*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Neatza fetele!!!!
Vai dar tare harnicutze mai suntezti la scris....se vede clar ca au inceput concediile medicale. Noi am decis sa incepem concediul incepand cu 1 aprilie, cel putin teoretic...ca practic nu cred ca am sanse pana nu-mi finalizez lucrarile...asta inseamna 15 aprilie...ufffff, deja simt ca nu mai pottttttttttttt, vreau sa nu mai am griji, termene si telefoaneeeeee...bleahhh.
Andradap, mare grija la col, mai ai putzina rabdare, ca vine si momentul mult asteptat. Hai ca mult a fost, putzin a ramas.
Noi am fost la verificarea tehnica lunara...suntem ok, ne-a recomandat doctora jumatate de tableta de diazepam, seara, pt. un somn mai bun...eu am mari probleme cu somnul de noapte. Mai luam magneB6 pt. carcei si eurovita pt. un tonus bun.
Cam asta avem noi de spus.
Sanatete multa si sarcini usoare fetele!!!

sadicutza 30+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Sadicutza, felicitari pentru vestile bune!!! Si mersi pentru incurajari ...

Si eu ma gandesc clar ca trebuie sa petrecem makr Pastele in formula 2 in 1 De fapt asa am gandit de cand am ramas insarcinata... ca prind doua POSTURI cu puiul in burtik

Si apropos.. propune-ti sa incepi concediul pe 2 aprilie... ca poate 1 aprilie o sa fie cu pacaleala si il vei incepe abia pe 15 Nu stiu...era o idee... Sau mai bine zis o glumitza ca sa iti mai inveseleasca putin ziua!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Andradap, la mine chiestia asta cu concediul este pur teoretica, doar pt. birocratia legala, ca tot eu fac cerere si tot eu aprob...asa ca eu centrez eu dau cu capul...dar tot eu trebuie sa rezolv lucrarile ca sa nu-mi pierd clientii. Nu sunt trista, doar obosita, iar memoria ma lasa rauuuuu si asta ma enerveaza si distreaza in aceelasi timp.
Apropo, voi mai putezti conduce??? La noi este nevoie de o persoana pe scaunul din dr. care sa stea cu mana pe burtica mea atunci cand teodora vrea sa accelereze si sa se agatze de volan. Cred ca o sa iasa shoferitza si odata cu certificatul de nastere o sa primeasca si permisul de conducere.
Noi ne-am propus sa trecem de data de 25 aprilie si sa incercam sa facem programare pt. nastere inainte de 1 mai. Nu vreau sa risc sa nu am cu cine naste. Eu am avut mereu probleme medicale de 1 mai, revelion, paste...sunt lider. Chiar vorbeam cu soatza mea aseara despre chestia cu programarea...si a cam marait...."mai bine sa o lasam sa se coaca cat vrea ea"...ce stie el...eu astept confirmarea de la echo ca a sarit de 2.500kg si a implinit 36 sapt. apoi sa vezi sport extrem pe scari...ca stau la 10

sadicutza 30+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

buna dimineata burtici
dam raportul ca ne-am trezit
si suntem ok
ne-am furisat usor din pat de langa tati
ca de trebuie sa se odihneasca si el mai mult
si am fugit repede la calculator sa va citim
acum
ne ducem sa facem ceva de papa
ca cere bebe
revenim

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am schimbat si noi saptamana. Uraaaaa!!!

andrada la ce dr ai fost la cmu???

Mica 31 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hai ca inca nu am strans calculatorul! Sunt ata de agitata si nu ar trebui, de abia astept sa terminam.
Lauraa nici eu nu m-am mai ingrasat deloc de 2 saptamani desi pana acum am luat 10-11 kg.

28+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, Felicitari pt. noua saptamana!!! Pe Dr. de la CMU o cheama: Craioveanu Ana-Maria (Medic primar R.I.M. -competentza ecografie generala==> cred ca de la asta i se trage incompetenta... in eco de sarcina )

Sadicutza, eu am condus pana luni cand am bagat masina in service Dar o sa mai conduc si dupa ce o scot!!!

Gata... am plecat la dr. sa vedem ce zice si ea...!!! Ne vedem dupa-masa fetele...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

sadicutza si eu mai conduc. Nu am inca nici o problema. Bebe se mai misca cand conduc da cred ca ii place ca nu ma loveste .

Mica 31 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

chiquitita, nu vreau ceva fancy, ci un cosulet banal cu 2 manere, din panza si in care BB sa stea la orizontala. Nu e facut pt masina, desi eu vreau sa-l folosesc si acolo. Ideea e sa poti transporta copilul in el, acolo unde nu te poti duce cu caruciorul (in masina sau alte spatii inchise). La M mi-a folosit f mult si acasa, caci de multe ori il leganam in el ca sa poata adormi. Mai exact am avut cev ain genul www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=983" target="_blank">asta. Apropo, tot autand pe net cosulet, am dat peste un balansoar pt alaptat www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=297" target="_blank">aici.
Andrada, sa stii ca si eu am fost de 2 ori la dr Craioveanu, insa pt echo abdominal. Mi s-a spus ca e buna pe echo generala, dar nu e specializata pt echo de sarcina. Si mie mi-a spus o prostie la primul echo. Mi-a zis ca mi-a fost extirpat coledocul si ca ce se vede la eco e de fapt calea biliara principala. Degeaba i-am zis ca NU mi s-a extirpat coledocul si ca la mom operatiei abdominale, dr internist a insistat la chirurg ca sa nu-l taie, etc. In fine, am tacut si m-am multumit cu faptul ca dimensiunea lui e ok, deci nu dilatat ca la prima sarcina.
Arthurana, nu fii suparata. Nasterea vaginala nu e chiar atat de groaznica si in plus gandeste-te ca asa e cel mai bine pt tine si bebe.
Ancamari, ti-am ramas datoare cu un raspuns. Ieri am aflat ca la ora actuala in CMU nu exista decat un singur dr de fam care e si pediatru, in persoana dr-tei Taropa care apre program la CMU Unirii, dar are si cabinet la Pol Vitan. Pana de curand a colaborat cu centrul medical SOS, dar acum e la CMU. Pt a inscrie copilul la ea e suficient sa-i dai o copie a certif de nastere micutzului.
Fetele care mergeti azi la Bamboo, sa ne povestiti si noua cum a fost.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 28s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Andrada, vad ca nu te potolesti!...:)
Nu e de glumit cu colul in forma de palnie chiar daca e lung. Sunt mamici care stau cu el asa bine mersi si nu se intampla nimic si altele la care in doua zile li se rupe apa fara sa faca efort...
Sfatul meu..."play safe" si las-o mai usor...:)...Macar sa apuci sa mananci drob de miel si stufat...

Eu intentionez sa sofez pana la Pasti, merg la doctor, fac aprovizionarea cu pampers si lapte pentru Maria si apoi ma potolesc...:))))

Mie nu mi-e incomod deloc, sper sa fie asa si de acxum incolo.
Sadicutza, mi-a placut cu sportul extrem pe scari.
Arthurana, felicitari pentru mutare.
Lauraa, sanatate maxima si felicitari si voua pentru mutatul in noua casa!

Eu ma descurc din ce in ce mai greu cu somnul. La Maria eram mai putin vioaie (trebuia sa stau pe canapea tot timpul) dar macar puteam sa dorm. Acum sunt speedy dar noaptea e un chin...

O zi frumoas ala toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput