*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 4

dideip spune:
Mai fetelor, voi ati mai tras cu ochiul la mamici de martie-aprilie?Record, ieri sau nascut 5 bebelusi(3 baietei si 2 fetite)Sa le traiasa si sa fie sanatosi.
Mama, va dati seama cand se da startul si la noi
Paula32+
poze
poze bebe

andradap spune:
Dideip... eu nu ma mai uit de mult la mamicile dinaintea noastra... ca imi fac o pofta!!!!! Si parca-mi fac in ciuda
ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu
Antonio

lilky spune:
Bine ai venit Alegrutza, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios...
Liliana 32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

poohy spune:
Andrada, eu stiu ca BabyExpo incepe joi pe 22 martie la 10 :D Mi-am instruit sotul sa fie pregatit
Anca 29+
poze
bebelusa

andradap spune:
Pohhy deci Dideip se referea la smabata viitoare...
As merge si eu... sa vedem una ulta.. ca deh... de pe 22 martie ma tot astept sa vina... Ca o data intrati in zodia berbecului.... il tot astept
Sa fie un incapatanat ca mine... si un repezit!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu
Antonio

alegrutza spune:
M-am vazut pe listutza
Va multumesc pentru primirea calduroasa.
Cred ca sunteti cele mai mamici... aproape un capitol pe zi,nu-i rau deloc
, sper sa pot tzine pasul cu voi.
Vroiam sa va intreb ceva:cand v-a recomandat dr sa faceti ecografia de trimestrul 3?Dr. meu nu mi-a zis nimic,dar eu oricum m-am programat saptamana asta la eco (fac 32 de saptamani), ca sa fiu sigura ca totul e ok.-ici pe burtici
asa creste bebicul
poze

lilky spune:
alegrutza Mie mi-a recom. doctorul sa fac ecografia in saptamanile 36-37.Si eu vroiam sa fac mai devreme....
Liliana 32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

andradap spune:
Fetelor.. nu mai scrieti nimik???
Atunci hai ca trec si eu la tricotat ca am un pulover de terminat
Pun poze cu el gata... cand o fi gata
Oricum revin mai tarziu... ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu
Antonio

DidiAlex spune:
Multzam Andrada de sfaturi. Are secretie alba si ii se lipeste okiul peste noapte. Si tuseste, ca un marfar. Nu ma mai duc azi la pediatru ca abia acum s-a trezit si am zis sa astept pana maine cand am termin, adika programare.
Si mii de multzumiri pt aprecieri. Stiti voi povatza cu cioara. De asta evit sa pun poze pe net. Toti copii sunt frumosi si deosebiti. Era o doamna pe aici ce avea un motto: Exista un singur copil perfect pe lume si fiecare mama il are. Multa dreptate avea.
Pana apar alte fete cunoscatoare de IKEA haideti sa va spun io cateva. Noi am cumparat de la ei destul de multe: mobila bucatarie, mobila lu Gaza. Dar avem prieteni care cumpara doar de la IKEA. Imi spunea un neamt bogat odata ca nemtii considerau IKEA magazinul oamenilor modesti. ACum, in ultimul timp nu cred ca mai e valabila idea asta.Au saracit si nemtii
Dar, am avut o prietena aici si a vrut sa vada ikea si i s-au parut lucrurile scumpe. Poate in ro sunt alte preturi. Ma rog, ea e si fan Mobexpert asa ca nu o scoti din linia lor.
Pt copii gasesti diverse camarutze aranjate, iti vin la ideei si cheltui o multime de bani. Noi plecam sa luam 1 lucru si venim cu 10.
Gasesti o multime de ustensile pt bucatarie, pt holuri, diverse ciudatenii frumoase. Gasesti si plapumi si lenjerii 2m*2,4m ceea ce la nemtii e rar pt ca ei au 1,35*2 sau 1,55*2.
Daca mai aveti intrebari? va raspund.
p.s. mi-a crescut inima la aprecieri