Prison Break
Raspunsuri - Pagina 9
CRIXIA spune:
Am vazut si 9 Boxed in
Mi-a palcut mai mult ca 8, si sper, ca pauza sa se fi terminat, iar episoadele sa-si reia cursul.... iar noi discutia pe topic!
Eftimie C. spune:
Ok, m-ati prins si declar SUNT FAN PB
Le-am tras pe toate (pana la ep10/seria3) de pe net si le-am vazut in 3-4zile(si nopti).Ba mai mult l-am inebunit si pe sotul meu care in perioada asta are de invatat pentru licentaBuuun!Dar nu mai gasesc restul?!?!
Bineinteles ca au ales niste tipi superbi, dar si buni actori (vezi interpretarea lui Michael si mai ales a lui T-Bag care e super)
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
CRIXIA spune:
Si rolul Mahone, e super interpretat!
AM vz si 10, ce suspans, s-a incheiat cu 2 suspansuri!!!!
atb spune:
Eu am vazut pana la ep.13, dar se pare ca de-acum vor face o pauza si mai mare. Am auzit ca au cam incetat cu filmarile, iar actorii s-au dus pe la casele lor... cica nu s-au impacat regizorii cu scenaristii inca... pacat de serial, ca era super...
Adriana 16+
CRIXIA spune:
Si eu cred ca 13 a fost ultimul.... poate ca vor continua totusi, caci a lasat o urma de dorinta de razbunare, totusi.... nu-i de iertat pierderea Sarei!
Mi-a placut!
CRIXIA spune:
Sezonul 4
In ultimul meu post lasasem o urma de speranta....episoadele 1 si 2 le-am vazut aseara!!!
A iubit-o pe Sara, va amintiti cum s-a terminat 13/3... sezonul 4 debuteaza cu acelasi subiect: razbunarea!
Trebuie sa vedem si sezonul 4!
kriss79 spune:
crixia, abia astept sa il vad si eu!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
marami spune:
Waaw.... a aparut in sfarsit!
Precum vedeti eu m-am dus dupa ei in Panama
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
CRIXIA spune:
Marami ai ajuns in Panama si le-ai spus: Ce pa-na-ma...va dau eu voua ca ne tineti in suspans!! Hai, treceti acasa la voi si produceti ceva!.... si s-au conformat!
Ati inteles! S-a filmat LA, Chicago...cu totul altceva!
Iar cel mai important este ca ma abtin cu greu sa nu va spun cum decurg primele 2 episoade! Nu-i frumos daca va povestesc, trebuie sa vedeti!
Le gasiti voi cum le-ati gasit si pe precedentele!
CRIXIA spune:
N-ati reusit sa faceti rost de rimele episoade?
Daca e cineva din Cta pot sa i le dau.
ana_miti, eftimie, mav, mai urmariti filmul?