Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
Crisnemes spune:
Flavia, Alinache, LA MULTI ANI!, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de Bucuriile voastre!
"La Multi Ani!" si micilor sarbatoriti dintr-o zi de, sa cresteti mari si voiosi!
Ca tot veni vorba de kg eu ma ascund - am pus pe mine 17 in sarcina am dat 7 si acum am mai pus 10. Mi-e groaza ca vine vara si trebuie sa ies la plaja. m-am hotarat sa ma apuc de exercitii cat mai de graba dar ca si Marina nu as vrea sa pried lapticu ca stiu ce sanatos si comod este . Ceea ce stiu e ca dupa alaptat voi tine o cura drastica si cu siguranta voi reveni la kg din liceu cum am revenit si dupa sarcina cu Dragos.
Cat despre Columbeanca mi se face greata.In loc sa faca reclama la sanatatea mamicilor daca tot este sa apara pe un post asa cum fac ei, sa finanteze o maternitate "normala" - tot pentru cei cu bani face finantarea de parca toata lumea are sa dea zeci de mii de euro pentru o nastere.In loc sa promoveze alaptatul asa cum s-a laudat ca e un lucru simplu si bun pentru mama si copilas, in loc sa tina la sanatatea mamei - ea ce face declara sus si tare ca mai face un copil imediat ca sa se nasca tot anu' asta , cand se stie ca dupa o sarcina organismul femeii are nevoie de 2 ani pentru a fi in forma pt o urmatoare sarcina sanatoasa...... si multe altele de care nu mai spun ca atata nesimtire eu sincer nu am mai vazut...... in rest sa faca ce vrea dar sa nu imbolnaveasca o populatie si asa bolnava
.Imi cer scuze dar subiectul asta ma enerveaza rau.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Eloise - sanatate lui Vladut si sper sa nu fie nici o problema.
Poze
POZE YAHOO
microbu spune:
quote:
Originally posted by GETY
Inseamna ca dosarul cu actele completate de la servici sunt pt. cei 6 mil.?
Da. Indemnizatia mamei este 6mil si alocatia BB este 2mil. Dar Cererea pt intratrea banilor pe card este numai pt dosarul cu actele de la munca? Vad ca ai primit alocatia prin posta, ca mine. Eu nu am vrut pe card tocmai de frica sa nu dureze mai mult de 2luni pana vad banii. Cel mai bine da un tel si intreaba la Directia de munca (ai nr tel pe fluturasul cu nr dosarului tau).
Sper ca te-am lamurit oarecum.
Sandra
gargaritza
eloise spune:
Pediatra e plecata din tara... am sunat la dr de familie si trece pe la noi intr-o ora. Sper sa fie totul bine.
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Pediatra e plecata din tara... am sunat la dr de familie si trece pe la noi intr-o ora. Sper sa fie totul bine.
Tinem pumnii!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
xandrutza_76 spune:
neatza la amiaza... mai e ceva cristina?
la multe lunite Ianis, Gruia Alexandru, Ana Luiza, Vlad Andrei!!
la multi ani si multa sanatate flavia ramona si alinache!!
am vazut ceva pozici, ramo, susa; bebeii
eloise, sa vii cu vesti bune, sanatate multa!
tanima, sephora, cea mai buna gimnastica e statul cu BB
mira, in ceea ce priveste biberonul, cred ca depinde de BB, a mea, de exemplu, mananca cu biberonul dar nu refuza tzitzi, iar eu am inceput sa-i dau completare lapte praf de pe la doua luni.
gety, sunt bune minolele? eu am luat o data, erau asa portocalii ca-mi venea sa musc din ele ca din mar, dar au fost foarte acre si nu am mai cumparat... eu am intrat in CIC pe 1 noiembrie, si banii i-am luat in februarie, pe doua luni; iar alocatia tot pe card mi-o vireaza. dar nu am primit nici o decizie...
mai vorbim, ma duc sa termin piureul de legume...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Crisnemes spune:
Marina - multumim mult pentru aprecieri!
Pufy- condoleante !
Monique- felicitari pentru vaccin!
Nicole eu stiu ca conopida , varza si brocoli se dau mai tarziu, doar dupa 1 an- dar nu sunt100% sigura. O sa mai caut si o sa-ti spun
Poze
POZE YAHOO
eloise spune:
Multumesc pentru sprijin dragutelor!
Ati semnat petitia online pt sertarul cu bebelusi? A dat cineva linkul la capitolul trecut. Eu semnat. Buna idee...numai pana s-o pune in practica.... probabil e cale lunga. Oare petitiile online ajuta?
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
eloise spune:
Uitati aici puteti semna petitia...daca n-ati vazut in cap. trecut.
puiul meu creste...
Ignatica spune:
La multi ani Flavia si Alinache.
La multe lunisoare Gruia, Ana-Luiza si Vladutz.
eloise poate nu e nimic grav, tinem pumnii acum la control.
La noi merge greu cu branzica, pentru ac e innecacioasa, merge cu multe fructe.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David