*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 5

poohy spune:
S-a mai nascut o fetita la martie aprilie! Fac socoteala ca pe 13 mai o sa am aproape 38 de saptamani. Si o sa fiu si eu aproape de intalnirea cu
Anca 29+
poze
bebelusa

ancamari spune:
Am fost si eu dupa-amiaza la dr, mi-a facut control: colul e la fel de scurt (vreo 2 cm) dar inchis. Mi-a zis sa iau niste Magne-B6 pt carcei si sa stau in pat permanent. La eco morfo de trim 3 ma duc peste 3 sapt, adica la 33 sapt implinite, si apoi iar la ginecolog.
Anca, 30s Andrei Cristian
burtica

poohy spune:
Ancamari, felicitari :)
DidiAlex, dupa catalog, preturile par mult mai mici decat la Mobexpert. Sper ca si calitatea e mai buna (la Ikea), pentru ca eu am o parere cam proasta despre Mobexpert
O sa ma duc si eu sa vad pt camera bebelinei mai incolo - la inceput cred ca o sa fie o aglomeratie groaznica.
Anca 29+
poze
bebelusa

Alyna24 spune:
Buna seara burtici!
Am revenit si eu azi din calatoriile mele de la eco, oras, sora mea.....!Am papat , v-am citit si acum.....va aduc vesti si va raspund!
In primul rand bebe al meu este bine!Avem 1586g(+/-232g) si suntem mai mici cu 3 zile!Adik a mai crescut un pic fata de acum 3 sapt cand era cu 5 zile mai mititel!Alte date:BPD=7.8 CM
OFD=9.94 CM
HC=28.43 CM
AC=25.98 CM
TTD=7.44 CM
FL=5.88 CM
TIBIA=5.2 CM
HUMERUS=5.22 CM
RADIUS=4.51 CM
ULNA=4.92 CM
CEREBEL=4.04 CM
CIST MAG=0.55 CM
LAT VENT=0.68 CM
PLIUL NUCAL=1.6mm
Placenta grad II, coboara la nivelul segm inferior=2.4cm
RI si pulsatilitate in limite normale.
Deci, am scapat de tratament pt Ir-uri, placenta este destul de jos insa e ok iar colul e inchis!
Era tare agitat azi, nu statea locului deloc si dr se cam enervase ca nu putea sa-l masoare!M-a cam apasat pe burtik sa-l faca sa se miste in alta pozitie insa el vroia doar cu spatele sa stea si s-a chinuit tare sa-l masoare!
Avem personalitate, de!
I-am vazut fatuca lui mica si dulce, avea lichid pe nasuc ceva de genu ca se vedea tare haios si la un mom dat a deschis gurita parca casca!Iti venea sa-l mananci si alta nu!
Cam atat cu dr!
Ma mai duc la control dupa Pasti!
Alyna 31+cu

Alyna24 spune:
Andrada, ma bucur ca esti bine si imi pare rau pt iepure insa mai bine ca esti tu bine cu Antonio!Ai avut adevarate peripetii in wk!
Carstea, bun veni la mamici de mai-iunie !Iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebel sanatos!
Dideip, cum sa nu aiba timp dr sa te vada?Ciudat!Eu am fost azi la eco morfo la herghelegiu si apoi m-am dus la spital la dr mea, am sunat-o si a si coborat sa-mi vada rezultatele!Poate totusi, cum spuneau si fetele, avea nasteri si de aceea nu avea tp azi dar mai incearca, nu?La intalneala aceea din pacate nu pot veni
caci sora mea pleaca in Anglia cateva zile si trebuie sa stau cu nepotelul meu!
Alegrutza, bun venit si tie printre noi si sa ai un bebel sanatos!Noi avem acelasi DPN!
Didialex, ce superboy ai!Sa-ti traiasca!E super dulce!
Alyna 31+cu

lilky spune:
ancamari Imi pare rau scumpa mea ca ai colul tot scurt, dar lasa sa fi tu sanatoasa si bebita, bine ce e inchis colul si stai in patut si ia vitamine.
alyna24 Felicitari ca ai scapat de tratament si pupici pt. bebita al tau mic.
Liliana 32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

Alyna24 spune:
Andrada, spor la tricotat!Si sa stii ca si eu sunt alergica la metale!Nu pot purta nimic in afara de aur la gat, maini si urechi!Iar dc am o curea cu catarama si ma atinge pe piele pe burta imediat imi apar bubite si ma umplu toata de basicute!
Alyna 31+cu

lilky spune:
Se pare ca iar sunt probleme cu forumul...incarca f greu!
Liliana 32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

Alyna24 spune:
Lilky, mersi mult!Ti se pare micut pitiku meu?Dr mi-a zis ca e ok!Adik normal(nici prea=prea nici foarte-foarte)!dE fapt are in jur de 1800g la 31 sapt si 3 zile!
Mi-a zis ca e posibil sa ia de acum incolo si 300-400g pe sapt!Depinde de fiecare!Eu sper sa nu fie mai mare de 3500g!
Si eu am fost la nastere micuta(3200g) si sora mea, si nepotelul meu....deci din familie!
Alyna 31+cu

tamaraspt spune:
Hello burticute,
Vin si eu cu vesti bune, scuze de intirziere, dar voi sunteti f. harnicute si niciodata nu sunt la zi cu ce scrieti voi.
Am fost vineri la doctor si totul este bine, legat de analize a zis ca inca nu am de ce sa ma ingrijorez, in sarcina creste proteinele in urina, nu ar trebui sa depaseasca 0,3g/24h. Eu tot repet aceasta analiza si cel mai mare am avut 0,19g/24. Si mai ales e bine ca in urina de dimineata nu am protenurie.
Si vestea cea mai buna: de astazi sunt in concediu, pina la Paste voi fi in concediu de odihna, apoi prenatal. Sper sa apuc sa ma si odihnesc, in weekend am fost sa cautam materiale de contructii, vom incepe santierul in casa: mai avem balconul si camera bebelusului. Nu stiu cind inca, dar sper sa fie cit mai devreme.
Cit despre nastere, eu vreau nastere cu epidurala.
Ma duc sa citesc capitolele din urma.
Tamara 31