*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 18
lilky spune:
mica0307 Cred ca nu merita ca bani sa iei impreuna totul....Da chiar cat costa?Si nu ramai cu gol deasupra dupa ce scoti cadita si masa de infasat?Asa vroiam si eu initial....dar m-am gandit ca atunci cand ma voi muta la casa mea o sa-i fac mobila pe comanda si nu merita investitia...acum nu mai stiu!
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
Alyna24 spune:
Mica, eu am masa de infasat cu cadita tot de la nepotelul meu asa ca....nu am de ce sa-mi mai iau una!As vrea doar ceva pt hainute, cu sertare, eventual dulap mare....dar pe ce culoare nu stiu....ca nu stiu cum ii voi face camera si...n-are rost sa fac ceva acum si pe urma sa-l schimb ca-i fac altceva....intelegeti??/V-am ametit de tot!![]()
Mai am timp de gandire pana atunci!Acum trebuie sa ma orientez si in functie de spatiul din camera care e destul de mica!![]()
Se pare ca fetele m-au lasat balta!Am tot asteptat sa ma sune dar....nimik!Ce-o fi cu ele?Ramasese ca ne intalnim prin parc dar....
Asta e!mai stau un pic si ies afara ca nu mai pot!
Alyna
31+cu
lilky spune:
Ce bine de voi ca aveti de unde sa luati cadita si dulapiorul de haine...Eu trebuie sa-i cumpar totul, ca nu am cunostinte care au avut copii.![]()
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
dideip spune:
Am fost si eu sambata in Auchan si am vazut un magazin pentru bebei(italienesc dar nu am retinut cum se numeste)si am vazut niste hainute asa frumoase si micute.SOra mea a primit de la un verisor din Danem,arca hainute pentru bebe pana la 6 luni, asa ca am cu ce sa-l schimb pe bebelul meu(imi da sora mea 3 saci cu haine)si hainele sunt ca si noi(unele nici macar nu le-a folosit)
Paula
32+
poze
poze bebe
lilky spune:
mica Ce coincidenta...si eu tot happy baby din auchan am luat masuta cu cadita cu 290 ron.Acum iti dau si 2 ani garantie, sa fi atenta cd ti-o scrie ca inainte era 1 an.
Si inca ceva, imi convine separat, adica fara dulapior, ca asa am in plus si e rafturi la masuta +suport pt. diferite accesorii.Modelul e volaria:
http: //www. happybaby.ro/brevi2.htm#Baie, pe roz ca nu aveau pe galben si asa a vrut sotul meu!
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
Alyna24 spune:
Dideip, si eu am de la nepotelul meu vreo 3 saci cu hainute(mai mititele)!Insa de pe la 4 ani chiar ca nu trebuie sa-i mai cumpar ca mi le-a pastrat pe toate alea care nu s-au deteriorat!![]()
Alyna
31+cu
Alyna24 spune:
Lilky, exact asa e si cadita meau cu masuta de infasat!AQdik fara sertarase!![]()
Alyna
31+cu