FIV 109
Raspunsuri - Pagina 15
madalina28 spune:
MIHUTA felicitari sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos si frumos
VENERA, MARINA facem galerie in contiunuare vad ca are efect pozitiv
Cris tu in a cata zi a CM ai facut embriotransferul cu congelati?Mie mi-a venit azi o sa sun mai tarziu pt progamare la echo dar vroiam sa stiu dc nu cumva pica de Pasti.
Inca nu sunt hotarata sotul imi zice sa fac luna asta ,nu vreti sa va dati un pic cu parerea ???????Poate reusesc sa iau o decizie totusi pana la ora 12 cand treb sa sun la madam Geta.
Madalina
si maine e o zi...
mihuta spune:
Madalina, fa cat mai repede posibil, dar o pauza de 1-2 cicluri menstruale e recomandata de obicei.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
mihuta spune:
Eu in locul tau as face. Eu mi-am intrebat doctorul (inainte de afla ca am ramas insarcinata) cat de repede as putea sa fac transferul si mi-a zis sa las un CM si de la al doilea pot sa fac.
Pentru o noua fertilizare unii recomanda sa astepti 3 CM sa isi revina organismul dar transferul de embrioni nu mai presupune stimulare asa ca nu vad de ce nu ai putea sa il faci acum
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
KoraPop spune:
VENERA, MARINA succes la test!!!
Madalina28 daca simti tu ca e bine sa faci ET luna aceasta si bineinteles vezi ce zic si doctorii atunci fa-l, roaga-te la DD sa iti dea gandul cel bun!Mult succes!
Cris tie nu ti-a venit inca CM???
Oana cum esti cu moralul?Sper ca noaptea ce a trecut a fost un sfetnic bun si azi esti zambareata si optimista!Cum te simti?Ce face burtica?Cum e senzatia sa stii ca acolo inlauntrul tau sunt niste micute fiinte in devenire?
Kora
CARPE DIEM!
Aldolina spune:
Mihuta, Felicitari mamico, sarcina usoara si la termen!
MOana, stai linistita si nu te mai stresa, ca ii zapacesti pe aia mici! Ce-o sa creada? Vrei sa-i descurajezi?
Marina, Venera, va tinem pumnii si facem galerie!
Kitta, ai primit PM-ul de la mine cu adresa de mail? iarta-ma ca insist cu intrebarea, dar nu am primit nici o reactie si ma gandesc ca nu am butonat eu pe ce trebuia...macar sa inteleg si eu ce se intampla.
Cris86, intr-adevar conteaza endometrul dar si informatia genetica. Pe primul il mai ajutam noi cu una, cu alta dar cand e vorba de informatia genetica nu ai ce sa faci decat sa speram si sa ne rugam la Doamne Doamne sa ne auda rugamintile.
Madalina28, adica ne lasi pe mine si pe Cris sigurele in Aprilie? Te sustinem, indiferent de decizie.
Zouzou, cred ca e cam tarziu raspunsul dar incerc - sa ceara Progesteron Injectable, simplu, in engleza.
Pussi, Kora, si toate fetele, si spor in continuare!
antosit spune:
Buna dimineata!
MOana subscriu si eu la ce spun fetele, stai linistita si ai grija de BB-i nu iti mai face ganduri negre. Ce a tinut de tine si de dr. sa facut de acum in colo este voia Domnului!
Zouzou vrzi ca a explicat Pussi cum sta treaba cu progesteronul injectabil cateva pagini mai in urma!
Aldilona cred ca ne vom tine de manuta in aprilie, mie mi-a venit cm-ul azi si ziua 21 dupa calculele mele este pe 3 aprilie.Acum mai ramane sa se si potriveasca socoteala de acasa cu cea din targ...!
Venera si Marinna
Pussi ce-ti fac ov., lucreaza, lucreaza?
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
antosit spune:
Aldolina ma bag si eu in discutia ta cu Kitta().Daca am inteles bine si este vb. despra maca, stai linistita ca pt. confirmare te suna ei; pe mine m-au sunat a doua zi dupa ce am facut comanda!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
gabitu spune:
Mihuta felicitari si sarcina usoara si bebel sanatos.
Bafta la toate fetele in foscuri. Pupici
madalina28 spune:
Antosit cred ca cu mine te vei tine de manuta si pe mine tot azi m-au invadatn rusii.
Madalina
si maine e o zi...