Cine se mai simte copil?

Cine se mai simte copil? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Am o varsta la care nu mai am cum sa spun ca sunt copil!

Si totusi...sunt zile in care imi place sa mananc o felie de paine cu gem si sa-mi murdaresc nasul, sunt zile in care dansez prin casa si rad in hohote, zile in care mi-ar surade o bataie cu perne....

Asa ca, in ciuda varstei, cred ca in proportie de 40% am ramas copilul nebunatic care am fost candva. O fi semn de imaturitate? Sau de ...ramolire? O fi...grav?

Voi? Mai sunteti copii macar asa, putin si... din cand in cand?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

scumpica de tine... copilule....
si eu sunt intr-o oarecare masura copil, desi am trei copii la randul meu... cea mai mare "dovada" de copilarie este ca sunt alintata peste masura si ma pisicesc cat se poate....

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Se spune ca pentru a ne trai viata intr-un mod fericit, nu trebuie sa uitam niciodata sa fim si copii din cand in cand. Fiecare dintre noi are in sine o parte care inca se simte copil. Varsta biologica si cea psihica sunt doar niste repere, dar sufletul nostru in anumite privinte a ramas de copil. Dincolo de aparentele conventionale in care ne inchistam zi de zi se afla farama de inocenta si puritate a unui copil.
Asa ca...Tzuni draga, tu esti pe calea cea buna!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Am o stare de copil, permanenta, in sufletul meu si oricit de stupid o sa vi se para, m-am straduit s-o "cultiv". Uneori, ea transpare si la vedere ( o fi pleonasm?).

Marea problema este ca mi se reproseaza acest lucru si chiar am avut de pierdut din pricina asta.
Toata lumea cere sa fii matur, sa te comporti matur, sa intelegi matur.
Daca te prostesti putin, daca iei lucrurile oleaca mai copilaros, gata, vine eticheta: "imatur=incapabil".

Asa ca ultima vreme i-am dat in cap, s-o omor( ma refer la starea de copilarie). Cica te descurci mai bine daca esti adult.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Eu inca de multe ori ma simt ca intre 12-16 ani. Cred ca numai atunci ma voi maturiza cand voi avea si eu un copil. Weekendul nu poate sa inceapa fara o portie de desene animate, si sunt chestii de la care imi trece intr-o clipa orice stres, si stare nasoala: o partida de septic american, o joaca trasa cu cutzu, o tavleala (fara seeeex...) in iarba.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

iooo ..is inca cel mai nebun copil ...e adevrat ca m-am mai maturizat ca gandire ...dar la nebuni nu ma intrece nimeni...mereu pusa pe soti ..cine l-a invatat pe cel mare sa sara gardu...sa se catare in copac ..si sa faca nebuni ??? moi ..abia astept ca Dezbrcatu' meu mic sa se faca un pic mai mare sa fac militarie cu el ...Baiatu meu cel mare in parcul de distractii ma intreba cine e copilu si cine adultul???? ca eu nu eram ..ma distram mai bine ca el ..inca traiesc in lumea mea perfecta cu oameni buni si perfecti ..cu iubiri ca in filme sau povesti ..e adevarat ca mi-o mai si iau pe coaja cu dezamagiri maaarii dar asta e ..tot tind in spre lumea mea

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

Am o stare de copil, permanenta, in sufletul meu si oricit de stupid o sa vi se para, m-am straduit s-o "cultiv". Uneori, ea transpare si la vedere ( o fi pleonasm?).

Marea problema este ca mi se reproseaza acest lucru si chiar am avut de pierdut din pricina asta.
Toata lumea cere sa fii matur, sa te comporti matur, sa intelegi matur.
Daca te prostesti putin, daca iei lucrurile oleaca mai copilaros, gata, vine eticheta: "imatur=incapabil".

Asa ca ultima vreme i-am dat in cap, s-o omor( ma refer la starea de copilarie). Cica te descurci mai bine daca esti adult.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Nu te lua dupa "gura" lumii! Continua sa fii tu insuti! Pastreaza copilul din tine!

Si eu ma lupt cu asta. Am avut un soc cand mi-am dat seama ca uitasem cine sunt si deja paream "altcineva". De cand am descoperit asta, am incercat sa nu mai las pe nimeni sa ma puna in sablonul "comporta-te matur, ca doar ai o varsta!!!".

Daca nu mai sunt eu si sunt ceea ce vor altii, atunci unde mai e fericirea mea?
Da! Am o varsta, dar asta nu inseamna sa nu-mi traiesc viata! E viata mea, nu a lor!
Asa ca...da-le "ignore"!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, ma mai simt copil, si ma mai si comport ca atare: de exemplu imi place sa ma dau in leaganele din parc... ies cu fie-mea, o iau in brate si ne dam in leagan spre oprobiul mamicilor din parc. :(

Ca sa nu mai amintesc de oprobiu cind ies cu rolele si impingind caruciorul... sa stau sa le explic ca pe role merg mai bine ca pe picioarele proprii?! Si e mai comod? Ca nu pasesc atit?

Si abia astept vara sa imi pun blugii scurti si rupti si bandana pe cap, si cite o inghetata pe batz, si sa imi iau bblisa sa cucerim lumea!
In sfarsit, o sa am cu cine sa ma joc!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Elise, tu te porti frumos. Eu am lasat copilul in leaganul lui sa se descurce cum poate si ma dadeam de mama focului in leaganul vecin.
Nu stiu daca mai era lume in parc, ce or fi zis, eram prea fericita! Totusi, uitindu-ma in urma ma bucur ca nu s-a rupt leaganul cu mine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

chiar copil nu ma mai simt,dar de fo opshpe ani asa ,da

totusi,m-am surprins acum cateva zile in mijlocul unor "probleme", nestiind ce sa fac si de ce tocmai eu trebuie sa fac toate astea.de parca nu erau indatoririle mele,de parca nu eram eu cea care crescuse si devenise ditamai oama si-mi venea sa-mi bag picioarele-n tot ,sa-mi iau ursul de plus in brate si sa ma ascund sub pat.ei,dar m-am dezmeticit repede,ca altfel era de jale

in leagan ma dau si eu adesea,numa' ca ma cam strange leaganul

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu m-am maturizat foarte repede si foarte greu imi mai aduc aminte de perioada copilariei si numai cu nostalgie... mi-e dor foarteee tareee de copilarie, am avut o copilarie frumoasa si plina de bucurii, joaca...
Incerc sa ma mai simt copil, vreau sa ma mai simt copil... insa sunt mult prea serioasa si tare imi pare rau!!!
Cum as putea sa-mi recapat copilaria????

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput