Aradence minunate! (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

bun venit Ancai!

eu am slabit 9kg...si parca-i tot mai greu...

poze

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, da ma alatur, sper sa si reusesc ca parca vad ca mi-o fi pofta. Sa ne pui poza cu rochita. Pana la urma aia roz ai luat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

da...aia roz de printesa.

Eu m-am tinut cam 2 luni de "nemancat"...si acum m-am cam lasat.

poze

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Magda!

Clau, imi pare rau de Clau... Naspa erizipelul. E prima data?

Flavia, am slabit de la inceputul lui decembrie aproape 10 kg. Primele 6 relativ usor, mi-am controlat dieta in sensul ca nu mancam dulciuri, fainoase, paine apoi am inceput Montigniac si am dat jos inca 3,5 kg in 4 saptamani. Acum incerc Scarsdale care tine 2 saptamani si sper sa dau jos vreo 3 kg.

Miha, noi vineri suntem la Timisoara si nu cred ca ajungem pana la 6. \mi-ar fi placut sa va vad casa...

Lui Vladut i-a mai trecut raceala dar a fost naspa. N-a mancat nimic vreo 3-4 zile si a si vomitat asa ca a dat jos aproape un kg...Si asa era slab dar acum e de groaza... Timeea la fel nu papa si slabeste ca de, avea de unde nu? Iar acum sunt eu la rand, racita si a dracului treaba ca am pofta de mancare cat zece...

Fetelor la Teba e marfa la greu si fainuta de vara. Am luat azi ditamai plasa de haine, am cheltuit o gramada de bani dar am si luat muuuuulte.

Bine ati venit Nico si Anca! Va asteptam cat mai des pe aici!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Flavia, ti-am ascultat sfatul si am scos poza cu Mara din vanitza. Nico26 este prietena mea despre care ti-am spus ca sta pe la autogara. E de-a noastra acum.
Bun venit si Ancai!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Magda la multi ani si sa t se implineasca toate dorintele.

Anca si Nico bine ati venit. Chiar daca nu va stiu sunteti invitate la intalnire. Asa o sa ne cunoastem mai bine.

Diana imi pare rau ca nu poti veniPoate totusi ajungeti chiar si mai tarziu.

Eu sunt prin zona , dar n-am chef de scris. Ma uit pe net dupa proiecte faine de casa

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Bine ati venit Niko si Anca! Sa va simtiti bine printre noi.
Trec maine datele in listuta. Niko, sa-mi scrii si tu datele pentru listuta.

Flavia, ce fain sta Bogdi in fundulet, felicitari!

Merg sa fac o salata ca maine am musafiri, vine o verisoara din Timisoara si maine dimineata nu pot face prea multe cu Adelina, vreau sa fac mancare maine, de salata scap acum ca pe ei i-am culcat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

[b][orange]Niko si Anca bine ati venit!

Miha noi vineri plecam la tara ....asa ca nu putem veni........si pe viitor vom fi plecati cam in fiecare week-end la tara....

Noapte buna tuturor!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, imi pare rau ca nu puteti veni iar.
Nu puteti merge sambata dimineata?
Am vrut sa te intreb cum te-ai descurcat cu mancarica lui Nicolas saptamana trecuta cand ati fost la inmormantare, ai mai apucat sa-i faci acolo? Soacra ta cum se simte?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
Imi pare rau ca nu pot sta prea mult cu voi

Bun venit Anca si Nico

Miha, sa vad cum e Raul si mai mult ca sigur venim si noi

Va anunt de pe acum ca nici eu nu mananc PIZZA

Gabi, laparoscopia n-am intrebat de ce si pentru ce o face

Diana, nu e prima oara cand Clau face erizipel dar n-a mai facut de 4 ani, atunci a stat internat mai bine de o saptamana. Azi merge la dr. Stoica si vedem ce-i de facut, ca de data asta e tare tare urat picioru

Gata fug

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput