Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 24
floarea de colt spune:
salutiiii DUAMNILI !!!!
am intrat nitel inainte de a ma apuca rau de treaba.....
am vesti ....am vb cu doctorul , mi-a raspuns la mesajul meu in leg.cu HSG sau Histero ,si-a amintit de mine ,ceea ce ma bucura , chiar daca a trecut mai bine de jumate de an de cand am stat de vb ultima oara .
mi-a spus ca in cazul meu nu imi recomanda histero , ci deocam.un HSG , mi=a spus ce si cum tre sa fac , un VSH si in fct de valoarea lui facem sau nu HSG pana in ziua 9.dupa calculele mele , se nimereste in sapt.de dupa Paste .
Acum , am o problema astept si io sa vina rosu , trebuia sa vina cam de duminica si nik domle...azi sunt ziua 29 , care ar trebui sa se transforme in ziua 1 , nu am avut niciodata un cm mai lung de 28 de zile...sper sa nu ma dezamageasca...sa vina azi..sa pot numara si eu in liniste..
cam asta ....da voi ce mai faceti??
feli te vad activa , si ma bucur mult , parca ai intrat iar putin in priza...si apoi vad ca ai planuri facute ,tin pumnii stransi pt stimulare...vad ca si tu astepti inundatiile...
va doresc spor la bebei si va pupic...
http://tt.lilypie.com/Vsd0p2.png
pozici
felicia_ spune:
Floricico, da, si mie ar fi trebuit sa imi vina azi, deocamdata nimic... Lasa, poate ne strica uratzii astia planurile si nu mai vin vreo 9 luni, ce zici? Si probabil sunt mai activa fiindca sunt mai vesela, fericita ca a venit primavara, desi nu prea se simt in Bucurestiul asta mare, prafuit si aglomerat... sau pt ca am un plan care sper sa functioneze...
Simonette, stai in zona Obor? Si eu! (d-na ghica)
Jasmin012 spune:
Danangie, eu de azi am intrat in a sasea saptamina. Nu stiu cum sa scriu asta, poate ma inveti si pe mine cum sa pun semnul de graviduta si saptamina. Nu-mi vine sa cred ca peste vreo trei zile o sa-nceapa sa-i bata inimioara!!!Nici eu nu ma simt rau, dar ca si tine, ma ametesc citeodata. Am citit insa ca e semn bun daca iti este rau. E adevarat ca nu e o placere, dar prefer sa-mi fie rau decit sa se intimple ceva cu micutul. Tu ce crezi?
Tu mai ai alte simptome cum ar fi poftele? Ca eu inca nu, parca astazi mi s-a facut gura apa cind povestea o colega de gogosari murati, dar in rest nu am nimic, maninc cam orice, doar dulciurile nu prea ma incinta pe mine, dar e ceva normal la mine.
Jasmin012 spune:
Melita, iti multumesc pt urare si iti doresc din suflet acelasi lucru si tie. E o mare fericire, sper doar sa nu se intimple nimic, dar sunt destul de optimista. Vad ca ai aceeasi virsta ca si mine . Pupici
Jasmin012 spune:
Teomaria, ai un mare avantaj: macar stii ca poti ramine insarcinata si in plus mai ai si doi copilasi deja. Stai linistita, nu te stresa, ca stresul asta nu poate fi decit daunator. Ai sa vezi ca o sa se intimple pina la urma, dar nu atita timp cit esti stresata. Nu transforma asta intr-o obsesie. Ai sa vezi ca totul va fi bine. Si cind vei ramine vei lua lucrurile cu calm si vei vedea ca nu are de ce sa ti se intimple ca la ultimile 3 sarcini pierdute.
Jasmin012 spune:
Simonette, bine ai revenit si sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca dorinta si sa ai al doilea .
Jasmin 6+
teomaria spune:
Jasmin, doar pe a 3a am pierdut-o, primele 2 s-au concretizat in 2 minuni.Merci de sfaturi...la teorie sunt si eu buna, practica asta ma omoara, ca una zic si alta fac...Sa ne povestesti si noua cum a fost la eco - prima intalnire cu minunea cea mica din burtica
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Jasmin012 spune:
DJ Mama, nu stiu ce altceva sa fac, pt ca nu stiu unde sa merg pt analize si eco. Speram ca medicul de familie sa-mi dea o trimitere, sa stiu sigur unde trebuie sa merg. Nu e vorba de bani. Te rog, spune-mi unde sa merg si ma duc acolo. Nu vreau decit sa fie vorba de un medic bun.
BillyBilly, iti multumesc pt urari si-ti doresc si tie ceea ce-mi doresc si mie: un sanatos.
bubuleana spune:
simonette: si eu m-am saturat de asteptat la un moment dat si m-am apucat de toate analizele, inclusiv hormonale, hsg, spermograma, monitorizare dar toate au iesit bine. Inca nu se stie ce in neregula cu noi incercam cu stimulare sa vedem ce-o fi
feli, florico: mey fetelor, ce v-a apucat?? cum adik nu v-au venit uratzii si n-ati facut test??? ce mai asteptati? vreau 2 vesti super, super bune maine!!! Doamne, ce m-as bucura!!!
bubuleana
danangie spune:
Buna seara fetelor,
FELICIA pana la urma am gasit un ambulatoriu la privat si am fost azi si am facut eco. Nu s-a vazut cine stie ce.....spre dezamagirea mea.....cine stie ce-mi imaginam eu.....ca-mi face cu mana... Deci s-a vazut doar un punctulet mic in uter. Deci bb e in uter.Asta e important. Voi merge la o alta ecografie dupa 2 saptamani.....asa embrionul va implini fix 6 saptamani de la data conceptiei.Si atunci voi auzi si bataile inimii.
BILLY multumesc de urari si sa dea domnul sa nu mai vina rushii!!
JASMIN pai vad ca la un mesaj scris de tine la semnatura aveai semnatura de , pe urma a disparut. Dar tu cand ai avut ultimul CM? La mine a fost pe 19 februarie. Data conceptiei 6 martie. Deci bb are 4 saptamani si o zi.
Eu ma simt cam naspa ca sunt obosita nu prea am dormit azi.....pa noapte buna
6 +
POZELE MELE