Prison Break

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumesc, Hannen, am reusit.
Motanik, am descarcat cele 4 parti de pe rapid share, da cand sa dezarhivez imi cere parola....
Eu citesc news-uri pe un site italian si acolo sunt titlurile episoadelor...la S04 se ajunge pana la 20 si scrie ca initial vroiau sa faca si S05, dar nu se stie inca.
Ne ´auzim´ sapt. viitoare

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Parola era acolo, sub linkuri, in subiect.
Joris daca nu ma insel.

Adica sezonul asta avem pana la 20?
A, gasit pe Wikipedia cateva randuri despre urmatoarele episoade. Banuiam corect, Self vrea sa vanda Scylla. Pana la urma...it's all about the money

13 "Deal Or No Deal"
Michael must hold the team together after they are betrayed by Self. T-Bag gets a new partner who blackmails Gretchen into finding a buyer for Scylla. Self makes the feds think that Lincoln killed him and the feds go after the team.

14 "Just Business"
Michael and Lincoln race to get Scylla back from Gretchen and Self who are just as determined to get a missing piece of the puzzle from the brothers. Meanwhile, Mahone meets with an old colleague who is torn between friendship and duty, and T-Bag’s faith is put to the test while holding Gretchen’s family hostage.

Am gasit insa ca ar fi 18 episoade. Asa ca mai avem, super!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Ati vazut episodul 13? Prea a disparut in ceata Mahone, sper ca pune ceva la cale pt echipa.

--------------------

Mergi la inceput

L-am vazut acum. Da, ciudat cu Mahone, abia astept 14.
Uite, Motanik, eu am gasit ca vor urma episoadele astea:
14 Just Business
15 Saved
16 Caught in the Middle
17 R.I.P.
18 Hangman
19 The Game
20 Weak Link
21 Justice
22 Over and Out

Mergi la inceput

Oare cine moare in 17 de avem rest in peace la titlu?

--------------------

Mergi la inceput

Episodul 14 azi...la fel de antrenant ca pana acum doar ca ceva ma pune pe ganduri. In primul rand operatiunea Tombstone 2. De ce 2? Pt ca a mai existat un Tombstone? Si a fost implicat tatal lor?
Si daca tatal nu ar fi fost tatal lor...nu stiu, mi-a trecut asa un gand cand generalul i-a zis Lisei ca si-ar fi dorit un fiu...si apoi l-am vazut cand a pus mana pe Michael cand el era inconstient...daca ar fi al lui? Poate e cam indraznet totusi.

In al doilea rand, chiar asa usor sa se lase Mahone? Sau i-a ajuns si lui atata alergatura?

--------------------

Mergi la inceput

Episode 4.15

Michael gets medical attention from the most unlikely of places, and Charles Westmoreland returns to help uncover the true meaning of Scylla. Meanwhile, Lincoln and Sucre race to stop Gretchen before Scylla is lost forever.

Episode 4.16

Lincoln and his new partners arrive in Miami to recover Scylla from its shocking new owner, and Sarah searches for a missing Michael who learns some surprising info about his past. Meanwhile, a double-crossing leads to a death and an arrest.

Am gasit astea...care o fi legatura cu Charles din Fox River? Si cine o fi noul proprietar, socant cum zice aici? Si ce info sa primeasca Michael despre trecutul lui....mmm, poate m-am apropiat de adevar :)

--------------------

Mergi la inceput

Ma duc si eu acum sa-l vad pe unul din linkurile de la voi, sper sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Si eu cred ca Michael este fiul generalului... aceeasi ochi albastrii!Hmmmm ... vom vedea!
Cine stie? Multe intrebari, putine raspunsuri... poate Comapania nu este ceva chiar asa de rau!?

Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

Mergi la inceput

Tocmai l-am vazut pe 15 si m-am lamurit si ce e cu Scylla. Chiar nu e ceva rau.
Si cred ca e clar si cine a fost primul pacient operat, despre care generalul a zis ca a trait mult si bine: mama lor, care se pare ca a lucrat pt companie si ea.
ABia il astept pe 16!

--------------------

Mergi la inceput