*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Andrada,e posibila o asa mare schimbare? cine ti-a facut echo acum?

Andreea 24+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mihamora, super URSULETUL!!!

Liviana, colesterolul tau e in regula, cat priveste laptele praf... am inteles ca trebuie trimitere de la medicul de familie... si o obtii in cazukl in care nu ai lapte Eu asa stiam

Poohy, eu nu am taiat firul deci metoda cu trecutul firului peste mi se pare mai buna... si dupa cum ai vazut si Mihamora cred ca a facut la fel... se vede din poza

Oanaclaudia... eu zic sa te duci la medic sa vada ce e cu colul tau...

Florina multumim pt. site-uri!!!

Alyna24, sorry ca nu te-am mai sunat dar de-abia pe la 18:30 am ajuns acasa... Am umblat cu KAY dupa niste medicamente si ne-am invartit pana la urma degeaba! Sper ca NU esti suparici, KAY!!!

PS: Inca nu sarbatoresc deschiderea colului... Astept confirmarea maine la DR. mea... Sa vedem ce zice si ea Si maine revin pe forum CU PAHARE DE SAMPANIE!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

lilky, de unde exact ai cumparat patutul?

Andreea 24+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

andradap sunt curioasa ce-ti va zice doctora maine...
sobi de la www. babydesign.ro.

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Dideip si mie mi-a placut titulatura ca doar e a mea, deh..!!!
Liviana eu am vazut in putine locuri ce-i drept cosulet, dar poate tu te referi la unul mai smecher, eu vorbesc de un cosulet simplu, cu 2 manere care seamana mult cu un landou si in care bebe sta intins complet pe spate. Tu ai avut alt fel, care aducea mai mult cu un scaun de masina?
dianalaura ce frumos ca ti-ai programat totul, macar ai scapat de griji, felicitari!
andradap sa speram, ca s-a inselat dr asta. Daca totusi e adevarat cu colul mai "potoleste-te" si tu un pic ca esti fffff activa!

28+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,

noi suntem bine , mai avem contractii...dar foarte rar , bebelina ii miscareata, si suntem in plina renovare...de aceea am si intrat mai rar.trebuie sa stau in patut...si stau ce bebelina sa fie in siguranta..

chiqui felicitari ptr saptamana implinita.

dianlaura sa-ti traiasca flacauasul.

pup fetele

27+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, ma buccur ca esti bine, si noi ncepem maine renovarea si tre sa bag haine in saci, parac vad ca ma agit ca nu pot sta deoparte...in loc sa stau in pat...
Inca ceva, cadita de bebe trebuie sa fie din aia foarte mica, nu pot lua una sa ii vina bine si mai tarziu?

28+Luiza

Mergi la inceput

Fetelor... vedem noi maine daca a avut dreptate in legatura cu colul ca erstul datelor... sunt clar eronate

Kay... chiar esti obosita? Nu mai intri pe FORUM???

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Andrada, nu inteleg, col deschis in V spre interior nu e o bucurie, stai in pat ca mai ai cel putin cateva saptamani, nu? ...Banuiesc ca nu vrei sa nasti mai devreme...Eu am colul deschis spre exterior si sunt panicata... astept sa vad ce-mi spune maine dr la control.

Diana, felicitari pentru baietel! Vor zbura aceste 2 luni, ai sa vezi...Stefan e un nume f frumos.

"Teodor" va place? :) E numele sotului meu si familia n-a fost de acord sa-i dau fiului acelasi nume... :( Dar pe fetita o va chema Teodora si gata :)

Cu bine,

Florina 24+ Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Florina sa ai bafta maine sa iti dea o veste BUNA in legatura cu colul!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput