Aradence minunate! (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Gabi am vazut intrebarea ,dar nu stiu sa-ti raspund ,mi-e imi duce postasul banii
Acum vreau sa ma uit pe poze

Ildi

Mergi la inceput

Hi,hi, hi am vazut dintzishorii,IOANEI .Super pozele ,cel mai mult imi place aia in care stau fratiorii pe canapea.

Ildi

Mergi la inceput

Ada si voi aveti firma ? no asa ceva , cu exceptia mea si a Dianei a mai ramas cineva de caruta ?

Carmen hai ca nici eu n-am ,daca vrei ne asociem si ne facem si noi cu firma

Ildi

Mergi la inceput

Flavia sper ca ti-a trecut supararea . si de la noi

Diana sanatate puiutilor ,off e greu cu doi ,dar cand mai sunt si bolnavi...

Alina am vazut si pozele voaste .Ce mai veselie si ce zambet discret .Ce fain e body-ul ala galben ,mi-e imi place mult galbenul , hmm geloasa

Ildi

Mergi la inceput

Ia uitati ce www.flickr.com/photos/47847315@N00/422910676/" target="_blank">bunatate
a papat David astazi

Clau mai rezisti cu atata lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gabi, si mie imi aduce postasul banii cu toate ca in formular am trecut nr. de cont sa-mi vina pe card. vai s-amar! oare de ce?

am facut analize. Hemoglobina la noi este 13,3.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, mie imi aduce postasul banii.
Ziceai de haine roz...ieri la Teba mai multe i-am gasit roz, am mai luat si albe si o salopeta galbena.
Da, incepe sa-i creasca parul Adelinei si ii sta in sus, ce ma distreaza.
Am vazut in poze ca la Ioana i-a crescut destul de mult, vazut si dintisorii.

Ildi, ce papa David asa bun? Cebine arata!

Carmen, la Metro nu m-am uitat, in iarna mi-am luat una de la Metro, de multe ori am vazut lucruri foarte fain si de calitate.

Hildegard, sunt bune analizele.

Ii dau sa pape Adeline ca acum s-a trezit si plecam afara.
Cred ca trebuie sa schimbam programul de iesit afara, sa o scot inainte de masa de pranz.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Hildegard, trebuia sa anexezi si extras de cont, nu e suficient sa treci contul doar in fromular.
Diana, cum suntpuiutii tai?
Idli papanasi a mancat David? ce ai pus deasupara asa roz? Aia nu e gustare e o adevarata masa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, ce seamana cu tine Adelina cand zambeste! Super!

Gabi, frumoasa foc Ioana. Am vazut si dintisorii.

Ildi, chiar asa ce bunatate i-ai facut acolo? Propun sa te vizitez de acum incolo si sa incerci sa-i dai si la fiica-mea sa papa, poate poate...

Si eu am fost pe la Teba, salopete o bluzita ptr Timi, chilotei cam asta e tot e am gasit.
Multumim de urari de insanatosire si de intrebari, pruncii sunt tot muciti, maraiti si nu papa. Fac si usoara febra seara de seara. Asta e, sper sa le treaca.

Carmen, ce olimpiada? De asta dai asa de rar pe aici? Ce sa mai spun de un telefon...

Barbata-miu tot mai cocheta cu ideea unei firme, eu ma consider antitalent in afaceri asa ca nici nu doresc sa incerc.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am fost la plimbare si am prins un bancomat liber asa ca mi-am verifiat contu si banii au intrat. Dau de baut ca in sfarsit am primit si eu primele indemnizatii
Ce sa fac cu Ioana ca nu vrea sa manance?! Legumele nici nu vrea sa le vada, am incercat tot felul de combinatii... am pus si carne dar degeaba.Fructele le mananca asa si asa , nu mai mult de 50-100 g. Cerelele le mananca cu placere , dar daca sunt cu lapte de la mine. Ce sa fac, sa mai incerc si alte combinatii?sa o las in pace o vreme? Asteapta cu nerabdare sa ii bag lingurita in gura , dar cand simte ce este se enerveza si incepe sa planga.

Poze

Mergi la inceput