Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Aseara eram convinsa ca am intrat in labour. Exact ca tine Madalina niste dureri gen ca la ciclu, burta, spate, dar nu puternice, si parca o stare generala proasta ca la o viroza...Si o greata...Acum m-am trezit si tot greata imi este. Am luat ceva si am mancat putin. Intr-o ora ma duc la servici pentru 4 ore. Cred ca-mi face bine sa-mi distrag atentia. De unde nu-mi era frica deloc de nastere, parca de ieri m-a cam apucat anxietatea.
Maine(luni dimineata) avem echo si control amanuntit. Am o presimtire ca sunt dilatata...Dar cine stie.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

arturanan foarte bine ca incerci sa faci alte lucruri!!! aici ploua si ne-am apucat sa gatim ( va rog, galerie pt sotu' ca el la comanda ) asa ca tre sa stam in casa!

apropo de coli, gaze, eu mi-am adus din romania o crema pt burtica bebe , se numeste FLATULIN, e cu extracte din plante, foarte racoritoare, am folosit-o si eu, o foloseste si fina mea pt bebe, foarte buna, daca aveti posibilitatea sa facti rost de ea , e super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Madalina, iti doresc sa reusesti sa nasti natural, daca asta vrei. Cum ti-o fi norocul si nivelul de suportat durerea.
Cred ca tot forumul ma stie ca eu am vrut sa nasc natural si pur si simplu nu am rezistat. Am cerut epidural dupa noua ore. Dar pot sa-ti spun ca eu pling si daca ma tai la un deget, iar daca ma lovesc la cot ma tavalesc pe jos vreo cinci minute.
Dar sa stii ca abia acum vreo citeva luni am putut sa trec peste ceea ce eu am considerat un esec.
Pe de alta parte, pentru ca nu a trebuit sa trec prin oboseala si epuizarea care de multe ori se instaleaza dupa o nastere naturala, am fost ca o floricica de odihnita in primele saptamini.
Sa ne tii la curent!

Bianca! URA!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Madalina, iti doresc sa reusesti sa nasti natural, daca asta vrei. Cum ti-o fi norocul si nivelul de suportat durerea.
Cred ca tot forumul ma stie ca eu am vrut sa nasc natural si pur si simplu nu am rezistat. Am cerut epidural dupa noua ore. Dar pot sa-ti spun ca eu pling si daca ma tai la un deget, iar daca ma lovesc la cot ma tavalesc pe jos vreo cinci minute.
Dar sa stii ca abia acum vreo citeva luni am putut sa trec peste ceea ce eu am considerat un esec.
Pe de alta parte, pentru ca nu a trebuit sa trec prin oboseala si epuizarea care de multe ori se instaleaza dupa o nastere naturala, am fost ca o floricica de odihnita in primele saptamini.
Sa ne tii la curent!

Bianca! URA!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Bianca noi am folosit picaturi cu symethicone pentru colici( e drept ca Sofia nu prea a avut) si gaze, si au functionat dar nu prea dura efectul lor. Cred ca pana la urma sunt mai bune decat nimic.

Madalina ei... ? ce mai zici, vine bebe sau sa mai asteptam un picut!! Esti ok sper.

Arthurana asteptam stirile calde de la eco!! Tinem pumnii sa fie bine!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

contractii neregulate.....mai puternice decat de obicei!
bebe vrea sa isi faca loc prin coastele mele....
oricum parca mi-a disparut din entuziasm, ma cam plictiseste asteptarea asta...
si acum am o contractie, da respir frumos si trece! cam intr-un minut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Madalina avem acelasi dpn da vad ca baietelul tau e mai grabit, iti urez sa ai parte de o nastere usoara.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Am venit de la echo si sunt suparata. Bebe este mic. 5 pounds 7 oz.
Placenta si lichidul si inimioara sunt ok, dar ma sperie enorm chestia cu greutatea. Ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Arthurana, dar cand trebuie sa nasti? Ca daca mai ai cateva saptamani (chiar si doua) atunci puiul o sa creasca mult in ultimul timp. Daca esti aproape de termen, nu stiu ce sa spun. Dar de multe ori si echo greseste. Doctora ce ti-a raspuns?
Sa fie totul bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arthurana stai linistita ca daca te superi ii faci rau lui bb mic. De multe ori ecograful greseste( noua ne spusesera cam cu un lb mai putin decat a avut la nastere si asta in ziua cu cezariana!)
In plus mai ai un pic pana la due date si daca nu ti-au zis ca e ceva in neregula la echo atunci nu ar trebui sa te ingrijorezi.
Uite un si stai linistita!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput