Aradence minunate! (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetele!

Alinush m-am descurcat f bine cu mancarea lui Nicolas ca i-am dat din borcanele(am ceva borcanele primite din Italia de la o matusa)si i-a placut f mult. In rest i-am dat fructe si seara cereale cu lapte de la mine(fulgi de orez de la Nutriben)....si laptic la discretie.
Nu putem merge sambata ca vrem sa fim cat mai mult cu mami....

Clau nasol de Clau....multa sanatate!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Flavia,multumesc pt. introducere,iar fetelor pt. primire! As vrea sa va intreb unde are loc intalnirea,poate ajungem si noi. Alex a fost harnic ieri,a papat un bol de spanac cu ou si putina painica si ce i-a mai placut....!

Anca , mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Anca si Nico, bine ati venit Nico scrie repede sa ajungi la 10 mesaje ca sa scapi de moderare, altfel iti apar foarte tarziu mesajele.
Diana, tu vrei sa ajungi scheletron? Cum e scarsdale ca nu am mai auzit pana acum?
Ce facem ? Intram in clubul fetelor care beau apa plata?!
Vad ca va lasati toate de pizza rand pe rand. In conditiile astea trebuie sa ma apuc si eu de dieta. Si asa mai am de dat jos 2 kg. da eu vreu sa slabesc fara sa renunt la ciocoloata. dietaumai cu ciocolata este? Ceva fotomodel declara mai demult ca mananca numai ciocolata.
Ioana imi pare rau ca nu puteti veni nici de data asta. Am amanat intalnirea ca sa veniti si voi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

multumim de mesaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Clau imi pare rau de sotiorul tau ca e bolnav. Insanatosire grabnica .

Ioana ce rau imi pare ca nu puteti veni. Nu mai zic nimic ca va stiti voi prioritatile.

Pai atunci spuneti ce diete tineti sa vedem ce putem face. Eu cu Gabi ma inscriu la aia numai cu ciocolata. Pot sa fac ceva salate sau se poate comanda si asa ceva acasa? Hei voi astea care nu mai mancati piza veniti si cu solutiile.

Anca intalnirea e la mine acasa. O sa primesti adresa pe PM. Acuma ma stresez sa vad cum explic.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Datele noastre
Cipri 14 aprilie 1974
Nico 22 ianuarie 1981
Maia 5 decembrie 2007 la ora 5 dupa amiza(a adus-o Mos Nicolae)

Mergi la inceput

Anca , bine ai venit!

Mergi la inceput

Multumim de invitatie!
Venim si noi la intalnire, dar sa ne spuneti unde si ce sa aducem.

Mergi la inceput

Maria si Mara nu pot intra ca-i le-a luat Adi laptopul, dar au spus ca vin si ele si m-au rugat pe mine sa va intreb unde va gasim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi, Miha si mie imi pare fff rau ca nu putem veni.....si v-am zis sapt trecuta sa nu amanti intalnirea pentru mine.......acum ma simt tare aiurea....

Eu

Mergi la inceput