*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 6

Paflo spune:
Servus, burticute harnice!
Noi tocmai ne-am trezit din somnul de 'amiazo-seara'! Am dormit 2 ore jumatate! Uneori ma mir de mine cat de mult pot dormi! Cred ca fac rezerve!
Bebelina e activa, a mai coborat un pic fata de zilele trecute (simteam ca nu mai am aer deloc si aveam si niste arsuri groaznice) asa ca pot respira si eu in voie! Abia astept sa intru si eu in concediu (la inceputul lui aprilie...).
Andrada, de ce nu incerci sa folosesti un dermatocorticoid slab?Se poate folosi in siguranta cateva zile si scapi mai repede de mancarimi, plus ca nu te mai umpli de cruste, semne si vanatai (mai, da' activa esti la scarpinat!).
Didialex, conjunctivita puiului tau pare mai degraba infectioasa (ar putea si si alergica, dar atunci e bilaterala, iar secretiile sunt apoase, nu se lipesc ochisorii dimineata) si va avea nevoie de un antibiotic (fie local, sub forma de picaturi, fie general - pe gura). Ar fi bine sa iei cat mai repede lagatura cu pediatra lui!Insanatosire grabnica!
Bun venit, fetelor noi! Sa aveti sarcini usoare, nasteri si mai usoare, bebei sanatosi si grasuni!
De azi intram si noi in luna a 8-a!!!Azi, maine ne trezim cu bebeii in brate! Abia astept sa o vad si sa o dragalesc pe Sosolina noastra!Desi, parca incepe sa ma apuce cate un atac de panica cand ma gandesc la ce va urma.
Va pup!
Florina 32+ si bebelina Sosolina
Florina R.

Sobi spune:
buna fetelor,
as vrea sa-mi recomandati si mie ceva magazine in bucresti unde se gasesc paturi si carucioare de bebelus, ca mi-e teama ca nu e mare smecherie la babyexpo.
ioana29, eu o sa nasc normal la euroclinic sau cel putin asa sper... poate o sa ne intalnim pe-acolo ca nici eu nu cred ca voi ajunge cu sarcina pana pe 27 iunie. activeaza-ti si tu PM sa mai vorbim despre spital si doctorii de acolo.
alyna24 ti-a masurat herghe ir-urile? ce valori ti-au iesit? in rest am vazut ca toate datele sunt bine, felicitari!
Andreea 24+ Vladut
POZE

Alyna24 spune:
Sobi, mersi mult pt cedarea programarii la Herghe!A masurat de toate pe acolo insa n-as stii ce date sa-ti dau despre ele !Este ceva scris pe pozele facute la eco la uterina dr si stg dar ce sa-ti zic de acolo?Ca sunt o gramada de date!
Alyna 31+cu

Alyna24 spune:
Sobi, referitor la magazine, mie mi-au placut multe de la mag de pe Decebal!Aveau si carucioare si caruturi!Si la Miniblu aveau ceva patuturi!Acum depinde ce vrei!Eu astept totusi si Baby Expo si pe urma vad ce iau si de unde!Sper sa gasesc la Expo!
Alyna 31+cu

gabiu spune:
buna seara fetelor,
stiu ca am cam lipsit dar mi-am renovat baile ( au iesit super, una rosie si una albastra) si acum am o femeie care-mi face curat, ca va dati seama ca si-n chiloti a intrat praful si eu singura nu vroiam sa ma obosesc.
In rest mi-am luat 3 zile libere sa stau acasa pana termina femeia curatenia iar de intrat in concediu am hotarat sa intru pe 10 aprilie, deci inca mai trudesc. Imi pare rau ca nu sunt mai activa dar va citesc si asta imi incarca bateriile.
Va pup pe toate
gabi30+

michigan spune:
carstea
alegrutza
bine ati venit in marea nmoastra familie de mamici fericite
sarcini usoare in continuare
bebei sanatosi
si va asteptam sa ne mai scrieti cum sunteti
pupici tuturor fetelor
doar am apucat sa citesc capitolul trecut
si ce-ati scris in asta
da ma doare spatele si
mi-e somn asa ca
noapte buna
mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

lilky spune:
alyna24Piticutul tau la 1800g e ok,nu e micut si o sa creasca mult saptamanile astea o sa vezi!
Pupici pe burtici!NOAPTE BUNA!
Liliana 32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele