Aradence minunate! (64)
Raspunsuri - Pagina 23
flavia ramona spune:
Maria, mersi.
Cred ca venim si noi la intalneala, dar nu stiu cat stam. Am aflat pana acum ca am sambata dimineata sustinerea, da sa vedeti ce faza ... incepe la 8:30 si sunt a 89-a pe lista, da nu scrie in dreptul fiecaruia la ce ora.Apai eu de unde naiba sa stiu la cate sa ma duc????????
Ma duc sa culc gaza si revin.
pufymic spune:
Ce pofta imi faceti cu intalnirea....nici nu va imaginati cat regret ca o ratam si pe asta!
Noapte buna fetelor!!!!
Eu
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Magda, La multi ani ! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Bun venit noilor fete.
Miha, am primit PM. Nu stiu site-uri cu planuri de casa. Hai ca vorbim miine.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
flavia ramona spune:
A adormit.
Anca, vii si tu?
Maria, abia astept sa va vad.
Ioana, poate ne vedem la o plimbare.
Miha, pai tu vorbesti de cremes si napolitane?????? Pai trebuia sa nu faci nimic. Cred ca te-ai gandit la reteta de slabit cu dulciuri.
Am primit adresa. E simplu de ajuns. Te-ai incurcat in ezplicatiiiii.
Alina, eu nu tin cura. Doar ca vreau sa reduc unele chestii care le mananc in exces. Si oricum nu sunt chiar asa mare fan pizza. Eu nu am tinut in viata mea cura de slabire.
alinamoro spune:
M-am linistit ca mai sunt fete care vor pizza.
Maria, am uitat sa zis ca am vazut-o pe Mara scumpica in poze.
Flavia, la tine nici nu e cazul sa tii cura.
Mai eu nu stiu ce sa mai cred, la Adelina inca nu i-a trecut raguseala, tot il sun pe homeopat la 3 zile(asa imi cere el) si ba imi adauga ba imi scoate din medicamente...l-am sunat azi,am schimbat iar tratamentul si mai trebuie sa-l sun luni. La Dragos i-a trecut tusea, foarte rar mai tuseste si mai ales dimineata, probabil si de la aerul uscat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
flavia ramona spune:
Alina, multam, nu ma stresez extraordinar ca eu tot pe la 59 m-am invartit (cu mici exceptii), dar parca la 55 ar fi mai bine.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
ancapolgar spune:
Da,deci se pare ca vom veni si noi la intalneala. Acum avem si poze sa va aratam. Abia asteptam sa ne cunoastem.
Anca , mami de Alex
Poze