Prison Break
Raspunsuri - Pagina 14
hannen spune:
Aa,fetelor a vazut cineva "Damages"??
Eu am inchiriat primele doua DVD-uri (adica 4 episoade ) din prima serie si mi s-a parut interesant.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
xerxe2005 spune:
Noi urmarim Prison Break (favoritul nostru), Criminal Minds, Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Crusoe, Leverage,. Stargaet Atlantis (s-a terminat de fapt serialul cu seria 5), Ghost Whisperer, Gossip Girl, Private Practice, Supernatural, Tudors, Kyle XY, seriile CSI, Battlestar Galactica, House, Heroes, Sarah Connor Chronicles, Torchwood...
Deci cam multe.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
ooana spune:
si noi suntem mari fani Prison Break oricum scenaristul are o imaginatie fantastica... Wentworth Miller ...suntem la zi cu episoadele - seria 4 The Sunshine State - pacat ca au intrat in vacanta pana in aprilie
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Carmi spune:
Vacanta pana in aprilie? Adica nu mai vedem niciun epi pana atunci? Unde ai vazut?
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
motanik spune:
Da, am luat teapa, pe site la Fox scrie ca pe 11 ian revine serialul 24 cu un episod de 2 ore. Despre Prison Break decat ca revine la primavara.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
ooana spune:
am citit pe internet, daca dai o cautare sigur gasesti
asta e trebuie sa vem rabdare
intre timp ne delectam cu noul episod de la Grey's Anatomy din 8.01
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
motanik spune:
Episod nou abia pe 17 aprilie.
Pe 21 acum insa avem serie noua din Lost. Comentam acolo?
--------------------
vlada spune:
Serialul Prison Break a ajuns la final
Michael Scofield #351;i colegii s#259;i din Prison Break ī#351;i tr#259;iesc ultimele clipe de glorie. Pre#351;edintele postului de televiziune Fox a anun#355;at ast#259;zi c#259; cel de-al patrulea sezon va fi #351;i ultimul.
A debutat cu un succes incredibil īn 2005, cā#351;tigānd milioane de fani. Au mai urmat trei serii, ca urmare a succesului de care a avut parte, dar cu tot mai pu#355;ini fani. Īntāmpl#259;rile au devenit tot mai exagerate #351;i uneori ridicole prin turnura pe care o luau, ceea ce a dus la aceast#259; reticen#355;#259; a telespectatorilor. Faptul a fost observat #351;i de produc#259;tori, care au considerat c#259; este timpul s#259; se trag#259; cortina peste serial.
Din aprilie, īn SUA vor fi difuzate ultimele episoade ale seriei. Momentan 4 noi episoade a#351;teapt#259; s#259; fie difuzate.
motanik spune:
In seara asta Fox tranmite ep 17.
--------------------
motanik spune:
Ep 17, abia scos de la cuptor, proaspaaat! Daca nu l-ati luat inca, enjoy!
http://rapidshare.com/files/222760751/PB.S04E17.REPACK.HDTV.XviD-0TV.part1.rar
http://rapidshare.com/files/222761138/PB.S04E17.REPACK.HDTV.XviD-0TV.part2.rar
--------------------