Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
Lumi_Nag spune:
la ora 12 ia facut prima injectie ... acu ma duc sai duc hot dog si iaurt ... si voua vi sau intors poftele .... of doamne ce greu e sa fii barbat si sa iti nasca femeia .... GLUMEAM .. :))
It's easy living with eyes closed
cria_bv spune:
Multumim pt informatii sotu'lu Lumi, incurajari si pt tine, fii tare.
Multumesc Eliana pt urari
Cria
33+ cu
Vlad
cria_bv spune:
Bine ai revenit Alexa, da repede te-au lasat la vatra, asta inseamna ca sunteti bine.
Cria
33+ cu
Vlad
kisstherain999 spune:
Sot de Lumi nu mai vorbi de mancare si pofte ca toate avem soti la dispozitie pe care sa-i trimitem dupa hot dog ![]()
Las' ca acusi scapi, nu mai are scuza ca e gravi.
Transmit-i ca ii tinem pumnii.
kiss 
36+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
roxanici spune:
Alexa, bine ai revenit cu printesa acasa.
Ane si tu esti aproape, punem majorete si ptr tine?
roxana
38+ cu Rares Teodor
diana_jors spune:
Salutare,
m-am intors de la 

Hai Lumi! 

Noi suntem bine,
i-a mai dat lui
un ragaz de 3 saptamani sa se intoarca, deci mai fac o ecografie imediat dupa Pasti. De placenta mi-a zis sa nu ma ingrijorez, ca depinde de capacitatea medicului de a vedea pe ecografie, si unii dau gradul 3 mai repede...
Mi-a dat tratament cu Augmentin pentru infectia urinara pe care o am, sa speram ca trece... si mi-a dat din nou Elevit, pe care o sa-l iau inclusiv 6 saptamani dupa nastere. Verifica si de streptococ, sa fim siguri ca sunt toate ok.
Peridurala a iesit din discutii, intrucat am spina bifida fix in zona lombara, dar mi-a zis ca o sa-mi dea ceva pentru atenuarea durerilor...
Pentru spital (Giulesti): acte - buletin si adeverinta de salariat, bagaj pentru bebe - nimic, o sa mi se spuna dupa nastere daca trebuie ceva pampersi sau vreo crema... bagaj pentru mine - mult mai putine decat listutele voastre, mai mult chestii standard de spital - papuci, halat, cana, tacamuri, plus vata... hm, trebuie sa ma mai gandesc ca sunt convinsa ca am si uitat ceva ![]()
Si cam atat de la noi...
Tin pumnii fetelor care ne mai surprind:

Diana
34+ cu
Mihai-Alexandru
flopici spune:
Buna gravidutze!
Sherbi, intr-adevar am nascut la Elias, prin cezariana.
La anestezist am dat 200 ron, iar la neonatolog 100 ron.Cam asa au dat si celelalte mamici....
La asistente, 10 ron iar la infirmiere 5 ron. Acum depinde si ce nevoie ai de ele.
Au fost asistente carora le-am dat si 5 ron, pentru ca mi-au facut doar o injectie.
Oricum, personalul este OK, chiar daca dai sau nu dai bani.
In ce priveste rezerva, si eu am vrut, insa nu a fost libera.
Am stat in salon cu inca o colega si cred ca a fost muult mai bine. Am avut cu cine schimba o vorba, plus ca am nimerit cu o mamica de copil de 2 ani si am invatat multe de la ea. Singurul avantaj al garsoierei este baia, probabil.Si nu cred ca merita sa platesti atat pentru o baie.
Florina, mamica de Martha-Ioana
paxela spune:
http://family.webshots.com/album/558174332LBAmOk pozele printesei
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
ane2200 spune:
Roxanici, eu tot sper ca sunt pe aproape, dar se pare ca bebe e foarte multumit de locul in care se afla acum si nu e prea nerabdator sa ma cunoasca. Mai avem putintica rabdare, ca deh, n-avem ce face. Oricum, luni merg iar la control - poate se razgandeste pana atunci.
Ciudat e ca in ultimele zile ma simt atat de vioaie de parca nici nu as fi gravida. In afara de faptul ca am burta mare si ma incomodeaza cand ma dau jos din pat, altceva chiar nu pot sa zic ca ma deranjeaza.
Ane 39+