*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 23
alynta27 spune:
Salutare
!
Am schimbat si eu saptamana! Felicitari mamicilor care au fost ieri la eco!
Maine merg sa fac morfologie fetala, de fapt o repet, ca bebelone nu a stat bine acum 3 saptamani. Doctorita nu i-a putut vedea fata, asculta inimioara si mai ales a stat baiatul picior peste picior!
. Acasa nu am net, asa ca luni vin cu vesti noi!
VAD CA V-ATI PUS PE CUMPARAT MOBILIER PENTRU BB-I! Fain!
Alina-Mirela
25+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
mica0307 spune:
andrada si alynta bafta la eco. O sa merg si eu saptamana viitoare.
Mica
31
Maya Alexandra
Poze
alynta27 spune:
Multumesc Mica! Bafta si tie!
Fetelor am citit la "Nasterea unei stele"-"S-a nascut Sara"! E o poveste care mi-a cules lacrimi!
Alina-Mirela
25+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
DidiAlex spune:
Salutare si de la noi...
Noi racitit acu, amandoi. Cred ca a trecut viroza asta si la mine. Inainte de toate vroiam sa va intreb pencilina V e indicata sau nu in sarcina. Noroc ca nu tre sa vb ca-s varza. Noroc ca vine sotzul azi din delegatie..si ne salveaza. El e imun la virusii nemtesti.
R a primit un Antiobiotic, a 4-a oara in iarna asta, si lunar anu 2007. Cica ar avea imunitatea scazuta de la operatie?! Dr imi spune ca nu l-a mai vazut asa racit decand mergem la ea, adika din oct 2005, parca io nu stiam. A primit un antibiotic a carei substanta activa e Cefaclor-ul din grupa Cefalosporidelor plus gentamicina pt oki.
Florina, Andrada multzam mult pt sfaturile voastre din domeniu si fetelor multzam mult pt sustinere.
Acu, vroiam sa ii bag mintile in cap Andradei: daca primeste ordin de stat in pat..in pat sa stai. Ne dai numarul mamei tale...ca o suna una dintre noi
.
Pt fetele, care nu mai au rabdare, incercati sa intrati pe forumul de prematuri si sa vedeti cat e de greu. Mie imi suna in minte cateva vorbe de-a Papadiei, aici pe forum.E tare greu sa te intorci din spital cu mana goala din spital.. Asa ca daca simt ca am contractii ma linistesc instantaneu, inca nu e momentul sa vina bb2.
Liv carutzul asta iti usura toate muncile www.yatego.com/kinderwagen/p,44228d8c9a3fb,4353653679e413_7,chicco-kinderwagen-trio-ct-0-1-top" target="_blank">de mobilitate.
In legatura cu caditza, nu stiu ce sfat sa va dau. Noi am folosit 2 luni jumate una normala in Bucuresti si alta cu scurgere aici (asa sunt toate, cu dop). Asta pana la 6 luni ca apoi o folosesti direct in cada. ca se agita, se intoarce,....si apa multa pe jos.DEci, daca nu dau banii pe afara lasati mai la urma investitia in cadita super complicata.
Fetelor, unde-i ELTEKA???? a spus cumva ca pleaca undeva? imi e dor de postarile ei hazlii.
Pepsi, ma bucur nespus cand te citesc aici. Cum e cu dermatita lu Dominic? a trecut sau nu?
Cat despre IKEA, s-ar putea ca pt ro sa fie scumpa. Inca sunt firme ce fac mobila la comanda si aici se vinde stass. Noi avem de la ei pt ca raportul pret calitate pt noi e bun. Oricum, e un magazin in care gasesti TOT ce vrei de la pat la lingura.
Bafta multa in tot ceea ce vreti sa intreprindeti si ne mai citim!!
vas spune:
buna burtici.
am schimbat si noi saptamana si parca stie bebelina ca e foarte linistita azi, cel putin am putut sa dorm mai bine s-a mai odihnit si ea putin, dar dupa cate simt incepe sa faca chef iar. Mi-e atat de draga. La eco nu avem inca programare dar ar trebui sa mergem peste vreo 2 saptamani. Mica tu la cate saptamani mergi?
Andrada esti figura mare, dar ai grija de tine si de bebe.
Felicitari Fetelor care au mai vazut puiutii in burtica.
mergem sa papam ca vrea bebe mancarica.
pa pa ,mai vorbim.
31+
O sa fiu si eu mamica
chris27 spune:
Dragele mele,am mare nevoie de sfatul vostru,mai ales al acelora dintre voi care au facut testul stres al bebelusului(aparatul acela la care trebuie sa apesi pe buton cand il simti miscand si monitorizeaza in permanenta bataile inimioarei la bebe).Ieri am fost la noi la maternitate si am facut acest test.Primul a iesit groaznic de rau(bataile fetitei mele erau 108-116,nu prea misca...Doctorul s-a speriat si el si mi-a spus ca totusi e posibil sa doarma.in momenul in care m-a pus sa ma intorc pe stanga,nu se mai auzeau batai deloc si nu a mai gasit -o cu aparatul acela...se ascunsese.Am urcat inca un etaj la eco,doctorul a spus ca miscarile o vor trezi...s-a mai dezmortint putin si a miscat slab de cateva ori...La eco am avut masuratori normale...Ne-am intors iarasi sa-mi mai faca testul(inca un traseu).Acesta a iesit bine pana spre final,apoi...am avut o contractie dureroasa si bataile au tot scazut cat a tinut contractia ,intr-un minut aprox. de la 145 la 92...Dupa contractie au sarit brusc la 140...Maine m-a chemat din nou sa refacem testul si daca nu iasa bine ma va baga in operatie cat mai curand...Nu stiu nu am inteles clar cum functioneaza acest aparat,de ce atunci cand misca bebe trebuie sa apesi pe buton,este cel din sala de travaliu care in mod normal monitorizeaza si contractiile mamei(dar acum era stricat si nu arata si ce se intampla cu mama).Nu prea am dormit azi noapte,am stat mereu la panda sa simt cum misca bebe.ma tem sa nu fie joaca lui cu cordonul,motivul pentru care se intampla asta(medicul a zis ca e mica probabilitatea sa il incolaceasca)pe de alta parte restul organelor sunt bine dezvoltate(vezica era plina,stomacelul ok),placenta mea gr 2,...si ama gandesc ca am facut o gramada de eco pana acum si schimbarile majore nu se produc asa brusc(aparitia malformatiilor).Ce ar putea fii?Ca eu nu am liniste pana maiine...
carstea spune:
buna !va urmaresc mesajele in fiecare zi .mi-ati fost foarte aproape in ultimile 7 luni dar mi-e greu sa tin pasul cu voi.
Vreau sa fiu si eu in lista .
UM:10.08.2006
DPN:17.05.2007
SPER SA SCAP REPEDE DE CELE 10 MESAJE MODERATE
PUPICI !
carstea spune:
As vrea sa merg si eu la cursuri prenatale.Sper sa existe ceva care sa ne pregateasca cu adevarat pt ce va urma .puteti sa-mi dati mai multe detalii?
Va multumesc
alynta27 spune:
[red]Chris[/red] nu sta asa stresata ca bb-ul e bine! Asa sunt cei micuti cand sunt activi, cand sunt lenti! Atata timp cat la eco e in regula, stai pe pace! Daca aparatul era stricat pentru monitorizarea contractiilor, nu se stie daca nu da erori si la bebelus! Intradevar trebuie sa fii o mama responsabila, dar nu asa de speriata! Asculta sfatul medicului si va fi bine
!
Te pup!
Alina-Mirela
25+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele

Am o stea!