Aradence minunate! (64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, eu sunt pe-aici, m-am chinuit cu listuta, dar am terminat pana la urma.

Clau, cand ai timp vezi ce-i la decembrie ca sunt date peste cap acolo, te rog.

Merg sa ma uit la pozele Ancai.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca, am vazut pozele, sunteti o familie frumoasa, Alex e un scump.
Spune-ne mai multe despre voi. Unde stati? Sa nu-mi zici ca in Vlaicu ca majoritatea feteleor stau in Vlaicu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Si eu sunt prin zona, dar abia mi-am terminat treaba.

Asa zici Flavia ca m-am complicat? Pai Alina M e devina ca m-a speriat ca e greu de explicat.

Flavia eu zic sa-l trimiti pe sot si sa te sune el cand trebuie sa mergi.

Anca am vazut pozele, cel mai mult imi place Alex cum sta acolo la baie. Parca ii danseaza o cadana asa moaca satisfacuta are.

Ioana lasa nu te necaji. Vor mai fi ele intalniri. Si oricum la mine acasa e urat si crema la cremes mi s-a taiat si...... nu mai zic ca poate maine nu mai vine nimeni

Alina M tu ai primit? Eu am zis ca te jicnesc daca iti trimit cu atatea explicatii ca la fete.

Copilu meu asta mai mic adeca Matia nu mai are stare. Pe spate nu mai sta nici o clipa, se intoarce pe burta, se zbate, ridica din fund , oboseste si incepe sa caraie. Nici in brate nu sta locului. Oare pe cine seamana? Is rupata de maini si de spate. Nu-i destul ca-i greu mai trebuie sa se si impinga , sa se zabata. Asta seara a tras un bairam la baie c-am crezut ca-l mananc tot.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina M acum am vazut PM-ul. Na, am muscat-o

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

M-am straduit degeaba sa activez PM.
Mai incerc si alta data.Ma duc sa incerc sa mai dorm.
Nicode Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Fetelor cu regret va spun noi nu venim. Nu pot sa vin, nu ma simt in stare, de ieri plang intr-una. Aseara am fost cu Clau la dermatolog si nu ne-a dat vesti prea bune, de fpat nu sunt bune deloc. Ceea ce pana acum mi s-a spus ca e erizipel e de fapt trombofeblita Mi-e frica de ce va urma, mi-e groaza ca urmatorul an va trebui sa fie "dependent" de multe medicamente. Azi merge sa-si faca o analiza care, zice Stoica, la noi in tara nu o face decat Biomedica. de fapt aici recolteaza si se trimite spre analiza in Franta. E destul de costisitoare dar sincer nu ma intereseaza. Pe langa asta, de cate ori am fost cu Clau la dermatolog ca-l dor si mananca degetele i s-a spus ca din cauza faptului ca i se umfla picioru, bla bla-uri de astea, iar Stoica de cum a vazut piciorul ne-a spus ca aia e o ciuperca nu stiu de care, iar tratamentul dureaza intre 9 si 12 luni
Acum sa vedem cand primim rezultatul analizei D1-Dimer ca sa putem sa mergem din nou la consultatie si in functie de asta sa ne spuna daca va fi necesara si o interventie chirurgicala
Va rog nu va suparati pe mine dar nu ma simt in stare nici sa deschid gura, ca daca o deschid sigur plang. Azi noapte nu stiu daca am dormit 2 ore per total. Clau e asa de speriat ca toata noaptea m-a tinut in brate, nu m-a lasat un minut

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, . Eu am facut tromboflebita ca urmare a unei operatii la picior si stiu de dureroasa poate fi. Of, doamne. Ma rog sa nu fie ce a zis Stoica sau daca e sa-i treaca doar cu medicamente si sa nu fie nevoi de operatie.

Alina, Anca sta in PIata Avram Iancu nu in Vlaicu .

Miha, , nu te-ai suparat, nu, pt ca ziceam ca te-ai complicat?

Ce vreme urata e afara ... nu am chef de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, dar tie ti-a trecut?? daca da cum, ce tratament ai urmat??
Ne-a zis ca e sigur trombofeblita, iar analiza asta care o va face azi e doar ca sa vada ce tratament sa-i prescrie.
Ma duc sa iau un distonocalm ca nu ma pot opri din plans

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

'Neata! Da,nasoala vreme si eu trebuie sa merg cu Alexla gimnastica. Iar e zi de taxi. Somleac,stai linistita ca nici Alex nu e mai prejos,mi-a terminat spatele de cand era in burtica,iar acum si mai si,ca nici el nu are stare si mai ales cand vin cu el de la gimnastica sunt rupta. Acasa,mai avem noroc ca avem o masuta cu scaunel la care sta si se joaca,ii pun jucariile pe masuta,mai papa cate un piscot,un biscuite... Dar,bineinteles ca placerea lui e sa dea cu toate pe jos si apoi sa faca scandal.Dar de asta ziceam si eu ca a trebuit sa il punem in rotobil,pt ca nu mai are stare nicicum.
Alina,despre noi...cu ce sa incep?Cum ti-a spus si Flavia,noi locuim in centru,langa banca Tiriac,eu de cand ma stiu am locuit in centru,doar ca pana in clasa a 4-a inclusiv,am stat la bunici in Sinicolaul Mic si mai tarziu mi-am petrecut 4 ani in Sibiu,la faculta.Eu suntin concediu cu bebe,am lucrat la Selgros,la raionul cu jucariile.Sotul meu repara telefoane mobile,la Phone Easy (dealer Orange),aici,langa noi.

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput