am mare nevoie!
Buna!
de 6 ani merg la acelasi medic ginecolog, pe principiul ca, o data ce am construit o "relatie" cu el, este minunat sa o pastrez. Insa, la ultimul control, s-a dovedit ca omul a devenit extrem de superficial. Acum 5 ani mi-am cauterizat o rana pe col, iar de atunci imi fac control din 6 in 6 luni si o data pe an testul PAP. Anul acesta, chiar inainte sa vina vremea controlului, am avut niste simptome mai ciudate. Drept urmare, chiar daca Pap a iesit C2, colul este "puternic inflamat", fara sa fie vorba despre o infectie, conform testului secretiei. Ei, in aceste conditii, el, doctorul, imi spune ca este normal, sa stau linistita. Ok, as sta, dar ce fac cu colul inflamat? Chiar nu cred ca este ceva normal! Drept pentru care, va rog MULT, daca stiti in Bucuresti, un doctor foarte bun, eventual specializat in probleme ale colului uterin si de preferinta la o clinica particulara, v-as fi teribil de recunoascatoare. As vrea sa imi fac niste analize ma amanuntite, insa chiar nu stiu de unde sa o apuc, daca de 6 ani merg la acelasi doctor. Multumesc muuuuult!
Raspunsuri
gudinde spune:
quote:
Initial creeata de papusha_iris
Buna!
de 6 ani merg la acelasi medic ginecolog, pe principiul ca, o data ce am construit o "relatie" cu el, este minunat sa o pastrez. Insa, la ultimul control, s-a dovedit ca omul a devenit extrem de superficial. Acum 5 ani mi-am cauterizat o rana pe col, iar de atunci imi fac control din 6 in 6 luni si o data pe an testul PAP. Anul acesta, chiar inainte sa vina vremea controlului, am avut niste simptome mai ciudate. Drept urmare, chiar daca Pap a iesit C2, colul este "puternic inflamat", fara sa fie vorba despre o infectie, conform testului secretiei. Ei, in aceste conditii, el, doctorul, imi spune ca este normal, sa stau linistita. Ok, as sta, dar ce fac cu colul inflamat? Chiar nu cred ca este ceva normal! Drept pentru care, va rog MULT, daca stiti in Bucuresti, un doctor foarte bun, eventual specializat in probleme ale colului uterin si de preferinta la o clinica particulara, v-as fi teribil de recunoascatoare. As vrea sa imi fac niste analize ma amanuntite, insa chiar nu stiu de unde sa o apuc, daca de 6 ani merg la acelasi doctor. Multumesc muuuuult!
Dr specializat pe probleme de col: Dr Mihaela Badea - clinica Micomi
florentza spune:
Eu ti-as recomanda-o pe d-na dr.Dima Luminita medic ginecolog f competent,o gasesti la Maternitatea Polizu et 3,dar am inteles ca lucreaza si in policlinica Spitalului Polizu.Pt analize ea recomanda pacientelor Centrul medical Sanador (dotat cu aparatura competenta)insa tu poti sa ti le faci unde vrei...Eu am avut-o ca medic din sapt. a 3-a de sarcina ...si am nascut prin cezariana cu ea...este f buna ca medic ...nu pretinde...nu isi lasa pacientii...Eu am auzit de dansa la TV la emisiunea " Dincolo de limite" de pe Prima-tv...unde era f des prezentata...o dna.doctor inalta si blonda...Merita sa te duci la dansa,este f draguta.
Eu dupa ce am nascut (2005)nu am mai fost la dansa dar acum am ceva simptome (cred ca am racit) si tot la dansa ma voi duce ...Numai bine.
Florentza
simonaros spune:
Iti recomand cu mare incredere conf.dr. Poiana Nicolae.Am nascut cu el in 2005 prin cezariana,este un adevarat profesionist,nu lasa nimic la voia intimplarii si se pronunta numai dupa analize amanuntite.Tot la Polizu lucreaza dar consulta numai la cabinetul particular.E adevarat este c-am scump dar eu zic ca merita.
Cabinetul este de la statuia Aviatorilor faci dreapta pe str. Andrei Muresanu.Uite daca vrei iti dau si numarul de tel. al clinici:
021 231.77.91.Bafta!
Si....o sa vezi ca totul va fi bine
florentza spune:
quote:
Originally posted by simonaros
Iti recomand cu mare incredere conf.dr. Poiana Nicolae.Am nascut cu el in 2005 prin cezariana,este un adevarat profesionist,nu lasa nimic la voia intimplarii si se pronunta numai dupa analize amanuntite.Tot la Polizu lucreaza dar consulta numai la cabinetul particular.E adevarat este c-am scump dar eu zic ca merita.
Cabinetul este de la statuia Aviatorilor faci dreapta pe str. Andrei Muresanu.Uite daca vrei iti dau si numarul de tel. al clinici:
021 231.77.91.Bafta!
Si....o sa vezi ca totul va fi bine
Dupa cum ai putut obs. si eu am nascut tot la Polizu,tot in 2005 ,tot cezariana...cumva ai nascut in luna iunie ?!...poate ne-am vazut pe acolo...eu am baiat...tu ?
Pe mine m-a consultat Conf. Poiana pt a-mi aproba cezariana...inainte de a intra in sala de operatii....
Florentza
moniboni spune:
Dna doctor Liana Ples, Medicover Victoriei sau maternitatea Bucur.
Eu mi-am cauterizat chiar vineri o rana cu dansa si a fost OK.
Ca sa nu-ti mai zic ca am nascut cu dr. Ancar la Pantelimon. Dar dansul este f. ocupat si nu stiu cat de repede poti ajunge la el. Poate sa incerci mai degraba sa-ti faci programare la Medsana (are si acolo cabinet)
Parerea mea este ca, daca nu ai incredere in ginecologul tau, sa-ti cauti altul, pt. ca mi se pare f. important sa stii ca te poti baza pe omul care-ti admira partile intime
mai des decat sotzul tau...:))
Multa sanatate iti doresc
mamica de rockerash
simonaros spune:
Draga FLORENTZA imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai repede dar nu am mai intrat pe forum de citeva zile.Nu am nascut in iunie, am nascut in octombrie si tot baiat am si eu.Este minunea vietii mele.
Sa ne traiasca copii si noi sa fim sanatoase sa-i crestem
madau spune:
Si eu tot pe dr.Badea ti-o recomand, e cea mai buna 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2