*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 25
lbelciug spune:
Eh, nu e cu suparare,Mica, dar daca scriai "ne-experimentata", intelegeam la ce vrei sa te referi.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
lilky spune:
Liviana Nu mai imi dezlipesc ochii de la Matei, ce dulce era, ce micut...
Ce repede trece timpul nu?Acum are 2 ani deja.
Am vazut ca era cu tine la restaurant.L-ai tinut cu tine acolo?La ce restaurant ai facut botezul?
Caruciorul e super, este simplu sau are si landou sau scaun de masina?
Cosuletul nu se vede prea bine si e normal ca doar nu e el important, ci Matei..
Liliana
33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lbelciug spune:
Lilky, merci. Chiar si eu ma mir ce dolofanel era atunci, caci frumos e si acum.
Acum M e tras ca prin inel, dar tot "pe vana" ca sa zic asa (adica muschiulos).
Party-ul de dupa botezul lui M l-am tinut la Cercul Militar, acolo unde am facut de altfel si nunta. A fost o masa de cca 25 persoane, dar in paralel, in sala de jos era o petrecere de sf de liceu, asa ca am avut ocazia sa dansam si printre tinerei.
Matei a mers cu noi peste tot si dupa cum vezi, vinul de la popa l-a trimis repede la culcare.
Caruciorul e atat cat se vede in poza, nu am fost de acord cu modelul 3 in 1 pt ca la vremea aia le gaseam cate un cusur, asa ca am preferat sa luam fiecare piesa separat.
28s cu baby-boy2
cristalina spune:
Chris, parerea mea e ca trebuie sa te increzi in Doppler si mai putin in aparatul celalalt de monitorizare. Sunt convinsa ca bebe e bine. Sanatate multa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
lilky spune:
Liviana Cu placere
.Matei e un dragut si va fi mereu indiferent cat de mare va creste!Multumesc pentru ajutor.
Liliana
33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
mica0307 spune:
carstea eu am mers la un curs de pregatire pentru nastere si nu am invatat mare lucru de acolo. Cred ca tot ce am auzit acolo s-a discutat si aici. Deci cel mai bine intrebi pe forum. Ma batea si pe mine gandul sa mers la cateva cursuri de respiratie. Cica sa invat sa respir. Dar dr. mea mi-a zis sa imi bag mintile in cap ca e pierdere de timp. Asa ca...
.
Mica
31
Maya Alexandra
Poze
oanaclaudia spune:
Buna fetelor!
Va multumesc foarte mult pt raspunsuri. Deocamdata nu a mai curs colorat . Vad ca acum a revenit la normal. Sper sa nu se mai intample iar. De sunat doctora nu am sunat-o ca am asteptat sa vad daca mai curge si daca nu s-a mai intamplat nu am mai sunat-o.
Fetelor care mai mergeti la club Bamboo astazi , unde ne intalnim? cum facem sa ne gasim ,macar cele care mai ne cunoastem?
Paula vii si tu?
lbelciug spune:
Mica, dar tu chiar esti convinsa ca o respiratie corecta nu te-ar ajuta la nastere?
28s cu baby-boy2
poohy spune:
Neata burtici!
Liviana, de micutz e un mare scumpic blond Matei! 
Nu stiu daca vin in weekend... Vreau sa ma mai odihnesc ca am facut prostia sa citesc forumul de prematuri... Si m-am panicat rau sa nu se intample ceva - mai ales ca am uitat sa il rog pe doctor sa se uite la colul meu. Din saptamana 25 - cand am avut ecografie - nu consult - nu s-a uitat nimeni la el
Si ieri m-am si enervat la servici cu un dobitoc de american si dupa m-a deranjat burtica
Tot trag cu ochiul la mamici de martie-aprilie, si vad ca fetitele s-au nascut in general la 36-37-38 saptamani. Ar veni mai putin de 10 de acum inainte. Sa vina mijlocul lui aprilie si intram si noi in linie dreapta
... Dar nu inainte de cel putin 36 de saptamani implinite!
pupici,
Anca
29+ 
poze
bebelusa