Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Lexi, mersi frumos si de ajutor si pentru aprecieri, si fetita ta e tare frumoasa, am vazut-o pe site-ul bucuriilor. Sa va traiasca!

O mamica fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, nu uitati sa trimiteti poze si detalii despre BUCURIILE voaste pentru site-ul de pe prima pagina.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Xandrutza cred ca mai mult sport de cat fac cu bebe nu se poate face,dar te asigur ca nu da nici asta randament.
Liliana Parafango la mine nu a functionat in schimb masajul da,de spatamana viitoare m-a apuc si de masaj.Ce tare poza...
Andra scumpica pitica
Lakioana ca de obicei Reby m-a da gata.

Noi am fost tare umblareti azi,copilul a dormit o ora jumate prima data si a doua oara alte 2 jumate,afara.Cu chinul de rigoare dar functioneaza.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Azi Afara si una cu Dintucii

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna seara mamici de bucurii!
Am intrat sa va salut ca de forum nu mai am timp;piticul meu e extrem de alintat si ma alerga toata ziua ca pe hotii de cai.
SEPHORA si Andrei are caciulita la fel;se pare ca avem cam aceleasi gusturi la hainute.Cum merge cu inotul?
LAKIOANA am vazut pozele cu Reby,e minunata printesa ta .
ELOISE sper ca e bine Vladut;uite un de la noi sa nu mai tuseasca.
PUFYMIC condoleante .Multi pentru cei doi baieti frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara bucurii!
La multi ani!celor nascuti intr-o zi de 14...desi cam tarzior, dar se iarta,nu?

Azi am umblat de mama focului prin oras, vreo 4 ore...i-am dat sa manance piureul in Mall, intr-o cafenea, noroc ca nu erau decat 2 pers la ora aia acolo ....se uita lumea care trecea ca la circ...dar asta e...a fost tare fain afara ca sa ratam ocazia....

S-o iau cu inceputul....ca am citit!!!!

Monique
- bine ca ati scapat cu bine peste vaccin!
Ramonar - admirat Patri si hainutele ei superbe!!!
Lakioana - vazutReby printesa motata...superba
Sephora - cat de fain se vad dintisorii...e mortal.de abia astept si eu grasanul sa iasa la inaintare cu dintosii!!!
Gety - bravo!deci esti in bani acum,nu???
Eloise - sper ca totul sa fie bine, si sa treaca repede!!!
Cristina - tu pe unde ai umblat azi....logic..pe afara....
Tanima - vad ca tare harnicuta mai suntem...bravo tie ca ai atata putere...
AndraPG - Vazut o mandrete de fata..sa fie sanatoasa!!!
Columbeanca -ma dezgusta de-a dreptul...nici nu stie bine pe ce lume traieste, nici de ce a facut copilul ala, cred ca doar pt bani, ca alt motiv eu nu vad, si nici nu vad ca are prea multe in cap daca vrea sa-l faca pe-al doilea tot anu' asta.....Cat despre kg in plus..am luat 28 kg in sarcina (sunt si mica de statura)...mai am de dat jos vreo 8 kg..dar il astept pe grasan sa mearga sa ma pot tine dupa el....si le voi da jos...nu ma stresez foarte tare - pana la urma Dzeu mi-a dat minunea pe care am asteptat-o atata timp, ar fi stupid sa ma lamentez ca arat nu stiu cum....
Ignatica - eu amestec branzica si cu para,ca e mai zemoasa, ezi poate te ajuta in vreun fel....

Cam atata de aici de la Ploiesti....va doresc o noapte placuta, sa va odihniti si sa lasati bucuriile sa viseze frumos......

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Celor nascuti intr-o zi de 14
Alinache si Flavia sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi

Mama ce liniste pe aici....!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vazut printese de Lakioana si Ramomar, pupici.

Sephora, ce bine sa vad dintzisorii! Nu te musca cand il alaptezi?

Eloise, ce a zis dr. de familie, cum e Vladut?
Adelina e ragusita de 3 saptamani, nu are alte simptome, dr. a zis ca-i alergie si eu tot astept sa treaca si vad ca nu trece, ma dispera deja, luni am fost la homeopat. Nu-i foarte ragusita, dar nu e vocea ei si nu-mi place. In rest ea e vesela, papa bine, de fapt cum a papat...
La noi s-a intamplat ca intr-o sambata am mers la niste prieteni unde era foarte cald si in juamte de ora a ragusit si de atunci tot asa o tinem.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Maaaare intalneala, ora 13:30, Palat.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Cristina al meu sot e mai "batran" cu 17 zile decat mine, deci tot 28 are ca si al tau.Dar se pare ca este mai incapatanat.Adevarul e ca forumul iti cere ceva timp,iar la cel de care dispun eu , cam are dreptate.

Alexutza nu vrei sa vorbesti cu mine? repet de care para papa bebe fruct sau din cea la borcanas?merci.

Eloise sanatate lui Vladut.E bine, a venit doctora?

Mergi la inceput