FIV 109

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

OANA e bine, i-au transferat trei puiuti frumosi si bucalati, dar o las pe ea sa dea amanunte picante si intelepte. A fost singura in salon, a stat ca la hotel de 5 stele, totul frumos si delicat asa cum ii place la nebunie. Acum probabil zboara pe aripile frumosului Ene si viseaza la bebelusi rubensieni . O sa-i trimit niste pasarele sa-i ciripeasca triluri la geam .

Mihuta, Venera nu ne mai fierbeti!

Shery 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Shericule multumesc ca ne-ai scris despre Oana , ca eu una nu ma pot dezlipi de computer cand sunt de primit atatea vesti importante!Daca vb cu ea spune-i ca tare tare ma bucur pt cei 3 copilasi din burtica ei si ca sigur peste 2 saptamani va fi mamica oficiala pt ca asa am zis si de tine si uita-te acu'!!!!Te si ai grija de tine!!!

Oana si ma bucur ca ai pus trei dintre micutii tai si eu asa afs fi facut!Doamne ajuta!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Oana, totul a decurs perfect la tine si va fi perfect pana la capat, manca-o-ar mama de premianta! Oricum ati facut un show pe cinste tu si Shery din FIV-ul asta, pe cuvant imi pare rau ca nu nu o sa va mai am colege aici la FIV! KITTA, Dany, Rami, dragele mele, eu mai raman pe aici ceva timp, ma gandeam ca as putea sa scot pe piata chiar si o carte! Numai ca nu stiu inca ce titlu sa-i dau, ma mai gandesc
KORA, foarte bine, tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Oana felicitari pt puiuti dc as fi fost mai bine informata si dc nu m-as fi luat dupa sotul meu si dupa dr.embriolog as fi bagat tot 3 cred ca ai luat decizia cea mai corecta ca sa nu ai ce-ti reprosa dc Doamne fereste........Iti doresc sa-ti stea in burtica 9 luni si sa se nasca sanatosi.
Cris inca nu mi-a dat nici o medicatie astept rusii ca si tine nu mai vin, sunt exact pe dos cand nu am vrut au venit prea repede si acum cand vreau sa vina nu mai vin.S-ar putea sa ratez si eu luna asta din aceasta cauza.
Aldolina cred ca o sa tin cont si de parerea Monseniorului dar o sa iau si ce cred eu ca o sa-mi fie bine.
Mihuta, Venera haideti cu vestile bune facem galerie tare tare
Maine facem galerie si pentru Marrina

Adhnana,Kora,Pussi,Sheri

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ia uitati aici ce frumos: http://news.softpedia.com/news/Copiii-care-fac-balonase-inavata-sa-vorbeasca-cel-mai-repede-ro-27576.shtml
Vreau si eu unul blondutz, mucios si cu balonase!

Si acum, ca sar de la una la alta, Dany am vrut sa te intreb: tu la laparo ai facut cumva rahianestezie? Referitor la intrebarea ta, o histeroscopie ca lumea poti sa faci tot cu dr.Ion Ionut si ar fi de preferat sa te prigramezi in ziua 1 ca sa o faci in ziua 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

O veste importanta pt d-nele interesate de GIFT:

GIFT la dr. T costa 1000 euro ( stimulare cu clomiphene)

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Madalina28,eu una am luat hotararea sa nu mai fac luna asta ET,pt.ca se pare ca m-am dereglat rau si cred ca e mult mai bine sa astept menstruatia din luna Aprilie.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cris cred ca e o decizie buna mai trebuie sa lasi si organismul sa "respire" putin, nici eu nu sunt hotarata 100%, iar rusii nu mai vin....
Cred ca luna aprilie va fi cea cu ET congelati eu,Cris si Aldolina.
Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Oana draga, ma bucur mult ca ai pus 3 puisori! Instinctele noastre sint oricum peste argumentele doctorilor!
De-acum incolo sa urmezi reteta magica cit mai strict si sa mai intri sa ne scrii poezii .

A trecut prima noapte magica pt cele 2 ovocite viteze ale mele si baieteii curajosi ai barbatelului.
Eu ma pregatesc constiincioasa pentru intilnirea de vineri si sper ca si ei sa fie curiosi sa ma intilneasca!

Pussi stai excelent!
D'aia era asa frumos acolo si m-am trezit atit de usor? Asistentele si dr anestezist dragute si ele, le-ai pe toate, doar BigM ce-si mai pastrase singele rece.
Ce mult ma bucur ca iti voi putea intoarce vizita si voi fi alaturi de tine in salonul de la Sz.

E foarte curios cum Florina prescrie medicatia dupa FIV. Dau medrol si tetraciclina doar pt ICSI si AH nici aspenter nu a vrut sa-mi dea.
Pina la urma s-a hotarit la 1Estrofem de 1mg/zi.(endometru meu ajunsese ieri la 11mm, de la 12.3 cit era prin Z9 de stimulare). Restul, cu instinctele si cu Doamne-Doamne inainte.

Marrina, Venera, Mihuta-Doamne ajuta!
Dana, te simt aproape
Avalon, as participa si eu la cartea aia cu 1-2 capitole.

Moni, trebuie sa treci si peste emotiile astea! Iei doar utrog. sau ai recurs si la Gravibinon?

Apropo de codita: asa cum a zis si Oana, in mod natural codita se rupe cind caps'orul lor penetreaza outul, asa ca dna Dr. nu are ce face si trebuie sa urmeze in laborator cursul naturii(eu ieri m-am oripilat, cind am auzit ca "le-o taie" dar apoi mi-am adus aminte de bruma de biologie invatata in scoala.

Fetelor, Oana si Dana, Cris86 si Mada28 au fost niste fericite ca au avut multi foliculi dragalasi. Noi, cele cu mai putini, nu sintem chiar asa "iesite din uz", nu trebuie sa ne invinovatim pt. asta si trebuie sa... stiti voi mai bine. Ieri, cele 2 colege de salon aveau 5 si 6 ovocite dezvoltate la 37 si respectiv 28 ani cu tratament 4menogon/zi si respectiv gonalF si menogon.
Mirela, la ce dr esti? Vineri esti la Giulesti?

Va pupic pe toate si va doresc muuulta putere si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetelor , eu sunt o veterana in ale FIVului , probabil ca nu ma stiti deoarece cele de teapa mea sunt deja la mamici.
La sfarsitul lui aprilie voi avea si eu runda trei si vreau sa ma pregatesc mai temeinic . Vad ca se pune mare pret pe progesteronul injectabil si l-as incadra si eu la necesitati pt ca am avut CM la 10-12 zile de la ET de fiecare data .
Am gasit un produs romanesc injectabil "Progesteron retard -hydroxiprogesteron" oare e acelas lucru? Vad ca la indicatii ar semana , astept si eu daca aveti o parere?
Multumesc si mult noroc celor in focuri
Otilia

Mergi la inceput