Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

scuze ca ma bag ca nuca in perete !
aveti idee daca pot sa gasesc urzici ???? imi e pofta de mor !
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Urzicile se numesc Nettles, dar eu nu am vazut aici. S-ar putea sa le gasesti la Whole Foods. Poti cumpara pe internet in forma uscata de ceai, sau seminte. Proaspete ca pe piatza din RO, nu am vazut in Calif.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Ma mai bag si eu tot ca musca , nu dati cu pietre, dar am si eu o intrebare, mai e vreo romanca in upstate NY, ca deja stau aici de o luna si mie o sila , imi vine sa urlu ca nu am cu cine iesi si eu la o cafea. Cand stateam in San Diego alta poveste, picnicuri , chefuri, botezuri si alte minunatii impreuna cu romani, dar aici pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Ramona, ia spune-mi si mie de Honda Odissey. Sunteti multumiti de ea? De cand o aveti? Este inca in garantie? Ce probleme ati avut cu ea?
Al meu sot e in cautare de a doua masina. Si o tot cauta ... de vreo 6 luni. I-am spus sa nu mai citeasca atatea review-uri ca o sa ajungem sa circulam cu bicicleta.
Ne bate gandul sa ne luam o Honda Odissey (cu toate ca mie nu prea imi place, eu as vrea asa o masina sedan si cu motor puternic, sa il aud cand accelerez), e ideala mai ales cand ai doi copii, mai vin si bunicii.
Oricum ideea e sa mergem pe linia masinilor japoneze. Dar nu Toyota Sienna. Niste prieteni de-ai mei si-au luat-o noua, acum vreo 3 ani, a avut probleme cu franele, cu usile acelea glisante, iar acum cu transmisia.
Eh, pana una alta, pana se hotaraste al meu sot ce masina ar fi buna, trebuie sa repare casetofonul masinii. Ca nu pot sa conduc fara muzica in urechi. Si cica la dealer ar costa $3400 unul nou.
Anamaria, vacanta cat mai placuta in Polonia si sa aveti parte de vreme cat mai insorita!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Scuze, sintem in mutari si nu mai ajung pe aici. Masina are vreo 3-4 ani, nici nu mai stiu. Noi am cumparat-o de vreo 8-9 luni si ne place. Motorul e puternic, asa cum spui tu. Ma rog, noi o comparam cu Mazda noastra, care are motor mai mic.
Eu zic ca e o masina buna si ii place si sotului. Avem doi copii, mai vin musafiri, mai avem de carat una-alta, e perfecta. DVD-ul ne ajuta si el la distantele mari din TX.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Urzicile se numesc Nettles, dar eu nu am vazut aici. S-ar putea sa le gasesti la Whole Foods. Poti cumpara pe internet in forma uscata de ceai, sau seminte. Proaspete ca pe piatza din RO, nu am vazut in Calif.

Magazinul Jon's au toate frunzele proaspete!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by zapacila

Ma mai bag si eu tot ca musca , nu dati cu pietre, dar am si eu o intrebare, mai e vreo romanca in upstate NY, ca deja stau aici de o luna si mie o sila , imi vine sa urlu ca nu am cu cine iesi si eu la o cafea. Cand stateam in San Diego alta poveste, picnicuri , chefuri, botezuri si alte minunatii impreuna cu romani, dar aici pauza

unde in upstate? eu am fost in binghamton, sa vezi acolo ce de romani:)) lol, erau doar o mana de studenti romani. daca ai prin preajma vreo universitate vezi sa nu fie vreun club al studentilor romani si asa ai putea lua legatura cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele eu am pasaport romanesc, copilul are pasaport american tata nu calatoreste cu noi in vara in RO. Este vreo problema cu intrarea respectiv iesirea Ralucai din RO?

Multumesc!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Corina, e OK.
Si eu am fost in aceeasi formatie in Romania cu Marcu (eu romanca el american, tata ramas in US), nici o problema nici la plecat nici la intors,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

quote:
Originally posted by josefine

unde in upstate? eu am fost in binghamton, sa vezi acolo ce de romani:)) lol, erau doar o mana de studenti romani. daca ai prin preajma vreo universitate vezi sa nu fie vreun club al studentilor romani si asa ai putea lua legatura cu ei.

Eu sunt la mama .......unde face plopul mere si rachita micsunele
Sunt in Clinton County si e doar universitatea din Plattsburg care pana si aia e la 25 mile de mine. Nu stiu vad eu cum ma voi descurca daca nu dau de nimeni, in fond si la urma urmei nu stau decat un an aici, nu oi muri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Corina, nu-mi vine sa cred ce preturi mici aveti la alimente in CA!!
http://www.jonsmarketplace.com/v1.aspx
Carnea e la juma de pret decit la noi, legumele la fel sau un sfert de pret. wow!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput