Aradence minunate! (64)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzica spune:
Clau am fost azi pe la lucru si l-am vazut pe Claudiu.Nu am vorbit cu el ca eram in viteza. El nu a auzit de concediu medical? Sanatate multa! ce intervenie laparoscopica trebuie sa faca sora ta?
Poze
alinamoro spune:
La multi ani Magda!
Multa sanatate iti doresc si sa ai parte doar de bucurii in viata.
Ce mai faci, de ce nu mai scrii?
Noi ne chinuim cu al doilea dintisor, acum sta sa iasa si Adelina vrea doar in brate, e tare maraita, sunt cu ea in brate acum si nu pot scrie prea multe.
Clau, multa sanatate lui Claudiu si succes surorii tale, sigur va reusi pana la urma, bine ca nu sunt probleme medicale.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
maggda spune:
Multumesc fetelor.
Alinush pe aici nu mai intru ca voi scrieti intr-un ritm tareee alert si sincer nu pot tine pasul mai ales cand sunt de dimineata la servici.Saptamana asta sunt de noapte si mai am un pic de timp dar in rest....Sunt tare ocupata.De saptamana trecuta am inceput cu Biutza orele de engleza o data pe saptamana,Akira e la dresaj-vine dupa ea de 3 ori pe saptamana si de vineri trebuie sa merg si eu sa lucrez cu ea pt ca bate concursul la poarta(28.04).Acasa ma ocup de cel mic sa-l pregatesc pt concurs ,imi pregatesc si florile si de unde sa imi mai ramana timp?
pupici la toate
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Somleac spune:
Salut fetelor, cum va merge azi? Am fost dupa Alex la gradi cu Matia in marsupiu. Maine vad eu daca pot sa ma mai misc. Am trecut azi pe la Metro, intr-adevar au haine tare dragute. Dar eu numa ma uit ca nu-mi cumpar nimic la gabaritul asta.Astept sa termine Daria ora de engleza si o stergem iar. Cred ca trebuie sa ma tratez de viermisori
Deci ramane intalnirea pe vineri la 18. S-au anuntat pana acum Gabi, Alina M, Ildi, Ada, Cristina , am uitat pe cineva? Cu semnul intrebarii Flavia, Ioana, Alina a.
Celelalte fete? Clau, Carmen, Diana? Maria tu nu vii? Si Matia a avut 2 luni cand a participat la prima intalnire.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
maria_rubi spune:
Miha, , baitza Marei e pe la 19.30-20, plus ca pe la 18 incepe sa faca scandal. Daca ne primesti asa, venim, dar nu stam mult, ok? (Numai sa nu faca iar temperatura, ca altfel...)
Unde stai? Si ce sa aducem, ca nu stiu....
de Mara
POZE
adablackcat spune:
alina.a merci. intr-adevar...am fost la tm la mall la a&a si mi-au placut tare mult rochiile lor, dar nu am probat nimik inca. nu am stiut ca au si la ziri tot ei. mai caut. Azi i-am luat Iuliei rochita.
poze
ada
flavia ramona spune:
Na in sfarsit, fetelor, vedeti ca s-a inscris Anca printre noi, e verisoara de-a noastra. I-am spus sa scrie 10 mesaje scurte ca sa scape de moderare.
Alina, o treci pe listuta te rog?
Miha, eu pana maine seara nu stiu exact cand intru la sustinere asa ca va spun maine.
Maria, abia astept sa va vad daca vin. Ce grasunica e Mara, ptiu sa nu o deochi. Sa nu te superi, dar eu ti-as sugera sa scoti poza in care mara e total dezbracata ca am auzit multe lucruri urate cu nebuni si poze cu copii de pe net.
Eu daca vin va anunt ca nu mai manc pizza. Incerc sa ma las de unele chestii. Am slabit 1 kg, dar baiul mare ii ca e cam greu sa ma las de dulciuri .
Diana, tu cum stai cu kg? Ca am vazut in poze ca ai slabit bine. In ce consta noul regim?
Carmen, azi nu erai libera???????
Ia uitati stat in funduletz si cele mai interesante jucarii.
flavia ramona spune:
Bine ai venit Niko 26. Abia acum ti-am gasit si tie mesajele mai in urma. Scrie repede 10 mesaje scurte ca sa scapi de moderare si atunci vor aparea mesajele instant.
Azi mi-a facut Bogdi de 4 ori kk.