*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

HAi ca sa le facem surpriza la fete...

Ma apuc sa deschid capitol nou... pana atunci mai scrieti pe-aici

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Dianalaura, se pare ca doar pe tine te invit deocamdata la un
NOU CAPITOL
Fetele... cand intrati... apasati si voi pe NOUL CAPITOL

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

quote:
Originally posted by dianalaura

Asa, inainte sa plec, mi-au reactualizat si eu semnatura, ca acum intram si noi in sapt 31...Peste 2 sapt ma duc sa imi prelungeasca concediul prenatal si sa imi dea vaccin.
Aseara m-a sunat soacra-mea, sa imi spuna ca mi-a mai cumparat lucrusoare de bebe, ca are o sacosa plina. Cum cumnata-mea naste in aprilie, i-a cumparat ei si acum imi cumpara si mie, sa nu zic eu ca face diferente intre noi . Si cica mi-a luat si cosulet (din acela de care vrea liviana, din cate am inteles)de scos din spital, vreo 5 costumase, vreo 2-3 salopete, sosetele, botosei, 2 paturici, 4 scutece de finet, vreo 10 caciulite in total, o gramada. Si ca o sa mi le dea in aprilie, cand intentionam sa mergem la Braila. In 8 sunt pastele, pe 13-14 vine sotul meu la Bucuresti, la o conferinta de la munca, si apoi urmatorul weekend 20-21-22 am vrea sa dam o fuga pana in Braila, pt ca pe atunci ar trebui sa nasca cumnata-mea (are DNP 20 aprilie). Sotul meu ma intreba daca ma incumet la un drum asa lung, mai ales ca vrem sa mergem vineri noaptea, ajungem sambata dimineata acolo, iar pe luni dimineata sa fim acasa, ca el merge la munca...deci undeva duminica la amiaza tre sa plecam iar la drum. In medie am facut cam 10 ore de mers cu masina (sunt 650 de km). Eu sper sa pot merge, cum ii spuneam si lui, cand opresti masina pt pipi sau tigara, cobor si eu si ma dezmortesc un pic. Vreau sa va spun ca sotul meu bea foarte multe lichide, si merge la pipi mai des decat mine (chiar radeam de el, parca el e femeie insarcinata, mai ales ca tot el e si cel cu poftele) .
Gata, acum chiar plec!

diana 30+ STEFAN
asa creste bebe
poze

dianalaura, am fost si eu la dr de familie ieri si mi-a zis ca la 34 sapt tre sa imi fac un vaccin DTp, sau DTe nu am inteles(asa de ametita am fost ca nici nu am intrebat pentru ce)
am vazut sa si tu ziceai ceva, stii despre ce e vorba cu acest vaccin?
Te pup
Monicoasa 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

buna,fetelor!ma alatur cu drag burticutelor de mai-iunie 2007!la noi UM e 25.08.2006 iar DPN 1.06 2007!sunt un pic confuza dat fiind ca e prima oara cand scriu pe forum!sper sa ma descurc!citindu-va mesajele,observ ca am multe de invatat!tot ce vreau e sa fiti un pic indulgente !va las ca mi s-a facut foame.cred ca din cauza emotiilor!pupici!

Mergi la inceput