor+copie xerox, si cam atit cred nu stiu daca am scapat ceva; trebuie sa astepti 3 luni daca nu esti din bucuresti pt ca se trimite dosarul la bucuresti pt transcriere; cind e gata te suna ei daca nu esti in tara lasi procura cuiva sa-l scoata; sper ca te ajuta informatiile cit de cit.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

msl, tu ai pe pasaport mentiunea ca domiciliul e in US? desi, daca ai avea mentiunea asta ar fi trebuit sa fi predat buletinul. daca nu ai mentiunea asta, pur si simplu te duci si iti faci pasaport nou, ca nu intreaba nimeni unde stai. bine, daca nu-i orasul mai mic si toata lumea stie pe toata lumea

Mergi la inceput