Prison Break

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Va rugam nu ne mai recomandati seriale care dau dependenta....

Cand ati avut timp sa va uitati la atatea filme?

Imi place si mie cum joaca Robert Knepper in rolul lui T-Bag.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Ba va recomand ca sa am cu cine comenta!!!
Am inceput sa ma uit de iarna trecuta...am luat in gluma de la video club CSI season 2,apoi am vazut ca erau acolo cele 5 sezoane ce circula pe dvd din 24...si uite asa,dupa ce am terminat tot ce avea video clubul,am descoperit torentele si nu mai ma pot opri!!!
Ma uit seara,cand dorm copiii la pranz,cand sunt la gradi si nu am treburi...dar cel mai mult noaptea...mi-am pierdut somnul!!!
Din toate ce vi le-am recomandat,in frunte si cel mai super e NIP/TUCK,cautati-l cu orice pret,nu o sa regretati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nip/Tuck sexyyyy
....imi place Julian McMahon il stiam din Charmed.

Si 24 e fain l-am descoperit tarziu abia la sezonul 6, mai trecusem cu telecomanda peste el dar nu stiu de ce nu mi-a captat atentia si cand am inceput sa ma uit m-a captivat...nici capul nu-l intorceam din tiviu decat la reclame ca imaginile si fazele se succed rapid si fiecare amanunt e important.

Super si CSI, 4400

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Da,Oana si eu la fel cu 24...6 cd pe 3 zile se dadeau si ma culcam la 3 dimineata si nu ca mi-era somn,dar trebuia sa mai si dorm 3-4 ore ca aveam si casa de tinut...sotul meu nici nu mai imi vorbea,ca stia ca vorbeste singur...apoi sezonul 6 asteptam sa vina martea dimineata sa il iau de la unchiul Sam...tu norocoaso le ai la indemana...Acum avem de asteptat pana in ianuarie 2008 sa vedem un nou sezon!!!
Pana atunci ne hranim cu PB,CSI si ce mai are unchiul!
Pt ca tu esti acolo,stii cumva ce va fi in locul lui 24 si LOST in zilele in care se difuza de obicei? Si LOST in ianuarie 2008 incepe sezonul 4!!!

Mergi la inceput

Sorry nu stiu, aici dau reruns, adica au luat-o de la inceput cu episoadele. Si le dau pe mai multe canale unde sunt la sezoane diferite. Ma mai uit pe www.tvguide.com de orientare. Asta pentru 24, pentru Lost nu stiu ca nu l-am urmarit. Si mi se pare ca tot in ianuarie incepe si sezonul urmator din 24.
Nip/Tuck incepe si el in toamna din nou septembrie sau octombrie (nu mai stiu sigur) cu afacerea lor in Los Angeles.
Acu' ma uit la Sopranos in dementza:)) si incepu pe FX www.fxnetworks.com/shows/originals/damages/main.html#about-the-show" target="_blank">Damages cu Glenn Close (despre business world in New York si Glenn Close este un litigator unsa cu toate alifiile, crime, intrigi etc) si pe AMC Mad Men (despre advertising, actiunea se petrece in perioada anilor 40)

Scuzati off-topicul dar nu m-am abtine cand pomeni Theodora de Nip/Tuck:)))
O sa caut si eu PB, vad ca e fain din ce povestiti voi.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Cred ca nu deranjam ca vorbim si de alte seriale...o familie sunt toate...
NIP/TUCK incepe pe 23 oct...
Am si eu primele doua ep din Damages,l-am vazut pe primul,pare un serial fain pe care o sa il urmaresc...Opriti-ma!!!!!!!!!
Oana,mai sus am pus un link,in primul meu post la aces topic si acolo ai toate episoadele din PB,nu e nevoie sa descarci nimic de nicaieri...sunt free,online!

Mergi la inceput

Ahaa ok, nu vazusem link-ul. Sar'na

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dragelor, a inceput sezonul 3!!!!

Ne "bagam " la comentat?

APRIL
www.youtube.com/watch?v=l9KHHkEluv4" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Eu ma bag...dar sa mai lasam o zi pt cine poate nu a apucat...
Ti-a placut primul episod?
Ce pot sa spun e ca in sfarsit aflam de ce s-a chinuit atat Compania sa il bage pe Michael in SONA!!!
am vazut si trailer pt ep 2...super,va dau apoi link!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

a aparut noul sezon!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput