Rahova sau apropiere...25
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vad ca azi scrieti si nestrigate
noi suntem treziti cu noapte-an cap, alex a plecat la gradi si era cam somnoros fiindca eu am stat pana tarziu sa termin curatenia in bucatarie si ei au stat dupa mine
azi vreau sa aspir un pic si sa spal geamurile...sper sa ma lase ruxi sa nu zica ca ma ajuta si ea
va pup si sunt prin zona
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Alinutzaa spune:
Gata, si-a revenit neuronu' si mi-am adus si eu aminte!
Mire - Din cate imi aduc eu aminte, ca sa iti activezi PM-ul, trebuie sa mergi in meniul din stanga paginii, sa intri la Mesaje private iar acolo trebuie sa bifezi casuta respectiva si gata. Ia incearca si vezi daca reusesti (ca io ti-am explicat acum din ce mi-am adus aminte)
Pup fetele
21+
miria_cristina spune:
Alinuto neuronul ca neuronul, dar pe mine chiar cred ca ma lasa memoria.
Am momente cand sunt zabauca si uituca rau de tot!
Pai, instructor bun vreau ca asta-mi trebuie doar, nu?!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
MIRCLAU spune:
cred ca am reusit,stati ca acum fac proba,alinuta multumesc ca ti s-a facut mila de o baba,bolnava si nebuna
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
monica-elizabet spune:
da...ai reusit bravo, felicitari!
monica
Alinutzaa spune:
Cristina, vazusem ca in discutie intrase si chestia cu scoala si am vrut doar sa accentuez faptul ca cel mai mult conteaza instructorul si nu scoala.
Din pacate instructorul cu care am facut eu scoala nu mai este printre noi, ca altfel cu mare mare drag v-as pune in legatura cu el.
Bravo Mire!!!!!!
Hai ca mi s-a desteptat neuronu' de-a binelea. O prietena buna si draga, care mai sta si la scara vecina, face scoala de soferi. Si o data cu ea si sora'sa si sotul din dotare. Si toti trei fac cu acelasi domn. Ma intalnesc maine seara cu ea, ca iesim sa il sarbatorim pe sotul meu care de ieri a schimbat prefixul (a facut 30 de ani), si o intreb cine e, cum il cheama, cum e, etc etc si intru si va spun. A, inca un amanunt: scoala e pe undeva prin zona din cate am inteles eu de la ea.
Va pup, sa aveti un weekend frumos.
Alina
21+
monica-elizabet spune:
sa-ti traiasca sotziorul, la multi ani! fericiti impreuna, distractie placuta
monica
MIRCLAU spune:
ALINA LA MULTI ANI! pt sotul tau,sa fie sanatos si fericit
fetelor pe unde sunteti,nici in weekend nu sunteti vorbarete?
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
monica-elizabet spune:
ba io's aici da' ce sa fac...sa vorbesc de una singura
am terminat si in sufragerie, mai am maine in dormitor sa fac asa o curatenie generala si prin dulapuri, sortez hainutze, geamuri, tras mobila si alte nebuneli...
baia cu faianta si toate aferente le las pentru luni.
monica