Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 26
tomasa spune:
Fetelor si eu am trecut printr-o sperietura ieri. Nu mai povestesc detalii, slava Domnului suntem bine acum. Mi-am vazut ieri bebelusul la ecografie, avea toate cele, ii batea inimioara si era tare jucaus. Si semana cu Tudor
.
Sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori si putere multa si optimism mamicilor!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+
tomasa spune:
Sabina, imi spui si mie te rog cate batai de inimioara pe minut avea sufletelul tau la ecografia de 11 saptamani pe care ai facut-o la Iosup?
Eu vineri cand am fost la eco aveam 11 sapt si o zi.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+
mag2007 spune:
Irina,crede-ma ca nici nu mi-a fost usor sa-ti scriu si sa-ti zic de programare...pt ca imi inchipui prin ce treci si in momentele astea numai la programarea aia nu te gandesti...Astept sa-mi zici tu cand poti ceva...in rest ai grija de tine si cu Dzeu inainte!
Roxana_G spune:
Tomasa, ti-am raspuns la mesaje private, nu stiu daca ai dat la interval de timp insa le-am gasit pe ambele deodata si nu de aceea nu am raspuns la primul.
Stai linistita ca va fi totul bine, insa chiar trebuie sa ai grija la capitolul menajamente. Eu sunt alaturi de voi si ma rog sa fie bine.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
isabeluta spune:
Buna fetelor,
As vrea sa stiu si eu cat este BCF ingerasului la 11 saptamani.
Eu sunt mai bine acum, dar mi-e teama ca odata cu re-inceperea jobului sa nu am iarasi probleme. Incerc sa fiu optimista.
O seara placuta tuturor
.
isabeluta
12+
bebita
Sabina spune:
Tomasa, bebelusul meu avea 165 de batai pe minut, stai deci linistita 
ai grija de tine, te rog frumos!!
Roxana, eu de aia n-am mai trimis fata la gradi, din cauza racelilor...pai pana la 3 ani si 3 luni eu n-am stiu ce-i aia sa-ti tuseasca copilul.Si dupa aia.....
va pup gravidutele:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Sabina, eu nu am avut de ales. Am dat-o de la 1 an jumate si anul trecut a fost groaznic. Anul asta a fost f bine pana acum, a racit f f putin, pana acum. Anul trecut tot in perioada asta a fost bolnava. Insa in afara de pb ei cu nasul apar laringitele astea dese inexplicabile si acum o suspectez de alergie la ceva. Pentru ca face numai in perioada asta de primavara, iarna la minus 5 grade nu are nimic. Sau o fi tot gradi de vina. Ma gandesc ce voi face cu BB mic, sper sa nu ia mereu raceli de la ea, ca eu separati nu ii tin. Auzisem la cealata fina a nasilor nostri ca isi tine fetita cea mare cu masca de doctor pe gura cand e langa bblus, insa mi se pare chiar exagerat.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Sabina spune:
pai e normal sa raceasca acuma, cand sunt virusii in floare, iarna la -5 grade nu sunt atatia, eu stiam ca asta e explicatia virozelor primavara.
Nici eu nu stiu ce voi face.....Sofia mi-a zis cu hotarare ca ea de langa bebelus nu pleaca. Are 4 ani jumate si stie ce spune, eu am mai multa incredere in judecata ei decat in a multor adulti ![]()
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
slippers76 spune:
Buna seara
Sabina, Roxana,si pitica mea a fost racita toata iarna si primavara in primul an de gradinita. Noi am dat-o la 2 ani si 4 luni. Primul an de gradinita in general e "de sacrificiu", dar nici sa-ti chinui copilul nu-i o solutie. Problema e ca noi nu am avut alta varianta, pentru ca suntem de pripas in Bucuresti, nici unul din noi neavand nici cea mai indepartata ruda in oras. In toamna asta (de pe la sfarsitul lui august) i-am facut o cura de echinaceea cu propolis, ca ma inebunise mama cu tot felul de carti si studii si etc etc, ea fiind o naturista convinsa. Si pe noi ne chinuia cand eram mici cu ceai de ceapa, sirop de ridichi si alte grozavii. Contrar parerilor mele de pana acum, cred ca tratamentul asta chiar a avut efect. Mi-a racit doar de doua ori iarna asta, si cu simptome mai putin dramatice decat cele cu care eram eu obisnuita. La toamna o sa o iau de la inceput.
Oricum, iarna asta n-a avut nici o noima si cred ca si din cauza asta au fost atat de multe viroze si gripe, una dupa alta. Da' vine ea primavara, ne vitaminizam copiii cu fructe si legume proaspete si-i punem pe picioare!
Va pup si sanatate puiutilor vostri.
Ana
14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica