*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 17
chiquitita spune:
Imi schimb si eu saptamana de azi, mai ales ca maine poate nu mai intru! Nu va suparati, nu? Mi-am atribuit si titulatura noua, cea veche era de la aspirante.
P.S. Cosuletul de transportat bebe e util, din ala cu manere, nu de masina?
28+
Luiza
Alyna24 spune:
Si mie imi place mobilierul de pe site-urile care le-ai dat , lilky!Nu e mult patutul!Sincer, credeam ca sunt mai scumpe!
Eu m-am aranjat in privinta patutului insa acum nu stiu cum sa facem in privinta mobilierului!Adik am vrea sa-i facem mai tarziu mobilier insa tot voi avea nevoie de un dulapior , ceva pt hainute, nu?Si nu stiu cum sa-l fac pt ca nu stiu cum ii vom face mobilierul!
Sunt in mare dilema!![]()
Alyna
31+cu
mica0307 spune:
alyna eu o sa imi iau o masa de infasat de la brevi care are si cadita si comoda pentru haine. 3 sertare + inca unul cand nu o sa mai folosesc cadita.
Uite aici:
http://www.reclama.ro/mese-pentru-infasat-copii
/masa-de-infasat-dolly-2994/
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze
mica0307 spune:
http: // www.reclama.ro
ei, da-o naiba. pe reclama.ro
nici asa nu a mers. trei ursuleti. ia sa vad?
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze
lilky spune:
mica0307 Am luat doar patutul!Pt. ca am deja un dulap mare si nu pot scapa de el si masa de infasat am luat separat ca si un dulap f. ieftin din Auchan.Asta ar trebui sa faci si tu alyna.Are 2 sertare sus si 2 usi jos cu un raft la mijloc.110 ron+montajul...depinde cine ti-l face, la mine a fost gratis ca e socra-miu de meserie.
chiquitita Nu cred ca are sens sa arunci banii pe un cos de iesit din spital, mai bine iti iei direct carucior+landou+scaun masina si cari copilul in scaun...
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lilky spune:
micaEu mi-am luat masa de infasat tot de la brevi, dar dupa aceea nu am ce sa fac cu comoda, de asta am luat separat.Ca o sa folosesti cadita 6 luni max si masa de infasat 8-10 luni max.
mihamora Multumesc!Deci treb.sa-mi cumpar materialul singura!

Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
mica0307 spune:
pai dupa ce nu mai folosesti cadita si masa de infasat ramane comoda. Si o folosesti pentru hainele lui bebe. Eu de abia astept sa o iau, sa ii spal hainele si sa le asez acolo. Dar dupa 1 aprilie cand intru in prenatal. Sper insa sa o gasesc si la targ sa o luam de acolo. Ca si patutul
.
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
chiquitita ce frumos"mami de printesa" Sa-ti traiasca printesuca.
Alyna eu am noroc cu sora mea care imi da si dulapior pentru hainutele lui bebe si patut din lemn
Sora mea ma streseaza de cand am implinit 7 luni,sa imi iau patutul, dulapiorul si hainutele de la ea ca ii ocupa spatiu
dar eu am zis sa mai asteptam pana in Aprilie.
Paula
32+
poze
poze bebe
poze servici

.