FIV 109

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Marrina ,DD sa va intareasca si sa va ajute sa o luati de la capat.Si noi inca stam cu soacra mea si noi ne-am dori sa stam singurei,dar pe moment am reuntat la acest vis pt ca cel de a avea bebe e mai important...
Venera e trecut de ora 14!!!Te asteptam cu rezultatul!!!!
Oana capul sus si vei iesi invingatoare,sunt sigura!
Aldolina multumesc de intrebare,sunt bine,strang medicamentatia,informatii si sfaturi utile!Si eu fac parte din gasca de aprilie,daca intrerup AC in 1 aprilie ,presupun ca voi incepe in jurul date de 5 aprilie ( daca ies bine analizele hormonale)
Dana_p ce faci,cum te simti?Cand ai timp rectifica si la mine ca sunt cu FIV in aprilie si rezultatul il voi avea pe la inceputul lui mai dupa calculele mele.Multumesc!
Sheri ceva simptome de gravideala, greturi, ????

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krauss spune:

Buna, fetelor dragi!
Incerc si eu sa ma inscriu din nou la start pentru FIV. De aceasta data cu mai multe sperante si mai mult curaj. O intrebare am si eu pentru voi: oare analizele pe care le-am facut in septembrie pentru primul FIV mai sunt valabile? Pe care ar trebui sa le fac iar? Luna trecuta dr.nu mi-a zis nimic de analize ( trebuia sa incep atunci protocolul dar m-am "defectat")
Ooops!au fost doua intrebari
Bafta celor care sunt in plin proces si mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Marrina, imi pare tare tare rau, inteleg perfect prin ce treci dar trebuie sa ai puterea sa o iei de la capat. Vei vedea ca Dumnezeu are un plan minunat pentru tine si pentru noi toate, tocmai pentru ca dorim sa ni se intample cel mai minunat lucru pe care il poate trai o femeie - minunea de a deveni mama, si pentru ca facem toate eforturile si sacrificiile pentru a ajuta la implinirea visului. Cred ca e doar o chestiune de timp, asa ca ai rabdare, ia o pauza, linisteste-te, relaxeaza-te, revino-ti si de la capat!
si toate fetele gravidutze si in curs de devenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Krauss bine ai revenit cu forte proaspete!
Analizele eu stiu ca sunt valabile unele 6 luni(HIV,PAP, hepatite, hormonale...) iar alte 1 an (sange,histero, culturi de col...).Eu in sept.-oct. anul trecut am facut primul fiv, iar pt. incercarea nr.2 care sper sa fie in aprilie, incet- incet le-am cam repetat pe toate(si eu si sotul)!!!Cel mai bine este sa vezi ce zice dr. tau!BAFTA!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Marrina....imi pare foarte rau...
Cu siguranta va veni soarele si pe strada ta. Nu-ti pierde sparanta!

Adhnana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Marrina sincer nu stiu ce sa iti mai spun.....,vorbele sunt de prisos,va doresc tie si sotului sa gasiti forta de a merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

antosit, KoraPop, madalina28, cris68, Adhnana, aurel cris

MOana si eu eram curajoasa si cu planuri de rezerva pana m-am vazut cu patalamaua in mana. Tie oricum, tu stii, ca iti tin pumnii ca sa-ti tii anul asta puisorii de mana.

Aldolina Eu nu am fost niciodata relaxata, cu atat mai putin acum nu voi reusi dar sper sa-mi gasesc macar linistea.

krauss Nu cred ca-ti va cere nimeni sa refaci analizele, doar daca insisti tu. Dar cred ca ar fi bine sa le refaci pe cele care influenteaza tratamentul: LH, FSH, Estradiol, Prolactina, Progesteron.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Marrina iti urez multa sanatate si putere sa treci peste acest esec. Viata le va aseza pe toate. Atunci cand va fi cazul iti voi tine pumnii din nou.
Venera iti tin pumnii sa ai o veste buna.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Marrina imi pare foarte rau ca nu ai reusit acum... O sa vezi ca dupa ce trece durerea asta acuta, o sa gasiti amandoi resurse si fizice si psihice si materiale sa o luati de la capat. Nimic nu se compara cu puterea noastra de a gasi solutii sa mergem mai departe. Nu te lasa! Incet, incet vom reusi toate.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

marrinaimi pare rau!! stiu ca e greu, dar trebuie sa gasesti forta necesara sa mergi mai departe!! Incearca sa -ti revi !! Noi toate suntem alaturi de tine!! cand eu am trecut prin astfel de momente m-a ajutat foarte mult sa vorbesc cu fetele de pe DC, si le multumesc si acum ca au fost alaturi de mine
venera hai iubita!! Te astept cu acte
Sheride ce sa nu stau langa aragaz??Cine face papa pt. foliculasi si pentru gigei???

fetelorpe mine chiar ma doare burtica, uneori destul de tare..si e umflata!! Voi ati patit asa?? Pe mine randul trecut nu m-a durut si nu m-a intepat nimic...decat cu o inainte de punctie..si acum mai am 5 zile!! Cum sa fie atunci dac acum ma jeneaza asa tare???

PUSSI

Mergi la inceput