FIV 109

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Marrina, imi pare tare rau de rezultatul tau. Acum 2 ani in iulie , dupa primul FIV am avut si eu o presimtire sumbra si acelasi rezultat 0,00. Financiar nu mi-am revenit nici acum, iar de moral...o luna mi-au trebiut sprijinul familiei si al prietenilor sa-mi revin.
Acum sint bine si sper sa am curajul sa incerc al doilea FIV tot in Giulesti, cu minunata echipa Dracea-Dascalescu.
Pt. toate fetele si sprijinul moral oferit fiecareia dintre noi, mai mult sau mai putin active pe acest forum minunat

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Marrina as fi vrut sa nu trebuiasca sa "cazi ca sa inveti sa te ridici"! As fi vrut ca acum sa faci altfel de planuri si sa inveti sa mergi pe carari noi mult mai placute noua!

Pussi, din pacate eu nu stiu sa iti dau un sfat din trairile mele, eu avind putini foliculi nu am simtit mare lucru. Dar, asa cum le-am vazut pe fetele de la punctie, cu mai multi foliculasi dragalasi, pot sa iti spun ca ele aveau o burtica mai marisoara si se cam tineau cu mina de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Dragele mele, din pacate valoarea bhcg a fost 0,4 Mi-a zis ca a avut o mica tentativa de a se prinde...offf, nu stiu ce sa zic, e clar ca am o problema si cu implantarea si va trebui incercat ceva diferit si aici...voi vedea...imi voi reveni si o voi lua de la capat...nici nu pot concepe sa abandonez proiectul acesta al carui rezultat ar da sens vietii mele.

Marinna, imi pare teribil de rau, acum am vazut rezultatul tau, citisem mai intai mp...Draga mea, o sa o luam de la capat si vei vedea ca pana la urma vom reusi!

Multumesc mult pt incurajari, fetelor si va tin pumnii sa aveti reusite si bebei frumosi si sanatosi si sunt alaturi de cele care au mai putin noroc si impreuna pana la urma vom reusi toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Pussi,asta inseamna ca au inceput sa creasca foliculi si asta e un lucru bun,Si pe mine m-a durut burtica si ovarele

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Venera sincer imi pare tare rau si pt tine, nu abandona mergi inainte si Dumnezeu te va ajuta sa-ti implinesti visul

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Venerama bucur ca ai puterea sa ne incurajeji si ca nu vei abandona proiectul!! TOATE VOM REUSI!!Esti o luptatoare asa ca sigur DD iti va indeplini dorinta atunci cand crede el ca e mai bine pentru tine!!
MadalinaMsi eu cam stau bu manuta pe burtica, si cum zici tu ... randul trecut nu am avut astfel de senzati!! Cum o vrea DD!!
Crisdaca si tu zici ca e Ok..atunci o fi, dar nu ma asteptam sa doara asa de tare

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Venera,,speram sa fie bine la tine.O sa facem si noi BB pana la urma

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Venera imi pare rau dar ma bucur ca nu vei renunta,cam greu azi cu 2 rezultate negative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Venera azi e o zi trista pe forum,dar stiu sigur ca intr-o buna zi si tu si Marinna veti scrie ca o luati de la inceput mai hotarate si mai indarjite ca inainte!DD sa va ajute sa treceti peste asta cat mai curand si sa incepeti iarasi batalia!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi stai linistita si eu am fost umflata in burtica si ma dureau ovarele, nu ma puteam incheia la nici o pereche de blugi ma simteam gravidoasa, asta e semn bun o sa ai ce pune si la congelat pt o surioara sau un fartior

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput