Aradence minunate! (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, multumesc

Data nasterii a mea:05.02.1977, a lui sotu 28.02.1974 si il cheama Ioji(numele mic).
Tel. meu acasa 289606, mobil 0745859217

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Am intrat asa rapid ca fac mancarica la Adelina si apoi vrem sa iesim afara.

Diana, multa sanatate la copilasi!

Gabi, ce fain ca ai gasit salopete...eu azi nu pot sa trec pe-acolo, poate nu mai gasesc.

Clau, tot asa ocupata?

Hildegard, trec diseara datele voastre, numerele de telefon nu le trec in listuta ca cine stie cine mai citeste pe aici, mai bine le trimitem pe PM.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Acum am venit si iar trebuie sa plec. Am intrat scurt cat sa beau o cafea.
Voua nu va e somn? Eu dorm pe mine . Sunt ceva de groaza. O fi astenia de primavara?

Alina si eu am fost alaltaieri la Teba si n-am gasit nimic. Salopete erau dar marimea lui Matia nu prea. Body nu, pentru copii mai mari nu era nimic.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia m-ai luminat mai mult de-o gramada in legatura cu disertatia .E ceva cu contabilitatea , asta am inteles .Hai nu mai fi suparata , pupic si de la noi .
Diana zici ca-i mucos Dudut ? of pupal-ar mama soacra pe el si pe Timeea .
Ada si voi aveti firma ? no asa ceva , cu exceptia mea si a Dianei a mai ramas cineva de caruta ?
Miha participa Daria la olimpiada maine ?

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Heellooooooooooooooooooooooooooooo ??????? nimeni , nimic ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Prezent!!!!! Numa ce-am venit de la balet si-am imbaiat pititcu. Azi nu cred c-am stat pe-acasa 2 ore adunate.

Daria nu participa la olimpiada. Sunt numai elevi de la clasa a 3-a in sus. Sau cel putin eu asa stiu.

In rest iar mi-e somn

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Salutare!
Azi am fost plecata si eu prin oras si apoi la Simand, a mers Calin cu marfa si ne-a luat si pe noi la plimbare.
Am fost la Teba si aveau multe hainute, i-am luat si eu la Adelina o gramada, mai ales salopete ca astea sunt cele mai practice in casa. Pentru Dragos n-am gasit decat un solex alb si chilotei.
Pana am stat eu la Teba pe Adelina am lasat-o cu Calin si au mers dupa Dragos la gradinita, au fost sa-si ia numerele de la masina(avem numere!)...a fost cumintica. Am fost si pe la Ziridava sa-mi caut o geaca mai subtire de primavara, dar n-am gasit.

Miha, si eu ma simt tare obosita toata ziua, chiar ii ziceam la Calin azi ca trebuie sa-mi cumpar Magne B6.

Carmen, zici c-ai ramas de caruta? Figura mai esti!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Am pus poze noi de astazi, incepand de aici.

Mergi la inceput

'neata 'neata....

Alina nu am ramas chiar de caruta pt ca am incercat si noi si nu a mers .Zici ca sunt toale la Teba pt pitici ? Eu am gasit reduceri super la House of Art la Ziri iar de primavara , cum vrei tu, mi-au placut cele de la Metro.Acceptabile ca pret si moderne.
Miha am inteles....iti dai seama ce debandada e in scoala pt ca eu nu am stiut lucrul asta...caracteristic artistilor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

avem poze noi aici
Alina, am vazut-o peAdelina Bubulina. ce bine ii sta cu rosu. Cred ca ata e primul calup de poze unde nu e imbracata in roz Incepe sa-i creasca parul?
Carmen, n-ai avut somn azidimineata?
Am pus o intrebare pe pagina 2, dar vad ca nu raspunde nimeni...

Poze

Mergi la inceput