Rahova sau apropiere...25

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mire, activeaza-ti PM.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama, ce-mi place de voibine am inteles, o sa va strig in fiecare zi...
ia sa o strig si pe vio(mami de bianca) sa vedem apare...ca ne-a uitat de tot
viooooo...pe tine te mutam in centru la p-ta unirii daca nu apari la apel
pe andreap o iert, ca mai vb pe mess
andre-ea auzi tu fetitza cuminte...bravo ei, dar daca mergeai cu mine tot mamica de fetitza sunt dar de-aia cu crize si cu rasfatz cat casa...lasa, bine ca s-a distrat tudorelu
si nu in ultimul rand, Dorysi drum bun sa va intoarceti cu bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Si scoala unde-i? Prin apropiere ca eu vreau sa ma apuc in primavara, ca daca o mai lungesc o sa fiu o soferita pensionara.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miria, eu cred ca nu-i chiar asa de important sa te duci la o scoala anume ci sa-ti gasesti un instructor bun si sa-i zici sa vina sa te ia de-acasa in drumul lui cu alti elevi...pe parcurusul orelor.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

BUNA DIMINEATA
ANDREEA din pacate sunt cam nu stiu sa-mi activez PM si nu stiu nici daca pot pt ca sunt membru incepator
MIRIA monica are dreptate nu trebuie sa te duci la o scoala anume trebuie sa-ti gasesti un instructor bun si daca andreea zice ca cel cu care a facut ea e bun si sta si in zona eu zic ca e perfect
fetelor hai ca azi am limbarnita,va astept la povestit....afara ploua asa ca haideti

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miria, eu cred ca nu-i chiar asa de important sa te duci la o scoala anume ci sa-ti gasesti un instructor bun si sa-i zici sa vina sa te ia de-acasa in drumul lui cu alti elevi...pe parcurusul orelor.

monica

Exact asa face. E omul afiliat la o scoala, dar eu n-am vazut-o la fata. A venit cu chitanta de examen completata si a fost ok pentru mine.

Mergi la inceput

Mire, nici eu nu stiu cum se activeaza. Cand m-am inscris eu PM venea de la sine, nu trebuia activat. Da-mi o adresa de mail, ceva privat sa nu scriu nr. omului aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

ANDREEA adresa mea este mirela_s79@yahoo.com

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Andreea, pai asa o sa fac!
Numai sa ma mut o data, ca m-am satura cu alergatura asta!
Acuma s-a mai stricat si vremea, tocmai cand raman singura, ca-mi pleaca jumatatea o saptamana.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare fetele!

Dory drum bun!
Am vazut ca vreti sa va apucati de soferie. Foarte frumos dar mare atentie la instructor. Eu am avut parte de un super instructor si tare bine mi-a prins. M-a plimbat prin tot Bucurestiul, nu avea doar cateva trasee pe care sa le fi facut iar si iar si iar. Nu tipa, glumea cu noi, ne dadea bomboane, ne explica tot ce vroiam sa stim, ne si lasa sa facem greseli ca sa vedem pe pielea noastra cum e. Pentru mine scoala de soferi a fost o placere, niciodata nu am fost stresata ca am din nou ore sau ca ma sui din nou la volan si niciodata nu mi-a fost frica in trafic. Asta in scoala, ca dupa aia....dar asta e alta poveste. Eu oricum conduc destul de rar asa ca desi am carnetul de vreo 2 ani, inca sunt la stadiul "conduc ca o cizma"

Mai vroiam sa va zic ceva dar nu mai stiu ce. Pfuuuiiiii, mama lui de neuron!!!!

21+

Mergi la inceput