Bona interna sau externa?

Bona interna sau externa? | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
ce parere aveti despre bona interna? eu iar trebuie sa-mi schimb bona si am luat in considerare si varianta de bona interna..acum..sa fie tanara, sau mai coapta? ..are cineva bona interna? cum este? cum se plateste? mercic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu votez pt bona externa. Nu stiu cat timp are copilul tau, insa banuiesc ca ai nevoie doar cat esti tu la serviciu. Mie nu mi-ar placea in casa pe cineva strain. Si apoi dupa ce ma intorc de la munca chiar vreau sa stau cu copilul.
Bona mai coapta, parerea mea, daca vrei sa stai linistita ....si sa-ti ramana ceva de prin cosmeticale....
Una e bona care a crescut copii si alta care face scoala pe copiii tai.
Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Roxana,
noi cautam bona interna. Sunt mai greu de gasit, dar preferam varianta asta; nu avem un program rigid sau fix si ar fi destul de complicat sa ne luam bona externa, sa vina azi dimineata, maine seara, sau in weekend, plus ca ar trebui sa platim si orele suplimentare. Bona interna e tot timpul disponibila (in limitele stabilite de tine, are si weekend liber, dar asta e altceva), poate veni si in calatorii..

Noi vrem una tanara. Da' tanara rau daca se poate. Si de 20, 20 si ceva de ani. Maxim 40. O femeie mai in varsta are propriile ei conceptii si idei mai fixe, iar eu nu am nevoie de inca o "mama" (a mea) in casa; o tipa tanara e mai adaptabila, mai "outgoing" ca sa zic asa. Dar acum depinde si de norocul de a o gasi....

Despre cosmetice & Co, la fel de bine si o doamna mai trecuta poate avea partile ei negative..

Succes

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Noe, asa m-am gandit si eu, sa-ti spun cinstit ma gandeam la o fata din Ardeal(mie imi plac ardelenii )...insa nu stiu daca putem sustine..tu stii ceva scoruri? eu speram sa fie cineva care are si bona interna..dar vad ca nimnei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by roxanal

Noe, asa m-am gandit si eu, sa-ti spun cinstit ma gandeam la o fata din Ardeal(mie imi plac ardelenii )...insa nu stiu daca putem sustine..tu stii ceva scoruri? eu speram sa fie cineva care are si bona interna..dar vad ca nimnei...

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

hehe, sa-mi intreb fostele colege de liceu?(hunedoara)
de preturi inca nu stiu mare lucru..cred ca depinde de ce trebuie sa faca, daca are si menaj de facut, mancare, etc....
si eu am deschis un subiect asemanator cu ceva timp in urma, dar nu am primit prea multe raspunsuri...

insa stiu pe Culinar o tipa care a avut ca bona interna o unguroaica de pe langa CLuj, de 18 ani si cica a fost super...chiar daca a trebuit sa o invete ea la inceput ce si cum; acum, tipa s-a intors din strainatate si mica unguroaica (acum mai mare) e la Conservator, dar au luat-o din nou ca interna, chit ca baietelul e acum in scoala primara, asa de mult le-a placut de ea..

eu sper....

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

da, cred ca a fost super..asa mi-as dorii si eu, pe cineva tanar, odata ca geberatia noua este altfel si pe urma, chiar daca o invat eu tot, cel putin o invat cum imi place mie, nu ? ...ma gandeam la urmatorul lucru, sunt tinere care nu-si permit sa plateasca o chirie inm Bucuresti sa invete..si atunci..ne ajuta si pe noi cu copii si se ajuta si pe ea cu studiile...ambele parti ar fi happy..asta pana s-ar marita ...sunt multe pb..dar si bona mai putin tanara...daca nu esti pe aceeasi lungime de unda, poate fi foarte dificil, ptr ca multi dintre noi au idei preconcepute si acceptam greu parerile altora...uff, nici nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput