Ginecolog in Dristor
Fetelor stiti un doctor ginecolog bun in zona Dristor?
Ne-am mutat de curand in zona si imi este greu sa ajung in Drumul Taberei la cabinetul doctoritei care m-a supravegheat in timpul sarcinii.
Va multumesc
Raspunsuri
mama lia spune:
este in Policlinica Vitan o dr. foarte buna, Anghel. are si cabinet particular pe la Piata Alba Iulia.
bufi spune:
mama lia
Cum se numeste cabinetul?
Stii mai multe despre aceasta dr?
As merge si eu la niste controale si as vrea sa aflu mai multe.
Multumesc!
Bufi
daniela28 spune:
multumesc mama lia,
poti sa-mi spui cum se numeste cabinetul, este nevoie de programare, ai cumva un numar de telefon?
multumesc
acusor spune:
Pe strada Dristorului, care da in bulevardul Decebal, este clinica Rommed 2000. www.rommed2000.ro Ti-o recomand acolo pe dr. Corina Grigoriu. Mie mi-a placut tare mult si ea mi-a supravegheat sarcina si am un bebe sanatos si frumos. Desi e intr-un bloc, clinica are dr. buni. Dr. mea e medic la spitalul Universitar.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
mama lia spune:
va dau PM cu tel. doctoritei.
nu imi amintesc acum numele cabinetului....dar o sunati si va spune ea exact cum sa ajungeti. eu recunosc ca am fost doar o data acolo, am facut o colposcopie, in rest merg la cabinetul ei din policlinica Vitan, ca mi-am facut fisa acolo...
mama lia spune:
dar acum vad ca nu aveti casuta de PM.....va trimit dupa ce v-o activati...sau lasati-mi niste adrese de mail...
ella1975 spune:
Eu am un principiu: nu schimb coafeza, croitorul etc (vorba vine). Nu stiu ce sa zic. Parerea mea este ca daca pana acum ai fost la un doctor(cand spun asta ma refer la un doctor pe care sa-l fi consultat de ceva timp si care sa-ti cunoasca corpul, implicit problemele tale) e pacat sa schimbi. Eu am o dr. de 7 ani, sunt foarte multumita de ea si am devenit chiar prietene. Cand am o problema ma duc fara probleme si consider eu, conteaza ca-mi cunoaste corpul foarte bine, predispozitiile etc. Nu as schimba-o pentru nimik in lume chiar daca se muta la capatul pamantului (vorba vine...).
Doctori buni poti gasi intamplator. Exista posibilitatea ca o persoana sa-ti recomande un doctor pe care il considera excelent iar tie sa nu-ti placa foarte tare.
mama lia spune:
ella, ai dreptate, dar uneori esti nevoit sa faci o schimbare si incerci....daca nu iti place, iar schimbi....
eu am fost nevoita sa imi schimb ginecoloaga cu care am nascut si la care am fost ani de zile, deoarece a plecat din tara....so, nu am avut incotro!!!