*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 19
lbelciug spune:
Fetele, daca vedeti cosulet cu maner pt bebe, sa-mi spuneti si mie unde si cu cat. Ma intereseaza, caci pe cel al lui Matei l-am dat altei mamici si acum am ramas fara. Eu una l-am folosit destul de mult.
Apropo de patut, dulap si masa de infasat, vedeti ca la Ikea sunt ceva modele dragute. Mi s-a parut f practic dulapul cu masa de infasat care mai tarziu poate deveni doar dulap cu sertare.
Cat despre hainute, eu zic sa nu cumparati prea multe caci veti si primi multe de la cunoscuti la nasterea puiului. Ma rog, nu se aplica in toate cazurile...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
florina spune:
Clar, nu reusesc sa tin pasul cu voi de nici o culoare. :) De-abia reusesc sa citesc ce ati scris si trebuie sa fug in pat sa ma intind...:(
Am si eu un site super dragut cu modele de tricotat. L-am gasit cautand pentru fi-miu personaje de colorat si am vazut ca au si asa ceva, dar chiar nu mi-am dat seama la ce ma uit pana nu ati spus voi...:)
http://www. adisney. com/ e site-ul principal (fara spatii) si
http://www. adisney.com/ puntocruz/index.htm este site-ul cu modele.
Cred ca au majoritatea personajelor Disney. As vrea sa ma pricep si eu, mi se pare cumplit de complicat :)
Pupici,
Florina
mihamora spune:
Sunteti toate plecate la plimbare sau v-ati apucat de lucru pt bebei??
29+
Dominic
POZE
ursulet
dianalaura spune:
Salutare!
Am revenit de la echo! Am o scumpete de baietel.....(normal, fiecare ciora isi lauda puiul
), pacat ca pozele de la eco sunt cam negre, si nici nu am scanner sa le pot pune....Am facut echo 2D, ca de acela are doctorita, si am urmatoarele informatii: 1.600 kg, diametru biparietal 80 mm, lungime femur 56 mm, la CA mi-a trecut 60, dar din cate mi-am dat seama a trecut ea ceva gresit pe aici, ca ar trebui sa fie undeva la 20 si ceva.., grosime placenta 30mm, insertia placentei gradI, grupa II...
De pozitie...e cu capusorul in partea dreapta sus, cu funduletul mai jos de buric si picioarele in partea stanga....cumva pe diagonala, dar e cu fata in jos, si picioarele un pic stranse..de data asta nu a putut sa vada sexul..dar daca pana acum la ea a iesit de 3 ori baiat si inca la un alt medic tot baiat...ma indoiesc ca se transforma peste noapte in fata! ![]()
Si am stabilit data cezarienei! Nu conteaza ca nu este de garda, a zis sa aleg cand vreau eu! Si am ales 15 mai! Intr-o marti..imi face internarea pe 14, imi face analize si apoi ma lasa acasa si vin marti dimineata pt operatie! Si pe lunea urmatoare sunt acasa! Si imi face rahi, cica e cea mai indicata si cea mai putin daunatoare procedura pt bebe. Atunci voi avea 39 de sapt fara o zi! Dar daca stefy se hotaraste sa vina mai repede pe lume...nu e nici o problema, ii dau telefon si ea vine urgent la spital, il cheama pe anestezist de acasa in caz ca nu e la spital...asa ca oficial de maine dimineata in 2 luni o sa imi tin puiutul in brate....m-au cuprins acum niste emotii....
diana
30
STEFAN
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
Brambuscha, si Moko tot Stefan ii pune numele..deci pana acum sunt 3 Stefy la odiseea noastra! Ei sa fie sanatosi! Dar pe al meu poate il vor striga copiii pe strada "stefan cel mare", pt ca numele de familie e Musat, si cum Stefan cel Mare era din neamul Musatinilor... ![]()
diana
30
STEFAN
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
Acum am vazut: Michigan si Yoyoyo au ales exact aceleasi nume pt baieteii lor: OCTAVIAN ANDREI.
diana
30
STEFAN
asa creste bebe
poze
lilky spune:
Felicitari Diana, ai un baietel marisor si sanatos.
Acum cand ai pomenit de emotii, imi dau seama ca eu am mai putin de 2 luni si o sa-mi tin minunea in brate..Doamne abia astept!Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, pt. toate burticutzele si puii lor!
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
andradap spune:
Acum am ajuns acasa... Se pare ca Dr. de la CMU care pe 29 nov. mi-a dat un verdict naspa azi mi-a dat numai vesti bune, dar cat se poate de eronate (dupa parerea mea). Asadar, iata ce rezultate am de la ecografia de azi:
Pe langa dezvoltarea NORMALA ba chiar putin iaintata... mi-a mai spus si ca:
-Placenta este grad 0 si omogena!!! Sa fim seriosi... Gradul 0 in luna a opta???
-IR-urile in jur de 0,29 stg si 0,38 DR.
Pai se compara cu ce mi-a zis Dr. Pop (adik placenta grad 2-3 cu multiple zone de necroza si IR-uri in jur de 0,5 cu NOTCH protodiastolic pe dr.)???
In final... a dat lovitura de gratie si mi-a zis (asta am vazut, ce-i drept si eu) ca am orificiul intern al colului deschis in V... Si mi-a recomandat repaus la pat...
Si ce credeti ca am facut eu dupa??? Am umblat continuu... iar acum am aflat ca maine la 11 ma duc la Dr. Cezara Bucur... m-a programat mama... Nici nu-i zic ce a zis tampita asta... Ca sa nu mai zic ca la 4D cand sa se uite si-a pus mainile in cap si nu am vazut nimik...
TOATE ASTEA LE POATE CONFIRMA KAY
Si apoi am umblat cu KAY pana mai adineauri... am mers pe jos o gramada... daca tot s-a deschis colul sa se deschida pana la capat nu??? 
PS: Ma intorc dupa ce va citesc!!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio