Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
bamboletta spune:
Neata
Antonia ne-a dat trezirea la 6 dim si de atunci nu a mai dormit noroc ca a stat tati cu ea si eu am dormit
Roxanica2006-da ii dau cereale dar numai seara,i-am luat din alea cu lapte de la Milupa de mar si morcov,pun numai apa la ele si gata papica
Dandusa-eu ziceau doar de cereale,nu zeama de supa si suc de fructe,Antonia mi-a luat mai bine in greutate de cand papa si cereale
pt toti bb-ii
gata fug sa pregatesc ceva de papa
o zi buna
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Site Fulgule[limegreen]ti
asiza spune:
Angi, pentru ca erai curioasa, iti voi raspunde...asadar, eu am observat ca ai facut trimitere la link-ul cu pozele nostre din secunda DOI aparitiei pozelor pe site, dar nu am zis nimic din mai multe motive:
1. Mi-am spus ca oricum pozele sunt pe public si chiar daca eu nu pun link-ul, in momentul in care cineva va accesa link-ul uneia dintre celelalte fete se vor vedea si fotografiile noastre;
2. Mi-am spus: "Fata nu e rau intentionata si din exces de zel a pus trimiterea acolo, asa ca las asa, e ok" (si rau am facut)
3. In virtutea inertiei si pentru ca nu am vrut sa te supar cumva, desi m-am minunat ca ti-ai permis.
In acesta dimineata am primit mail de la Florentina care mi-a forwardat mail-ul trimis de tine catre ea si care m-a socat efectiv. Acolo vorbeai in numele meu si ii spuneai Florentinei sa ia orice poza de la adresa "cutarica" sa o puna pe slide deoarece pozele pe care ti le-am trimis eu erau "tunse". Nu erai indreptatita deloc sa faci asta. Daca ai considerat ca avem o problema aveai doua posibilitati: 1. Fie imi trimiteai mail inapoi si-mi spuneai ce si cum; 2. Fie imi trimiteai un PM in care sa-mi spui despre ce-i vorba...iar eu luam cunostinta despre problema si trimiteam alta poza Florentinei. NU POTI LUA HOTARARI IN NUMELE NICIUNEIA DINTRE NOI!!!! SI SPER CA PE VIITOR SA NU-TI MAI PERMITI ASEMENEA LUCRURI!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Mirona spune:
pentru sarbatoritii zilei de azi:
Daniel [copil de Laura13
David William de Iulia P.
Rares Andrei de danutz
Darius Cristian de madaluta
Un pupic special pt Dani de Laura: am imbracat-o mumos sa mergem la dr. - dar daca e chef ... fugim spre Iesi.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
hai ca a mai adormit un pic....sa va mai zic una: cand eram mica imi era asa drag cand o vedeam pe mama aranjata....ma mandream rau cu ea...si sunt convinsa ca d va fi la fel...dar imi e atat de greu sa fac ceva pt mine...cand am un pic de timp ori fac pt el, ori prin casa, ori o surprizutza, ceva, pt tati...ca si saracu' munceste de rupe...si tot cu gandul la noi...si iar mai trece o sapt si nu reusesc sa ma vopsesc...manichiura am hotarat de mult ca n o mai fac...de tuns...nici nu mai vorbesc...si seara cad lata odata cu el...dormim cot la cot, eu am ramas cu trezirile la 3... cu crema de maini nu mi dau ca ii miroase si incerc sa il feresc de mirosuri ca daca seamana cu mine....am pus o...oare unde voiam sa ajung? a..mai fetelor, daca descoperiti reteta pt cum sa faci zi de 26de ore...sa mi ziceti si mie...sau pastila aia care odata luata te face ca dupa 8 ore de somn in 5 minute....cand mai iesim toti 3 in we...sunt o troala...mi e si rusine cu mine...sunt cat o vaca...paru' shui...mustata ca a lu' bunica... cat caru....si self esteemu'...la pamant...mai dar cand imi vad gaza...si mi zambeste...nimic nu mai conteaza...hai ca iar am vorbit...'fara de tinta n sus/intr o salbatica splendoare'...sunt pe campii rau, iar va pe toate si tre sa dau copilu' jos ca ma tine captiva aici...
Auzi tu, eu te-am vazut asa ca pe mine nu ma pacalesti.
Fetelor nu e DELOC asa! Diana e o super-simpatica, nu e deloc cat o muuuu (apropo, nu crez nici moarta c-ai 70 di kile), coafura simpatica si straluceste toata.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Toti copii au dreptul la viata!
http://babyklapperomania.cabanova.ro/
carla2005 spune:
Gata am dat o lingurita de suc de morcov...am de gand sa scriu aici tot ce intampin eu in diversificare poate ajuta pe cineva!
A acceptat morcovul...o linguritza ca atata i-am dat, se lingea pe botic! Eu i-am dat la 10,15 fiindca mancase la 9 si am zis sa nu fie nici flamanda nici satula...asta asa mi-a trecut mie prin cap! Apoi cand m-am apucat sa fac sucul fa-l daca poti, am zis ca nu pun in functiune storcatorul de fructe pentru o lingura de zeama asa ca m-am chinuit cu razatoarea ...pana m-am prins eu pe care dinti trebuie i-am luat pe toti la rand...in final am razuit pe dintii aia pentru biscuiti si am reusit din forte putin morcov sa scot cam 2 lingurite de suc! Intrebaremai exista in comert razatori din alea de sticla sau de plastic cu jgheab cum erau odata?! Nu am de gand sa ma lupt zilnic cu storcatorul de fructe...imi e lene sa-l spal!
Cam atat deocamdata!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
a_deju spune:
carla, poti sa faci si la storcator, ca oricum dintr-un morcov, mare lucru nu iese.. ii dai lingurita de rigoare, si ce ramane bei tu (iti ajunge de-o masea :)) ). e mult mai simplu asa, nu de alta, da' daca bagam la razatoare, ii dadeam cu carne din prima :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
iasmi spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani! celor care azi dau chef ca de acum sunt mari (au mai crescut cu o luna)!!!!!!!
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Iasmi, multa sanatate. Sa inteleg ca nu poti scapa de lapte. Stiu ca exista tratament pt ablactare.
quote:
Originally posted by auras_v
iasmi n-am inteles tu mai alaptezi sau sunteti la bibe si nu poti opri lactatia ; credeam ca s-a rezolvat cu mastita
Ruxandra_sb si auras_v - eu am alaptat doar 6 saptamani deoarece am facut mastita si m-am umplut de noduli fiindca aveam lapte in cantitati industriale si foarte gras. A mea bebelina nu golea niciodata un san si adormea la san iar apoi la 1 ora se punea pe chirait fiindca era moarta de foame. Intr-un final nu m-a mai lasat doctorul sa alaptez deoarece ajungeam la cutit. De atunci fac tratament continu ca sa opresc lactatia dar problema e ca revine cand imi vine CM. Bine - nu mai vine sa curga dar ma doare un san si ganglionul de la subrat si dai iar tratament - cu bromocriptina, orgametril, dostinex, crema cu care ma ung pe sani, duphaston, un antiinflamator - celebrex - si nu mai stiu ce naibii am mai luat ca le-am incercat pe toate. Acum mi-a facut alta reteta si trebuie sa o urmez inca 2 luni - sper sa scap atunci ca mi s-a luat.
Bebelina mea suge bibe de atunci si norocul meu a fost ca e fomista tare - si a luat bibe imediat.
CLATITE!!!!! - miam, miam - vreauuuuuuuu si eu dar nu are cine le face
Va !
fulguleti
poze bebelina
iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006
a_deju spune:
scuzati, n-am citit pana la capt... nush ce naiba am, imi fug ochii mai rau ca motanului....
deci, tot carla, exista de-alea, uita-te la standurile cu "produse de sertar" - asa le zicem noi, adica unde au tirbuson, desfacator de-ala de stica, de conserva, linguri, furculite si alte arme albe :) oricum, nu e o solutie, sa vezi ce repede ajungi de la o lingurita la 100 de ml, si-atunci o sa-ti vina sa te-arunci pe geam tot razand acolo morcovu' intr-o veselie :) ai robot de-ala complicat, cu multe piese?? si pe mine ma mai loveste lenea uneori, dar doar il desfac in piese, il arunc in chiuveta, si las sa curga apa peste el acolo, ca-ti dai seama, de la doi morcovi ametiti cata "mizerie" se-aduna :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
auras_v spune:
DANIEL de Laura
DARIUS de Madaluta
RARES de Danutz
AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti