Prison Break
Raspunsuri - Pagina 4
szaboali spune:
In seria 3 fac toti nunta si copii
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
AngeliquedeS spune:
A aparut seria 3, stiti cumva?
Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
szaboali spune:
Am citit ca in 23 august v-a fi difuzat primul episod...dar in America...il luam noi de pe net...abia astept...
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
J G spune:
Fetelor...
http://www.hotnews.ro/articol_77610-Wentworth-Miller-Imi-doresc-o-sotie-si-copii%27.htm
Ne bagam?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
szaboali spune:
quote:
Originally posted by J G
Fetelor...
http://www.hotnews.ro/articol_77610-Wentworth-Miller-Imi-doresc-o-sotie-si-copii%27.htm
Ne bagam?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
wow.....sigur ca ne bagam...
pentru link
ana_miti spune:
yupy!!!! vreau si eu :D
Apropo ce se mai aude de serial? Eu am tot cautat pe torenti ...dar nimic....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
Happiness_4_us spune:
Ar fi fost si pacat sa se iroseasca asa bunatate de barbat si sa fie homosexual. brrrrrr.
Si eu astept cu nerabdare seria 3, care am inteles ca din august va incepe. Mai e putinnnn!!!!!!!!!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
szaboali spune:
Fetelor pe 27 August apare pe net primul episod din Prison Break http://blog.voce.ro/2007/03/24/prison-break-sezonul-3.html mai e un pic pana atunci
a_deju spune:
hai ca am inebunit si eu cu prison breaku' asta... aveam dvd-urile prin casa, dar nu stiam exact ce serial sunt.. si zice mihai intr-o seara (cupilu' adormind - surprinzator - si repede, si devreme): hai sa vedem si noi ce-i aici... si-am tot vazut vreme de vreo 7 episoade, de ne curgeau ochii dis de morning cand, normal, motanu' se dorea milkuit..... sapt asta abia bagam seria 2, taman bine, ca poate terminam exact cand apare si 3-ul... oricum, super serial, super wentworth..
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Ramonika spune:
mai, in iunie am auzit si eu de prison break si l-am cautat retea, am gasit tot, si seria 1 si seria 2. m-am uitat ca disperata intr-o saptamana am vazut tot pe calculator, am vazut cate 5-6 episoade pe zi, in conditiile in care veneam acasa pe la 6 seara in timpul saptamanii.
l-am vazut pe tot, mi-a placut enorm, astept cu nerabdare seria 3.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor