Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Alexia are o canuta 3 in 1 ca sa zic asa.
Are tetina, cioc si apoi se poate face pahar daca se elimina manerele.E de 250 ml.Cam atat bea Alexia la o masa.
In seara asta a adormit devreme(adica pe la 20.30) si a sarit peste laptele de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Mno nu ma Mai joc ca eu nu gasesc la noi canita cu pai,noi bem cu paiul apa in parc,luam o sticla mare pt noi si ii punem si lui in pahar de unica folosinta si se simte atat de important,e tare mandru de realizarea lui.El bea apa din orice,cana,pahar,sticla,pai,adaptor de la NUK,dar lapte doar dimineata si seara in pat.La 6 dimineata se trezeste special pt lapte,iar seara adoarme abia dupa ce rade o sticla.Uneori seara,cum nu mananca decat iaurt pe la 6 si ala gol,cere mai mult lapte,chiar si 35oml,alteori nu bea decat 3ooml toata ziua,are perioade.La mancare insa e consatant,mananca putin si rar.Nu e al nostru,din punctul asta de vedere.Va pup,ma duc la culcus,ca feciorii mei dorm.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

N-am reusit sa citesc tot din urma...
Se vede ca ne-ati tinut pumnii, cele 2 zile de internare au trecut relativ bine...Anemia firipiva gasita la Zalau a fost infirmata de analize ( mai k nu a ris medicul,vazindu-l pe Luca frumos roz la fatza:)Transaminazele sunt putin, dar putin crescute, fatza de aproape dublu cit erau pe analizele de aici...Mno...Mai asteptam pe joia viitoare alte rezultate mai amanuntite, dar pina atunci ii dau un hepatoprotector natural si atit...
Cred k o sa merg sa repet si analizele mele, imi convin mai mult rezultatele din Cluj

Dieta n-am putut sa o respect in totalitate, dar o continui, nu ma las

Fug sa citesc, sa vad noutatile voastre

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

asa, bianca, mai zi-ne. foarte documentat. astept link-ul.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Alina,si eu astept...dr e de garda in seara asta...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
eu sunt cu soacra in dotare pentru cateva zile, asa ca iarasi va sta Petra afara toata ziua

Diplo, neaparat sa vi la Cluj sa iti repeti analizele
Biumil, da l-am terminat, ca am crezut ca vom sta in el, dar acuma ne-am razgnadit si se pare ca luam un altul, mai mare si mai aproape de mama, dar ci acela trebuie finisat, de la 0
Marinela, bravo lui Iaris, ca nu are preferinte
Andreeea, intradevar, vezi deja progrese de la o zi la alta.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Succes tuturor in afacerile imobiliare, Ina, Codruta, Gabi!

Bianca, bine te-ai intors acasa. Eu am crezut ca pl vine de la Polonia, si nu te-am sunat ca sa nu platesti roamning.
Casiana, noi uitam foarte des sa-i dam Vigantol.
Mary, bafta cu radiografia, mai e putin pina in vara. Ginduri ne-au tot batut, dar nu spre Canada.
Kristina, eu n-am gasit niciodata locuri la cheile gradistei, de fiecare data erau ocupate locurile. Eu zic ca merita, dar grabeste-te.

De cind cu rasaritul soarelui mai devreme, ne trezim toti 3 la 6 jumate. Cred ca a sosit acel moment al vietii in care voi investi in perdele si draperii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata piticodrom!
Inca o zi cu soare!
iar eu am sedinte toata dimineata [nu-sh daca v-am scris, dar in onorabila noastra institutie, berea si vinul sunt considerate "alimente" la cantina si prin urmare ne stau la dispozitie, contra cost, desigur. Asa ca sa nu va mirati daca abuzez de semnul asta ]

Ioana, sa stii ca aceeasi problema ne-o punem si noi. Mai ales ca ferestrele dormitoarelor sunt orientate spre rasarit. Exceptand ultimele doua dimineti Ilinca ne da trezirea cel tarziu la 6H30.

Diplodocus, bine ca au iesit analizele bine. Repeta-le neaparat si pe ale tale si mai ales, incearca sa iti stabilesti un regim de viata cat mai preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Incerc sa nu va zapacesc cu imobiliarele. Doar ca stiu ca si chestia asta va ramane exclusiv in sarcina mea, asa ca poate imi mai strig si eu oful pe forum. Edit ca sa completez ca nu mai stau sa ma intreb cum ar fi fost daca ne mutal la Frankfurt!
Codruta, eu incerc de un car de ani sa-i conving pe parintii mei sa schimbe apartamentul pe care il au la et. 4 fara ascensor, cu ceva mai aproape de sol, mai ales ca nu prea ii mai tin picioarele sa urce atat. Poate la vara cand am de gand sa stau o luna la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

haha

Mergi la inceput