FIV 109

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Kora va tin pumnii sambata sa iasa bine spermocultura si spermograma,dar te rog ai grija cu antibioticul!Sa nu cumva sa il dai fara "biotics" si "actimel" ca isi da stomacul peste cap, unde mai pui ca nici candida nu este de negiljat!Poate ca DR ta ti-a zis dar..."Stan patitu" ti-o spune din experienta proprie!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Fetelor haideti la galerie pt. Venera si Mihuta:
!
Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anto ti-am trimis un PM.Spermograma a iesit f. bine, numai la spermocultura asteptam rezultatul pe sambata, multumesc pt sfaturi!

Vin si eu la galerie pt Mihuta si Venera!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Venera, si tu faci testul ?,pai in cazul asta facem galerie

Fetelor, eu cred ca ratez ET de luna asta pt.ca rusii mei nu vor sa apara,dar nu inteleg de ce s-au oprit.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Venera, mihuta muuulta bafta ! Sa dea DD azi sa fie o zi de neuitat pt. voi!
Oana- ai pregatit patutul pt. puiuti da??? cati sunt 2 sau 3?? Oricati ar fi imp. e ca peste doo saptamani sa se lipeasca de mami minim unul!
de marrina ce mai stiti?? ea cand trebuie sa faca testul?? Sper ca e bine si ea!
dany

Mergi la inceput

Kora ti-am raspuns la pm!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

moniland ma bucur ca esti bine! Si eu am patit chesti asta cu petele pe la 6 sapt jumate si m-am prezentat de urgenta la doctor si mi-a dat gravibinon. Ai vazut ca si andicu ti-a spus la fel.
oana bafta la ET!
venera, mihuta va asteptam cu vesti bune
pussi frumoasa productie! succes in continuare!
cris, kora, dana, danyalo, antosit, aldolina, dariela, madalina28, kitta, zuzu

Adhnana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anto multumesc mult!
Adhnana te salut si eu si -ici pe burticuta de 9 saptamani...ce mai trece timpul!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Fetelor - am si io o intrebare...iar am intarziere, sint in Z40 (desi dupa TB am ovulat in Z16) , ma rog..daca i-mi vin rusii pana la sf. lunii as putea sa iau din prima zi AC de exemplu 15 zile si apoi sa intrerup? Oare asa mi-a veni invazia ? Ca daca astepta dupa Ivan , atunci n-oi ajunge la FIV nici in mai .Ce ziceti voi?
io-s aici si fac galerie pentru fetele in focuri

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

quote:
Originally posted by galuscuta

Fetelor - am si io o intrebare...iar am intarziere, sint in Z40 (desi dupa TB am ovulat in Z16) , ma rog..daca i-mi vin rusii pana la sf. lunii as putea sa iau din prima zi AC de exemplu 15 zile si apoi sa intrerup? Oare asa mi-a veni invazia ? Ca daca astepta dupa Ivan , atunci n-oi ajunge la FIV nici in mai .Ce ziceti voi?
io-s aici si fac galerie pentru fetele in focuri

galuscuta

am uitat sa zic ca TB cea mai mare pana acum era de 36.7 iar azi dimi am avut 37....da' nu-s gravi din pacate

galuscuta

Mergi la inceput