***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
M-am inregistrat si am simulat o comanda si intr-adevar mi-a aparut: La version française du site ne livre qu'a destination de la France et de Monaco. Tipa care mi-a dat adresa mi-a spus ca se poate... Nu stiu ce sa zic... Daca versiunea franceza a siteului nu livreaza in ro, care livreaza?
Eu nu am auzit de marca asta, vad ca tu o cunosti...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ella_74 spune:
da, mi-am luat de la pimkie cand am fost in iatlia de Craciun niste chestii, o vestutza si o camasa, dar i-am vazut si in Bruxeles sigur; ii situez mai jos de Mango, chiar si decat H&M ca diversitate...
da, asta ma intriga si pe mine in mesaj, ca varinta in franceza a site-ului nu livreaza..., de parca ar mai fi si alte variante...eu una nu am vazut; ce trist ca tara asta in care traim nu are atatea posibilitati ca restul tarilor UE, unde poti alegi dintr-o mie de site-uri daca ai chef si vreme sa spargi banii.
eu mi-am mai comandat de pe www.next.co.uk dar am cerut livrarea la sor'mea , ca sta in Lo; au preturi bune chiar daca sunt lire (comparand cu ce-as gasi in Plaza de ex.) iar cand sunt reduceri chiar merita...
ancatrana spune:
mamaaaaaaaaaaa
ce de ati mai scris
noi am fost plecati din buc 1 sapt si de ieri tot citesc din urma si nu reusesc sa mai termin
da acu am terminat de citit. sunt la zi
si eu am primit mail de la sabine
Hi,
With reference to your last order of a set of tee shirts 955 6656 size 86, I am writing to inform you that the shipping has been cancelled because apparently you selected a payment on delivery. Online, you must pay by credit card. I suggest you replace your order online which is secured.
Best regarsd.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
PS. Pour un meilleur suivi, lors de votre réponse, merci d'inclure l'historique avec la date et votre numero de compte client.
pt comanda de 7 euro data pe 1.03 cum ca platesc la livrare ceea ce e o minciuna. nu am verif cardul dc au luat banii de pe el, da o sa verific si va tin la curent. asa ca primiti-ma si pe mine in randul tzepuitelor (asta in cazul in care au luat banii de pe card). nu e o suma mare, da imi pare rau de produse.
andreeap, despre ce geaca e vorba?
am primit in schimb coletul cu prod comandate pe 28.02 si o sa pun linkurile diseara. impresia si la acest colet: super ok
la multi ani cu intarziere pt 1 si 8 martie pt voi

va pup si revin
ella_74 spune:
hai ca ma duc si eu la cutie sa vad daca am aviz pentru comanda din 3 martie; sunt ca si Madau in asteptare, tot pentru 3 martie...eu sunt la OP53 si pana acum le-am primit pe toate cam in 10-11 zile.
ella
claujro spune:
Bine ca nu sunt singura! Uf! Anka, bine ai venit in club. Mail identic am primit si eu, mi-au anulat comanda..dar mi-au blocat banii pe card. Astept sa mi-i deblocheze acum...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
ella, noutati?
Cine are chef sa mearga pana la magazinul naf-Naf? Ca mi-e lene sa merg singura..
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Ce-as mai da io o fuga...dar trebuie sa se culce maimutele....au si costume barbatesti ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Tonia Antonia spune:
Sa va arat ce am primit in coletul de ieri:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324109638&documentid=201206&categoryid=23266248&single=&hasNext=1&hasPrev=1 nuisette si string, e un cadou pentru o prietena, calitate slabuta; poate aveam eu prea mari asteptari...
Mi-am mai comandat o rochita pe care si-a mai cumparat-o Claudia sau Jasmine, nu mai stiu, din matase, negru/parme (nu mai e disponibila pe site). Imi place dar nu sunt super incantata.
Halat pentru copii, bleu cu portocaliu, Nemo, foarte bun, mai ales ca ii trebuia (pentru piscina). Nu il mai gasesc pe site...cred ca era o oferta, la 13.90 euro.
Un slip de baie copil, portocaliu.
Basketi copii, cu capsuni, ii sunt mari dar sunt OK http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324083868&DocumentID=321407
Cadou: set geanta, portofel din piele intoarsa maro si ceas de mana. Sunt si niste poze pe undeva, le-a pus Monica.
Cam atat. Pentru mine e suficient, fac o pauza pana la reducerile din iulie.
Va pup!
madau spune:
Am dat si eu acum mail lui Sabine..am rugat o prietena sa ma ajute cu traducerea ca era mai complicata nitel (Alina mersi
) si i-am trimis. Acum sa vedem ce raspunde.
Coletul inca n-a venit, cel putin acum o ora cand am fost la cutie nu era.
Eu trebuie sa fug sa-mi fac poze ptr pasaport asa ca o sa lipsesc nitel. 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2