Rahova sau apropiere...25
Raspunsuri - Pagina 14
aissa spune:
Prezent d-na profesoara!
Eu ieri iar m-am intervievat cu unii (mi s-a cam acrit), sunt in continuare pe baricade cu francezii (ca nu degeaba ii cheama reduta) si in rest nik special.
Pupici bolnaviorilor si celor care se chinuie cu dintii, condoleante Vicky, Dumnezeu sa o odihneasca pe mamica ta.
De intalnire repet, eu pot in cursul saptamanii dupa ora 16-17 si in weekend oricand numai vremea sa fie ok.
monica-elizabet spune:
gata,ati scapat de abs nemotivate(doar cateva)
restul sa va procurati scutiri
noi ne-am plimbat putin, am papat, nani...nimik deosebit...doar ca ruxi scrie pe pereti incontinuu
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
violeta69 spune:
si eu zic prezent"!
citesc mereu,scriu mai rar...dar nu va uit!
vicky, condoleante si din partea mea!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
monica-elizabet spune:
aha, deci trebuie sa va amenintz cu abs mai des
pup violeta, cum merge invatatul?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
violeta69 spune:
monica, orice merge mai bine acum decat invatatu'
mai ales cheful de scris pe CD
imi gasesc de lucru.....la asta ma pricep cel mai bine
numai ca sunt si racita,azi am avut ceva febra si cum ceful meu de invatat tindea semnificativ catre zero,acum tinde la minus infinit
dar mai am putin,lucrarea se apropie de 20 de pagini,deci cam jumatate e gata...inca pe atat si GATA!
de Paste o sa fiu libera!
vin si yo la intalneala...dupa Paste...astept reperele!
va
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Dory232002 spune:
Eu azi am absentat pt. ca am avut ft., multa treaba, am intrat in graba sa va salut si sa va spun sa nu-mi puneti absenta pt ca nu o sa mai postez pana duminica sau luni pt ca pe la ora 22 voi pleca din Buc., acum o astept pe mama sa vina sa ramana cu fata .
Pupici la toate fetele.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
miria_cristina spune:
Drum bun, DORY!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Poate dupa ce ne vom muta voi face si scoala ca parca e una pe Sebastian.
Lasa tu scoala de pe Sebastian, iti dau eu nr. unui instructor bun.
La Sebastian am facut scoala initial, cu un instructor misogin care m-a vazut ca sunt sperioasa si mai rau ma speria.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
MIRCLAU spune:
DORY drum bun si sa ne aduci bunatati de pe acolo
ANDREEA vreau si eu nr. instructorului ca eu am carnet dar nu am condus decat de 2 ori si ma gandeam sa ma mai apuc odata,poate,poate......il am de vreo 5 ani
VIOLETA spor la invatat
MONICA sa ne mai strigi la catalog ca poate asa vin si fetele la vorba......ai vazut cum au raspuns?
acum plec ca trage fimiu de mine si nu ma mai lasa,pe maine
MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79
andre_ea spune:
Eu am scutire. Azi am fost la Babyexpo cu Tudor. Mamaaaaaa, ce scandal mi-a facut acolo. Se ducea la toate jucariile, plimba carucioarele expuse, la Casa Retro a intrat dupa tejghea si se juca cu toate jucariile. Criminal! Si va dati seama ce era cand il luam de acolo pe sus. Stiti voi, copil din ala de se da cu fundul de pamant.
Domnule, si am mers acolo cu o mamica cu fetita. Mai, n-a zis fetita aia nici pas. Statea cuminte in carut, a mancat ce i s-a dat, o scumpete.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR