*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 24
mica0307 spune:
vas o sa merg saptamana viitoare la dr la 32 sapt fara o zi. S-ar putea ca de acum in colo sa ne cheme la 2 saptamani. Ca intram in luna a 8-a.
chris eu zic sa stai linistita. Mie dr mi-a zis ca daca ii pune dopplerul in momente diferite ale zile vor iesi valori diferite ale batailor inimii. Am citit de curand pe aici o poveste cu o mamica careia la nastere i-au spus ca nu ii mai bate inima bebeului. Si cand a nascut copilul era bina sanatos si nu i se mai auzeau bataile inimii din cauza cordonului cu care se inconjurase. Uite pentru tine
.
Mica
31
Maya Alexandra
Poze
lbelciug spune:
DidiAlex, multa sanatate tie si baiatului! Merci pt poza, dar eu am carutzul si scaunul auto de la Matei in stare f buna de functionare. All I need now e ceva in care BB2 sa fie transportat pana-n 6 luni. Cat priveste cadita, eu am folosit una clasica. In general, m-a ajutat tati la baitza lui M, el il tinea cu o mana de cap si alta de spate, iar eu il spalam peste tot. Despre locatie, noi am ales tot baia pt ca acolo era f cald. Puneam 2 scaune de la bucutarie in fata chivetei, peste ele puneam cadita cu ceai/apa, intram toti 3 in baie si dupa spalare+masaj cu ulei, puneam bebe pe masina de spalat (tot in baie este) ca sa-l imbrac. Apoi repede fugeam cu el in dormitor si-l puneam la san. Pt cine nu stie, baitza se face inainte de papa. Bineinteles pe urma urma sa faca nani.
Chris, ciudata povestea cu aparatul ala. Nu stiu ce sa zic, dar te-as sfatui sa-ti asculti si instinctul de mama. Inainte de a lua decizia operatiei la aceasta varsta a sarcinii, eu una m-as mai duce si la alti doctori (min 3) ca sa fiu absolut sigura ca nasterea acum e cea mai buna solutie pt bebe.Curaj si ai incredere in Doamne-Doamne!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
lilky spune:
Buna dimineata fetelor,
M-am trezit si eu de putin timp,desi ne culcam tarziu si am arsuri am inceput sa dormim bine...sper sa tina... ca altfel!
chris27 Imi pare rau nu am facut testul de stres pt. bebe, singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa stai linistita ca-i faci rau lui bebe si sa ceri a doua opinie, ca aparatele astea cand merg, cand nu merg!
andradap Bafta azi la doctor, sa vi cu vesti bune!
Liliana
33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lilky spune:
lbelciug Ce carucior ai avut la Matei, care te-a tinut si nu s-a stricat?Spune-mi si mie ca am inteles ca problema in general cu carucioarele e la roti, se strica f usor...
Liliana
33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lbelciug spune:
lilky, sincer nu-mi amintesc marca, dar uite o poza a lui aici. In orice caz e nemtesc, a costat vreo 5 mil in 2005 si a fost cumparat din Carrefour. Tot de acolo am luat si patutzul, tot nemtesc, dar pe el scrie BabyCare. Carutul e super bun si acum, desi l-am folosit o gramada, inclusiv pe stradutele din Rahova care sunt vai de mama lor, cu gropi.
Hai ca daca m-am pus pe scotocit in albume, am dat si peste poza cu cosuletul lui Matei aici. Din poza lipseste aparatoarea de soare si cea pe post de invelitoare. Se detasau usor caci erau prinse cu capse.
28s cu baby-boy2
mica0307 spune:
liviana m-am uitat pe pozicile lui matei
. Ce tinerica erai
. Iti mai aduci aminte primele zile cu matei? Cate luni avea la botez?
Mica
31
Maya Alexandra
Poze
mica0307 spune:
carstea te-am trecut in listuta. Ai aceleasi UM si DPN ca mine. Tu nu ai aflat inca ce va fi bebe?? Sa ne dai si data nasterii tale + medicul cu care nasti si maternitatea sa le trec in listuta.
Mica
31
Maya Alexandra
Poze
lbelciug spune:
Hai mai Mica, acum chiar par batrana?
Matei a fost botezat la 3.5 luni. N-am sa uit niciodata primele zile cu Matei - asa ceva nu se uita! Daca iti mai amintesti, am scris pe forum ca raman vii in memorie chiar si mirosurile! Mai ai putin si o sa experimentezi si tu acelasi lucru. 
Fetele, se apropie week-endul si se pare ca va fi unul calduros! Reinnoiesc propunerea mea de a va intalni intr-unul din parcurile Bucurestene! Aveti ocazia sa-l cunoasteti si pe Matei si sa vedeti cum e cu un pui de 2 ani (pt cine nu stie).
Sunt amatoare?
28s cu baby-boy2
mica0307 spune:
Chiar ma gandeam sa nu intelegi asta
. Binenteles ca nu esti batrana da acolo ai o fata de copilita nevinovata. Probabil asa o sa fiu si eu la primul copil. Daca nu o sa fiu cumva si singurul.Uite pentru tine sa nu te superi
.
Mica
31
Maya Alexandra
Poze