*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 7
florina spune:
Wow. Nici nu stiu pe ce pagina am postat ultima data...
Lavinia, nici mie nu mi-a ajuns catalogul Ikea, le-am scris la adresa de contact de pe site si mi-au raspuns instant in ce zi si la ce ora il voi primi - si asa a fost. So don't worry, nu te-au scapat, doar ca au o ordine de distributie.
Sobi, patuturi din lemn frumoase si cat de cat ok la pret au la "Lumea copiilor" de pe bld. Ion Mihalache (la Ciuperca). N-am mai cautat de 5 ani :) dar am recomandat acest magazin unui prieten acum un an si a fost incantat de ce a gasit la ei.
Ancamari, de cat timp ai colul 2 cm? Important e ca e inchis, felicitari pentru analize si un bb sanatos! Trebuie sa stai doar in pat?
Stie cineva cat ar trebui sa fie pliu nucal la 24 de saptamani? Noua ne-a iesit 2,79 mm si am vazut ca la Anca, la 30 de saptamani, e mult mai mic, sub 2. Totusi, sub dimensiunile pliului nucal dr. Iosup a scris "regiune nucala si cervicala de aspect normal" asa ca sper ca imi fac griji degeaba..
Spor la scris :)
Florina
arcadia spune:
Buna fetelor,
Azi am fost si eu la consultatia lunara, bebe are 2 kg 100!!
Ma intreb la cat o sa ajunga pana la sfarsit! E cu capul in jos, si de obicei ma boxeaza pe toate partile
, doar azi la ecografie dormea
. In rest e totul bine. A, si nu mai avem voie la
. Cu asta cred ca l-am fericit pe tati
![]()
Paula, as vrea sa vin si eu joi. Pe unde vine clubul asta? Si la ce ora, la 16.30 sau la 17.00?
32+ cu 
Poze
Bebe_in_burtica
andradap spune:
Ancamari... imi pare rau ca trebuie sa stai non-stop in pat dar e bine ca colul este inchis 
Alyna24, ma bucur ca ati mai crescut si mai ales ca aveti personalitate! ![]()
Tamaraspt felicitari pt. vestile de la DR. dar si pt. concediu... si deci spor la scris ![]()
Paflo... e prima oara cand imi apar vanatai si nu m-am scarpinat chiar asa tare ca inainte... Eu am pus pe seama sarcinii, evident... Mersi 
Arcadia, bine-ai revenit!!! Mamaaaaaaaa ce grasun!!! Si eu sunt curioasa sa vad cat mai are al meu ![]()
Fetelor, va pup. NOAPTE BUNA...si ne "revedem" maine!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
msemcu spune:
Andrada, FELICITARI!!!! Deja luna a opta!!!! Oau! Tare faza cu iepurele! ![]()
Cat priveste alergiile, am si eu de asta la metale! Ma irit pana si de la nasturii metalici de la blugi!
Poohy, e bine ca e nu esti stresata, ca asta e cel mai nasol pentru sarcina! Ce bine ca la voi kids expo e asa devreme!! La iasi e abia pe 25 aprilie! Oare o sa fiu cat China sau o sa mai am curaj sa ies prin oras? 
DidiAlex, si sa dea Domnu sa stea fetele cat mai mult in burtica! Poate am si eu norocul prietenei tale, ca ma incadrez in dimensiuni!
Iar pentru trei guri iti trebuie lapte nu gluma …. 
Dideip, poate e mai bine ca acum e valul de nasteri si o sa avem noi noroc de o perioada mai linistita in mai –iunie! Si ce faci? Cand te vezi cu doctorita?
Alegrutza, bine ai venit!
Ancamari, ma bucur ca esti ok! Sper sa ai rabdare si sa stai in pat asa cum ti s-a recomandat!
Alyna, felicitari! Astea da vesti bune!
Arcadia, oau...asta da greutate serioasa! Dar cel mai important este ca totul e bine!
Florina, nu prea stiu cat ar trebui sa fie pliul la 24 de saptamni. Nici macar nu stiu daca variaza in timp sau nu! Dar asta nu se masoara in ecografiile de pe la inceput, pe la 11-13 saptamani?
Fetelor, somn usor!
Mari 25+

Motannel spune:
Buna seara! Sau mai bine, buna noapte!
Carstea,Alegrutza, bine ati venit in radurile mamicilor de mai-iunie!
Andrada, si eu sunt alergica la tot felul de chestii, ca si tine! De la o piscatura de paianjen am facut o infectie cat casa si am fost operata in locul respectiv, pe brat! Eu mai fac alergie si la alimente!
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri! Prenatal e acelasi lucru cu concediu de risc maternal?
Astazi nu am mai rezistat din cauza arsurilor si am luat jumatate de dicarbocalm. Am facut rau?
Noapte buna tuturor!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
29+,
Teodora
Motannel spune:
Miercuri inchei 30 de saptamani, insa nu rezist si schimb acum saptamana! Ce dragut ... mai sunt maxim 10 saptamani pana o primesc in brate pe Teodora!!!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
30+,
Teodora
andradap spune:
Neatza fetelor... desi, daca va stiam mai vorbarete pe timpul noptii as fi putut sa va salut de la 03:30 de cand nu mai dorm!!!
Si asta in conditiile in care toata noaptea l-am impins pe sotz... ca sforaia!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
andradap spune:
Aaah... azi merg cu KAY la eco...
Si apoi iesim in parc (daca e frumos
). Poate ni se va alatura si Alyna24 si Monytza (???)
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
andradap spune:
Motannel, dupa ora la care ai postat ultimul mesaj deja PUTEAI sa zici "AZI INCHEI"
... Asadar, FELICITARI!!! Inca 10 MAX... si gata!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Felicitari Motannel! Si noi facem azi 30 de saptamani! Si Piticai la fel, ca si ea are DNP deodata cu noi!Dar dupa cum cred eu mai stam max 9 in burtica la mamica! Azi mergem si la dr ginecolog, ne face si ecograf, si daca are programate garzile pt luna mai poate ne programam si pentru cezariana...sa stim si noi cat mai avem de asteptat! Si maine la dr. de familie sa ne dea prenatal!
Wow fetelor ce repede trece timpul...parca numai acum citeam de bebe ca este cat o nuca demic...iar acum au majoritatea peste 1 kg!
Hai sa va spun o faza! Verisoara mea, Simona, cea care apare si ultimele poze, ar avea DNP undeva pe 27 aprilie. Dar cam acum o luna jumate, cand a facut ultimul control, zicea ca bebe apare mai dezvoltat cam cu o sapt. Si fiind la al doilea copil (primul facut cu cezariana) imi zicea ca ar dori sa vb cu dr daca nu o poate programa pt cezariana undeva prin 16 aprilie. Dar surpriza! Ieri a fost la doctor, si ce sa vezi! Bebe al ei e urias, arata ca unul de 38 de sapt, asa ca a programat-o pt cezariana pe 5 aprilie! Asta in cazul in care nu o apuca durerile mai repede pana atunci! Asa ca vedeti ca se cam aplica faza cu cel de al doilea copil mai mare decat primul. Daca nu ma insel, fetita a avut la nastere 3.800 sau 4kg, si a fost nascuta la 38 de sapt.
Andrada, esti? Imi dai te rog ID tau de mess ca vreau sa te intreb ceva!
diana
30
STEFAN
asa creste bebe
poze